-
به من گفتند تو دانشجویی!(بیا تو جوون)
اگه ما هم عهد شاه وزوزک زندگی می کردیم الان اینجا تاپیک من بهتر می شد ، می گفتم اولین باری که اسمم را توی روزنامه دیدم! اما پیشرفت علم و تکنولوژی این آرزو را هم بر دل ما گذاشت
مهم اینه که اصلا اسمم را دیدیم!!!
نه خوشحال شدم و نه یک لحظه حس کردم من هم یک دانشجوام!
از ان روز 3 سال میگذره و من هنوز هم به اصل موضو شک دارم :" من دانشجو ام؟"
نمیخوام اینجا بحث هایی که توی باشگاه مهندسان تکرار بشه ( امثال سواد پیام نور یها بالاست !و... )
یک کلام شما چی؟ چقدر با پیام نور کنار اومدید؟
-
-
-
Salam man taze sale avale k daneshju shodam khodaro shokr vali ziyad mohite payame nur ro dust nadaram
-
به دانشگاه همان چون مور رفتیم/
گهی با میل گهی با زور رفتیم/
ولی باید بگوییم از ته دل/
غلط کردیم پیام نور رفتیم/
-
من الان ترم دوم هستم و همینجا اعلام میکنم که واقعا کم اوردم درس خوندن تو پیام نور خیلی سخته .
-
دانشجو !!! هرهر خندم می گیره .... این روزا هر ننه قمری شده دانشجو ، واقعاً اجر و قرب دانشجویی اومده پایین ، سی چهل سال پیش دانشجو کی بود چی بود و چه امکاناتی بهش می دادن حالا چی ؟! مغزهای واقعی واقعی تاپ از کشور می زنن بیرون و بلا فاصله سر از دانشگاههای آمریکا و انگلیس و کانادا و فرانسه و آلمان و ...... در میارن ، نیمچه مغزها می مونن ایران و میرن دانشگاههای سراسری مثل شریف و علم و صنعت و تهران و خواجه نصیر و .... تفاله های مغز فندقی ( من و شما ) میریم دانشگاههای پیام نور رو پر می کنیم ،تفاله های مغز عدسی ( یا تفاله های بی مغز ) هم میرن دانشگاههای آزاد و غیرانتفاعی........ کنکور هم مثل غربال می مونه خوبا و دونه درشت ها رو از ریزها و تفاله ها سوا می کنه. حالا من که خوشبختانه ترم آینده 90-89 ترم آخرمه و از این خراب شده خلاص میشم، امیدوارم یه دانشگاه خوب سراسری برای ارشد قبول بشم.
-
-
[B]سلام !
کار ما که باهاش ( pnu ) تموم شد ! پروزه رو تحویل بدیم و خلاص !
-
من احسای می کنم ولی کم.!!! اما پیام نور حسابی ادم رو صبرشو زیاد می کنه وپخته میشه برای اینده
Y@SiN
فعلا امضا نداريم.باشگاه داريم
برچسب برای این موضوع