مدیرعامل باشگاه استیل آذین تهران گفت: برای استیل آذین اهداف بزرگی در نظر گرفته ایم.
مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استیل آذین تهران امروز صبح در کنفرانس مطبوعاتی و در جمع اصحاب رسانه گفت: در تیم پاس دوران طلایی ای را پشت سر گذاشتیم و برنامه هایم به گونه ای است که قصد داریم آن را هم در استیل آذین پیاده کنیم. این را هم بگویم که دیگر به گذشته کاری ندارم و با استیل آذین اهداف بزرگی و رویاهای زیادی را داریم.
وی در مورد برنامه های استیل آذین برای آینده گفت: همه از ما انتظار دارند که فوتبال زیبا توام با نتیجه ارائه دهیم و می دانیم خواسته مردم منطقی است.همه باید برای موفقیت استیل آذین تلاش کنیم تا بتوانیم در پایان فصل به یکی از خواسته هایمان که قهرمانی در رقابت های لیگ برتر است دست پیدا کنیم.البته ما هدف بزرگتری هم داریم که رسیدن به مقام قهرمانی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا برای فصل آینده است.
آجورلو درباره جایگاه علی پروین در باشگاه استیل آذین اظهار داشت:علی پروین اسطوره فوتبال است و برایش احترام خاصی قائل هستیم. برخلاف این که گفته می شد پروین مدیر فنی استیل آذین است باید بگویم ایشان فقط عضو هیئت مدیره هستند چرا که در باشگاه پستی به نام مدیر فنی وجود ندارد.
مدیرعامل استیل آذین در مورد "لوبیسا تومباکوویچ" سرمربی صربستانی استیل آذین اظهار داشت: "تومباکوویچ" در حالی که مربی متواضع و صبوری است اما در کارش جدیت و نهایت دقت را به خرج می دهد امیدوارم که بتوانیم با هم تعامل خوبی داشته باشیم.
آجورلو به نقش افشین پیروانی در تیم اشاره کرد و گفت: قبل از اتمام فصل با پیروانی جلسه گذاشتیم و به او گفتم که می خواهیم مربی خارجی به استیل آذین بیاوریم و پیروانی هم اعلام کرد که می تواند به عنوان دستیار در استیل آذین حضور داشته باشد.خوشبختانه تومباکوویچ هم حضور پیروانی را پذیرفت و شاهد تعامل خوبی میان آنها هستیم.به پیروانی گفته ام که هدف ما این است که از کنار مربیان خارجی کسب تجربه کند تا در سال های آینده مربی کارکشته ای بشود.
مدیرعامل استیل آذین ادامه داد: من به این دلیل شهرداری را رها کردم که اهداف بزرگی در سر می پرورانم. باشگاه استیل آذین که یک باشگاه خصوصی است و قطعا به رشد و شکوفایی خواهد رسید. در تیم پاس که فعالیت می کردیم باشگاهی دولتی بود و آنرا سال ها با اقتدار نگه داشتیم اما متاسفانه شاهد هستیم که پاس بعد از انتقالش به همدان به علت مشکلات مالی از وجود ورزشگاه بی بهره است و مخواهند آن را به فروش بگذارند.
آجورلو با اظهار گلایه از برنامه ریزی فدراسیون فوتبال و اردوی اتریش تصریح کرد: از فدراسیون فوتبال و علی کفاشیان دلخور هستم. کفاشیان دوست خوب من است اما وی برای فوتبال ایران نمی تواند کاری انجام دهد و مفید نیست. هیچ کجای دنیا به خاطر مسابقات درجه چندم غرب آسیا برنامه های تیم های باشگاهی را تغییر نمی دهند اما در اینجا این اتفاق رخ می دهد. به شخصه موافق برگزاری اردوی اتریش در این برهه زمانی که باشگاه ها برای فصل جدید آماده می شوند نبودم و نیستم. اگر مسابقات غرب آسیا اهمیت دارد پس چرا جواد نکونام و مسعود شجاعی در اردوی اتریش حاضر نشدند؟!
از سازمان لیگ هم گلایه دارم که به هر بهانه مختلفی مسابقات را در طی فصل تعطیل می کنند که در سال های اخیر شاهد آن بوده ایم و این مسائل فقط به ضرر باشگاه ها تمام می شود.