یه مشکل هم وجود داره لینکهای تاپیک ها از بین رفته و چیزی که خودم مشاهده کردم کسی رسیدگینمکنه حتی کسی که پست رو زده و تاپیکهای تکراری تو بخش ها زیاده
برای این مشکلات هم یه فکری بکنید
یه مشکل هم وجود داره لینکهای تاپیک ها از بین رفته و چیزی که خودم مشاهده کردم کسی رسیدگینمکنه حتی کسی که پست رو زده و تاپیکهای تکراری تو بخش ها زیاده
برای این مشکلات هم یه فکری بکنید
ممنون دوست عزيز
در حال بررسي هست!
با احترام مديريت باشگاه
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با سلام
خوب حرف شما تا حدي درست است. اما براي سوق دادن باشگاه به مطالب علمي ، ما هركاري كرديم ، كلا كاربران تمايل كمتري در اين زمينه نشان مي دهمد .ولي ما هميشه اميدوار هستيم و بدين منظور فعاليت علمي را ازخودمون شورع مي كرديم و با فعاليت علمي خودمون در بخش هاي مختلف باشگاه تا ديگران تشوين به فعاليت علمي كنيم كه اميدوارم از ما ياد بگيرن.
خوب براي اين كار هم چون افراد فعال در باشگاه بسيار كم هست اين مسله پيش امده اما قطعا بنده و دوستان فعال ديگر اين جور موارد را ملاحظه شود قطعا سريع پاسخگويي يا تصحيح لينك و پيگيري مي شود.
در هر حال ممنون از نظرات قشنگ و سانده ات.
اگر مورده ديگري بود حتما مطرح كنيد دوست عزيز
روزگار خوش
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
سلام انشاالله که هر روز باشگاه از روز قبلش بهتر باشه
یه نکته ای هم که همین الان دیدم این بود :
• مدیریت کـــــــــل باشگاه • معاونت باشگاه • كنترل باشگاه • ناظم باشگاه • مدير كل تالار • معاونت تالار • ناظر تالار • سرپرست ارشد • سرپرست • مدیر بخش • مدير آزمايشي • مدير بازنشسته • کاربر ويژه • کاربر باشگاه • كاربر اخراجي
این همه عنوان این همه رنگینک ؟؟؟!!! جدا نیازه ؟؟؟
خب این همه شما عنوان تعریف کردید برای چی الان منظورتون از کنترل باشگاه چیه ؟؟؟
ناظر تالار ایا واقعا نیازه ؟؟؟ وقتی تالاری همکار داره مدیر داره ارشد داره یا منظورتون از سرپرست ؟؟؟
میشه این عناوین رو تو یه پست کامل معرفی کنید و کارهاشون رو بگید ؟؟؟ چون جز سر درگمی برای من کاربر چیزی نداره ممنون میشم اگه اینو کامل توضیح بدید
این اسمایل خوشگلاتون هم که هنوز هست حذفشون نمیکنید ؟؟؟
یه سوال دیگه ایا این همه عنوان لازمه ؟؟؟ ممنون میشم جواب سه سوال رو بگید
آقا طه ممنون میشم اگه شما سوال بالا رو جواب بدید و اینکه مگه اینجا ایران نیست چرا برخی کاربران با زبان فینگلیش یا انگلیسی جواب میدن ؟؟؟
سلام
دوست عزيز ابتداعا بسيار ممنون كه نظرات سازنده ي خوتون رو مطرح مي كنيد.هميشه اين كار رو بكنيد
بخش مديريتي باشگاه در حال تحول و تغييرات مناسبي مي باشد و براي پيشترفت باشگاه اين تغييرات منايب و بجا قطعا نياز هست و سمت هاي جديد مديريتي كه حدود چند ماه براي همه ي انها وقت گزاشته و تجزيه و تحليل شده و مسئوليت ها و وظايف كامل مشخص براي ان در نظر گرفته شده تا كابران و مديران فعالي باشگاه بر اساس ميزان فعاليت و تخصص كه دارند به اون درجات نايل شوند تا بتوانند براي باشگاه مفيد و ماثر واقع شود .
اما اين درجات فعلي باشگاه تقريبا 20 مورد بصورت سلسه مراتبي و صعودي هستند و براي اين اندكي زياد هست كه تا مسئوليت هاي محول شده براساس به اون درجات به افرادي كه در اين رده بني هستند تقسيم بنده شده و با اين كار باعث مي شود كه فشار يك كار و مسئوليت بر روي ي فرد خاصي نباشد و مسئوليت هاي باشگاه بصورت گروهي و خرد جمعي انجام شود.
ضمنا بر اساس هر رده ي مديريتي امكانات خاص و ناب براي اين افراد مستعد در اين رده بندي در نظر گرفته مي شود كه جبران زحمات اين افراد هست كه براي باشگاه زحمت مي كشند.
توضيح در مورد رده هاي مديريتي باشگاه در بخش مديرتي باشگاه بطور كامل درج شده و افرادي كه مدير هستند از اين موضوع كاملا خبر دار هستند.
البته براي كاربران عادي هم در اينده نزديك توضحاتي مختصر براي هر رده ي كاربري اعلام خواهيم كرد تا انها هم در اطلاع قرار بگيرن.اما چون هنوز در اين رده بندي در حال پيكر بندي هست فعلا نمي توانيم اين كار رو بكنيم و قطعا بعد از نهايي شدن كار اطلاع رساني و توضحات مربوطه ارايه خواهد شد.
اما در كل اين رده هاي مديريتي فعلي كاملا برنامه ريزي شده و در نوع خود كاملترين رده بندي مديريتي توي اينترنت مي باشد كه تمام مسئوليت ها و وطايف و عناوين در ان مشخص و به اميد خدا در اينده نزديك بصورت جدي تر در باشگاه اجرايي خواهد شد.
اميدوارم با توضيحاتي كه خدمتتون دادم متوجه اين امر شده باشيد
در مورد اسمايل ها فعلا امكان پذير نيست و فنيگيش نوشتن بعضي كاربران هم بستگي به سيستم كاربر و يا فرهنگ فارسي نويسي انها بستگي دارند .اما ما در هر جا اين موارد رو ببنيد طبق قوانين باشگاه تذكر مي دهيم كه فارسي تاپيك بنويسند
باتشكر.طه
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید
در مورد فینگلیش هم که باید بگم که یه تغییری روی قوانین انجام بدید خیلی خوبه .
بحث اسمایلها هم که تموم شد ولی خب حداقل این ایکن پست ها رو اون میز گرد رو بردارید خیلی . . .
من منظورم اون همه عنوان بود و جای خالی شون بهتر نبود وقتی شخصی رو براسی اون پستها پیدا میکردید بعد عناوین جدید رو جایگزین میکردین الان با وجود این خالی بودن پستها برای کاربرا سوال پیش میاد که چرا سمتی هست (( تعریف شده )) اما کسی در اونجا نیست .
چقدر خوب بود که بخشی هم با عنوان "نمایش پستهای من" و "پستهای بروز شده من" رو به پانل کاربران اضافه میکردید.
تقویم شمسی برای تاریخ پستها یادتون نره!
با سلام به مسئولین باشگاه از اینکه تقویم و حدیث خصوصا تقویم روز که ضرورت داشت را به شکل جالبی اول صفحه اصلی قرار دادید من که خیلی خوشم اومدو سپاسگزار ، صفحه اصلی رنگ وبوی زنده تری به خودش گرفت.
انشاالله در اينده ي نزديك چنين امكانات هم در صورت امكان به باشگاه اضافه خواهيم كرد
خواش لطف داريد.
خوشحال كه شما كاربران عزيز ار امكانات جديد باشگاه راضي هستيد
بسيار ممنون هستم از شما دوستان عزيز كه نظرات گران قدر و سازنده ي خودتون رو براي باشگاه مطرح كنيد.
باتشكر.گروه مديريت باشگاه
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید