بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 23 از 109 اولیناولین ... 1321222324253373 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

طی جلسه‌ای که حبیب کاشانی و محسن خلیلی داشتند قرار شد خلیلی 50 میلیون تومان از باشگاه پرسپولیس دریافت کند.
    "محسن خلیلی" دیروز (یکشنبه) جلسه‌ای را با حبیب کاشانی برگزار کرد تا تکلیف بدهیهای قبلی خود را مشخص کند اما از آنجایی که مصطفوی و هدایتی زمان حضورشان در پرسپولیس به صورت شفاهی قولهایی را به خلیلی داده بودند این بازیکن نتوانست طلب خود را اثبات کند و با توجه به اینکه کاشانی رابطه خوبی با خلیلی داشت قرار شد تا 50 میلیون به خلیلی بدهد که وی از باشگاه پرسپولیس با ناراحتی بیرون نرود.
    گفتنی است؛ این مبلغ تا آخر هفته در اختیار خلیلی قرار خواهد گرفت.

pnugirl
    • n/a

بعد از تمرین عصر تیم ، به سویش می رویم تا دقایقی با ما هم کلام شود اما علی دایی انگار دلخور است ؛« با وکیلم قرار دارم و باید زود روم. »
    لحظه ای بعد اما پس از تمرینی سنگین ولی پر نشاط حاضر به گفت و گو می شود. او از اردوی آلمان تیم شروع می کند:« اردوی خیلی خوبی را داشتیم و تقریبا به تمام اهداف از قبل تعیین شده رسیدیم. بچه ها را از نظر تاکتیکی به هم نزدیک کردیم ، بازیکنان جدیدمان توانستند از قدیمی ها شناخت پیدا کنند و در سیستم تیمی مان محک بخورند. فکر می کنم با این شرایط می توانیم لیگ را خیلی خوب شروع کنیم.
    من از روند تمرینی تیمم راضی هستم و به این بچه ها امید زیادی دارم.»
    *علی آقا ؛ به اردوی تیم ملی ایراد گرفته بودید؟
    اتفاقا به خاطر این مسئله از شما گلایه دارم کی گفته من نمی خواستم به تیم ملی بازیکن بدهم؟ من کجا این حرف را زدم؟
    *اما این را تعدادی از مسئولان باشگاه تان به خبرگزاری ها گفته بودند و حتی ارگان رسمی تان هم نوشت بود که ممکن است...
    مگر در اختیار من است که به تیم ملی بازیکن بدهم یا ندهم؟ باشگاه مسئول دارد ، او است که باید در این مسائل تصمیم بگیرد. شاید علی دایی اختلاف نظری با فدراسیون داشته باشد اما همیشه تیم ملی مملکت از همه چیز مهمتر است. من که خودم همیشه در خدمت تیم ملی بودم چطور می شود بگویم به تیم ملی بازیکن نمی دهم؟ نه من که هر کدام از مربیان ، هدف و ایده آل شان این است که بیشترین بازیکنان ملی پوش را در اختیار داشته باشند ، آن وقت چطور ممکن است که بگویم به تیم ملی بازیکن نمی دهم؟
    *اتفاقا تعجب ما هم از همین بود که شنیدیم علی دایی تردید دارد ...
    اتفاقا مدام به بازیکنانم می گویم باید این قدر خوب باشید که حداقل 10 ملی پوش ثابت در تیم ملی داشته باشیم. درست مثل زمانی که خودمان در این تیم بازی می کردیم. باید تیمی داشته باشیم که 10 نفر اصلی آن رنگ قرمز بر تن داشته باشند . این ایده آل ماست و همیشه از بچه هایم می خواهم این طور بازی کنند.
    *پس ایرادی که گرفته بودید به افشین قطبی بود؟
    من درباره اشخاص حرفی نمی زنم . آرزویم همیشه این است که تیم ملی کشورم عالی باشد. گلایه ام از حاشیه هاست و اتفاقاتی که به نظرم غلط هستند و به تیم ملی ضربه می زنند . وقتی نقد فنی می کنم دوست دارم که پاسخ فنی و منطقی بشنوم. مدام می گویند علی دایی انتقاد پذیر نیست اما یک نفر را بیاورید که بگوید از علی دایی ایراد فنی گرفته و او نپذیرفته است. اتفاقا خیلی هم خوشحال می شوم که کسی از کارم ایراد فنی بگیرد اما ناراحت می شوم وقتی می بینم حاشیه های ی دلیل ساخته می شوند که صحت ندارند.
    *با تعریفی که از تیم تان کردید باید باید منتظر قهرمانی پرسپولیس باشیم؟
    پرسپولیس سال قبل بنا به دلایلی نتوانست قهرمان لیگ شود اما توانستیم قهرمانی جام حذفی را بدست بیاوریم ، اما امسال تیمی را تدارک دیده ایم که با آن یکی از مدعیان اصلی لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی در لیگ برتر هستیم.
    *راستی اسپانیا قهرمان جام جهانی شد. تیمی که شما هم طرفدارش بودید.
    اسپانیا شایسته ترین تیم برای قهرمانی جهان بود. کار گروهی آنها بی نظیر بود ، در اجرای برنامه های تاکتیکی و ارائه فوتبال منطقی هیچ تیمی مثل آنها نبود . از همه نقاط زمین به بهترین نحو استفاده می کردند ، بیشترین پاس سالم را به هم می دادند و توانستند با فوتبال زیبای شان قهرمان شوند. به نظرم همه تیم ها باید از این تیم الگوبرداری کنند.

pnugirl
    • n/a

برنامه اعلام شده از سوي محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس به شرح زير است:
    پنجشنبه 24 تير: 17 الي 18 بازي دوستانه با پرسپوليس قائمشهر
    جمعه 25 تير: استراحت
    شنبه 26 تير: 10:00 تمرين و 18:00 تمرين
    يكشنبه 27 تير: صيح استراحت، 17:00 بازي دوستانه با پيكان در پيكان شهر
    دوشنبه 28 تير: 10:00 تمرين
    سه شنبه 29 تير: : 10:00 تمرين، 18:00 تمرين
    چهارشنبه 30 تير: 18:00 بازي دوستانه
    پنجشنبه 31 مرداد: 10:00 تمرين
    جمعه 1 مرداد: استراحت
    شنبه 2 مرداد: 10:00 تمرين
    يكشنبه 3 مرداد: 18:00 تمرين
    دوشنبه 4 مرداد: 18:00 تمرين
    سه شنبه 5 مرداد: ديدار با تراكتورسازي

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران با کاپیتان دوم خود جلسه خصوصی برگزار کرد.

پس از انتشار اخبار در مطبوعات ورزشی و حواشی پیرامون درگیری لفظی شیث رضایی با علیرضا حقیقی در اردوی دورتموند، امروز سرمربی پرسپولیس در تمرین صبحگاهی با رضایی کاپیتان دوم خود جلسه ای برگزار کرد و نکاتی را به رضایی یادآوری کرد.
    طبق اخبار رسیده دایی به رضایی توصیه کرده تا از مسائل حاشیه ای فاصله بگیرد و به فکر تمرین کردن خود باشد.

pnugirl
    • n/a

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ديداري تداركاتي از ساعت 18 امروز در ورزشگاه شركت واحد به مصاف تيم فوتبال نيروي زميني رفت. اين تيم موفق شد با 5 گل كه در نيمه اول توسط تياگو 2 گل، عليرضا محمد، كريم باقري و مجتبي زارعي زده شد، حريف را شكست دهد.
    نكته جالب در بازي امروز اين بود كه نيروي زميني با بازيكنان تستي مقابل پرسپوليس قرار گرفته بود.
    تركيب پرسپوليس در نيمه دوم:
    رحمان احمدي، سپهر حيدري، مجتبي شيري، حسين بادامكي، مهدي شيري، عليرضا محمد، محمد منصوري، مجتبي زارعي، سعيد حلافي، ابراهيمي، بازيكن ذوب‌آهن اردبيل و مهدي الهايي به ميدان رفت.

pnugirl
    • n/a

مربی تیم فوتبال پرسپولیس قراردادش را برای همراهی این تیم در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ثبت کرد.

مهدی تارتار که چندی پیش به عنوان مربی، به کادر فنی پرسپولیس اضافه شده بود، ظهر امروز چهارشنبه با حضور در هیئت فوتبال تهران، قراردادش را ثبت کرد. تارتار در کنار حسین عبدی، محمدرضا مولایی و محمدعلی یحیویی اعضای کادر فنی و دستیاری علی دایی را تشکیل می دهند.

نشست خبری دایی و کاشانی
    اولین کنفرانس خبری باشگاه پرسپولیس در آستانه فصل 90 – 89، شنبه هفته آینده برگزار می‌شود. در این کنفرانس خبری که از ساعت 16 الی 18 در سالن همایش‌های شهرداری منطقه 9 واقع در میدان استاد معین برگزار می‌شود، حبیب کاشانی و علی دایی پاسخگوی سوالات خبرنگاران خواهند بود.

بازدید کاشانی از کمپ تمرینی پرسپولیس

سرپرست باشگاه پرسپولیس و تنی چند از مدیران این باشگاه ظهر امروز چهرشنبه با حضور در مجموعه ورزشی درفشی‌فر، از روند بازسازی این مجموعه دیدن کردند.

حبیب کاشانی و تعدادی از مدیران باشگاه پرسپولیس امروز با حضور در مجموعه درفشی‌فر از چمن طبیعی این مجموعه که جایگزین چمن مصنوعی آن شده است و همچنین بازسازی سالن‌ها و دیگر بخش های این مجموعه ورزشی دیدن کردند.

از چندی پیش و با تصمیم مدیریت باشگاه پرسپولیس، بازسازی مجموعه درفشی‌فر آغاز شد. این مجموعه قرار است پس از بازسازی و افزوده شدن برخی امکانات به بخش‌های قدیمی و جدید آن، به عنوان کمپ باشگاه پرسپولیس مورد بهره برداری قرار گیرد.

مرخصی سه روزه به اوسال
    مهاجم بورکینافاسویی پرسپولیس برای رسیدگی به امور شخصی خود، بامداد امروز چهارشنبه عازم کشورش شد. "هروه اوسال" پس از کسب مجوز از علی دایی، بامداد امروز تهران را به مقصد بلژیک ترک کرد.

اوسال که برای رسیدگی به برخی امور شخصی اش، مرخصی سه روزه ای را از سرمربی پرسپولیس گرفته است، از تهران به بروکسل و از آنجا عازم بورکینافاسو می‌شود. مهاجم بورکینافاسویی پرسپولیس پس از رسیدگی به امور شخصی اش به تهران باز می‌گردد.

pnugirl
    • n/a

مهاجم بوركينافاسويي پرسپوليس براي رسيدگي به امور شخصي خود، روز چهارشنبه عازم كشورش شد.

هروه اوسال پس از كسب مجوز از علي دايي، روز چهارشنبه تهران را به مقصد بلژيك ترك كرد.

اوسال كه براي رسيدگي به برخي امور شخصي اش، مرخصي سه روزه‌اي را از سرمربي پرسپوليس گرفته است، از تهران به بروكسل و از آنجا عازم بوركينافاسو مي‌شود.

مهاجم بوركينافاسويي پرسپوليس پس از رسيدگي به امور شخصي‌اش به تهران باز خواهد گشت.
    آنچه باید گفت این است که امیدواریم اوسال همانند امثال ابراهیم توره از کار در نیاید که یکبار مادرش مریض می شود ، یکبار خواهرش رو به موت و بار دیگر بهانه ازدواجش مانع حضورش در تیم های متبوع ایرانی اش اعلام می شود!

pnugirl
    • n/a

مهاجم فصل جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: شادي هواداران پر تعداد پرسپوليس پس از گلي که به ثمر رساندم باعث خوشحالي من مي شود و هدفم در ليگ دهم شادي انان است .
    "غلامرضا رضايي" خاطرنشان کرد: اميدوارم در بازي هاي بعدي نيز براي تيم مفيد باشم و گل هاي زيادي را در اين فصل به نام خود ثبت کنم.
    وي افزود: من براي گل زدن به پرسپوليس آمده ام و رسيدن به اين هدف در بازي اول برايم بسيار مهم بود.
    رضايي در خصوص ناهماهنگي مهاجمان اين تيم با هافبک هاي پرسپوليس گفت : مقداري با ديگر نفرات تيم ناهماهنگ بوديم که اين مسئله طبيعي است چرا که به دليل حضور در تمرينات تيم ملي تنها چند جلسه با پرسپوليس تمرين داشتيم.
    مهاجم ملي پوش پرسپوليس در خصوص بازي کردن به عنوان يک مهاجم اين تيم گفت : اين مسئله وظيفه ام را سنگين تر مي کند چرا که به عنوان تک مهاجم بايد تلاش ديگر بازيکنان را به ثمر برسانم تا جوابگوي هواداران و کادرفني باشم.
    رضايي ادامه داد : مطمئن باشيد با تمرين و تلاش زياد جواب اعتماد کادرفني و محبت هاي هواداران را خواهم داد.

pnugirl
    • n/a

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: عده‌ای چشم دیدن آرامش در پرسپولیس را ندارند و به دنبال ایجاد حاشیه برای این تیم هستند.

"علیرضا حقیقی" اظهار داشت: حتی اگر اتفاق حاشیه‌ای هم در پرسپولیس رخ ندهد عده‌ای به دنبال حاشیه‌سازی و بر هم زدن آرامش تیم ما هستند.
    وی که کماکان با شیث رضایی درگیر است، ادامه داد: قبلا هم گفته‌ام شیث رضایی بزرگتر من است و باید به او احترام بگذارم. عده‌ای دنبال حاشیه‌پردازی هستند و می‌خواهند نشان‌دهند ما با یکدیگر مشکل داریم. به این دلیل که ما یکبار در دربی درگیر شدیم آن را مثل پتک بر سرمان می‌کوبند و با استفاده از آن اتفاق ما را به حاشیه می‌برند.
    دروازه بان پرسپولیس با اشاره به اینکه هر دروازه‌بانی بهتر باشد فیکس می‌شود، ادامه داد: من از جایگاهم درون دروازه پرسپولیس اطمینان ندارم. تلاشم را می‌کنم تا جایگاهی را که الان در آن هستم حفظ کنم. امیدوارم در بازیهای آینده هم بتوانم مثل دیدار اول دروازه پرسپولیس را بسته نگه دارم.
    وی درباره بازی پرسپولیس مقابل صبای قم گفت: دیدار سختی را پیش رو داریم. برای قهرمان شدن باید در همه بازیها پیروز شویم. صبا در قم تیم خطرناکی است و نباید آنها را دست‌کم گرفت.

pnugirl
    • n/a

بازیکن تیم پرسپولیس تهران به پیروزی تیمش در اولین بازی خارج از خانه در رقابت های لیگ برتر بسیار خوش‌بین است.

حميدرضا علی عسگر بازیکن جوان تیم فوتبال پرسپولیس تهران در خصوص بازی تیمش مقابل صبای قم در رقابت های لیگ برتر گفت: ما لیگ را با برد شروع کردیم و حالا می‌خواهیم در اولین بازی خارج خانه هم به یک پیروزی شیرین دست پیدا کنیم.به نظر می رسد صبا به نسبت فصل پیش ضعیف تر شده است.البته چون هنوز فیلم بازی این تیم را ندیدیم نمی‌توانم با قاطعیت این موضوع را مطرح کنم.اما به لحاظ نفرات صبا از فصل پیش ضعیف‌تر به نظر می‌رسد.
    او در خصوص خودش هم گفت: در بازی‌های پایانی فصل پیش عملکرد خوبی داشتم و امیدوار بودم که امسال بتوانم شرایط بهتری را تجربه کنم که خدا را شکر در بازی اول فیکس بودم.باتوجه به اینکه تمام تیم از جمله خودم تازه دوران بدنسازی را پشت سر گذاشتیم قطعا در بازی‌های آینده از این بهتر خواهیم شد.من امسال آرزوهای بزرگی در پرسپولیس دارم.سقف آرزوهای من رسیدن به تیم ملی و البته حضور در تیم‌های اروپایی است.می‌خواهم با درخشش در پرسپولیس به آرزوهای خودم نزدیک‌تر شوم.به آینده خودم و پرسپولیس در لیگ برتر بسیار خوشبین هستم.
    علی عسگر پرسپولیس را در هر سه جام مدعی می‌داند و در این مورد اظهار داشت: امسال تیم خوبی در اختیار داریم.پرسپولیس طوری بسته شده است که در هر سه جام مدعی باشد.ما در هر سه جام برای قهرمانی تلاش می‌کنیم و امیدواریم که بخش زیادی از خواسته‌های خود دست پیدا کنیم.در لیگ برتر هم هدف ما قهرمانی است.برای رسیدن به این موضوع هم فکر می‌کنم شروع خوبی داشتیم و سعی می‌کنیم به این روند ادامه دهیم.

برچسب برای این موضوع