سلام
دوستان عزیز عجله نکنین
از خرید کتاب هم پشیمون نمیشین
بالاخره اونا نیاز به این پول دارن و ما باید پول پرداخت کنیم حالا یکم دیر تر یکم زودتر
سلام
دوستان عزیز عجله نکنین
از خرید کتاب هم پشیمون نمیشین
بالاخره اونا نیاز به این پول دارن و ما باید پول پرداخت کنیم حالا یکم دیر تر یکم زودتر
خیلی از دانشجوها کافی نت میرن این کارو انجام بدن 1 ساعت دنبال فیش می گردن پیداش نمی کنن
پیام نور این همه دانشجو داره 800تومن رو ضرب در تعداد دانشجو ها بکنین ببینید چقدر میشه
حالا پولش هیچ چقدر وقت دانشجوها تلف میشه
این پول رو میتونستن خرج امکانات برای دانشگاه بکنن
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام دوستان
من برای ترم تابستون 6 واحد برداشتم
درسهای اندیشه1.تفسیر نهج البلاغه و اخلاق اسلامی
بعد تو سایت زده که از گروه معارف فقط یه درس میشه برداشت
الان من باید چی کار کنم 4 واحد باید حذف کنم
اصلا میشه از ترم تابستون انصراف بدم ؟
یهنی هر 6 تا ئاحد رو حذف کنم؟
درود بر دوستان
بایدعرض کنم اگر اشتباه نکنم مسولین دانشگاه تا 29 مرداد تشریف ندارند تا جوابگوی مشکلات ما باشند
فکر کنم بتونی انصراف بدی اما تا کی مهلت داری رو دیگه نمیدونم
فقط من نمیدونم اگه تعداد دروسی به حد نصاب نرسه و درس حذف بشه امکان گرفتن درس جایگزین به دانشجو نمیدن؟
امروز هم 9 مرداد و فرم واریز شهریه هنوز رو سایت نیومده،کی باید تکلیف و روشن کنه الله علم
عجله ما واسه واریز شهریه واسه این هست که یه وقتی اعلام میکنند که ممکن پول نباشه(پول که رو دست ما نمیمونه) اونهم اگه خدای ناکرده مثل ترم پیش فقط 3000 تومان از شهریه کم باشه اعلام میکنند به علت بدهی امکان دسترسی به کارت ورود به جلسه و... وجود نداره حالا پاشون واسه 3 تومن برو تو صف بانک تا اجازه صادر بشه.
در مورد به حد نصاب نرسیدن دروس الان میتونید ببینید که درس مورد نظر شما به صورت قطعی ثبت شده یا نه.
به اطلاعات جامع دانشجو برید و روی ترم تابستان کلیک کنید. درس هایی که ثبت نهایی شدن برای شما نشان داده خواهد شد.
سلام دوستان
من برای ترم تابستون 6 واحد برداشتم
درسهای اندیشه1.تفسیر نهج البلاغه و اخلاق اسلامی
بعد تو سایت زده که از گروه معارف فقط یه درس میشه برداشت
الان من باید چی کار کنم 4 واحد باید حذف کنم
اصلا میشه از ترم تابستون انصراف بدم ؟
یهنی هر 6 تا ئاحد رو حذف کنم؟
الان که بعد از کلی سرکار گذاشتن آخر گزارش ثبت نام رو فعال کردن میگه : " اطلاعاتي جهت نمايش يا چاپ موجود نيست " .... می خوام دوباره انتخاب واحد کنم میرم توی عملیات ثبت نام باز میگه : " 1 خطا کد17 : در حال حاضر اين امكان غيرفعال است. دیگه تحمل ندارم ، خدایا چه گناهی کردم آخه گیر این دیوونه های زنجیری افتادم چه جوری مسخره مون کردن ، سر کارمون گذاشتن . از روزی که این دانشگاه لعنتی قبول شدم تا حالا هزار بار آرزوی مرگ کردم . خسته شدم دیگه .