آقا طه(برنا) شما که همیشه چه تو سایت خودتون چه اینجا در کل اینترنت تو نمونه سوال بی نظیر بودین. چرا تازگی نمونه سوالات رو نمیشه داونلود کرد و میگه باید عضو ویژه باشین. آیا این درسته!؟
آقا طه(برنا) شما که همیشه چه تو سایت خودتون چه اینجا در کل اینترنت تو نمونه سوال بی نظیر بودین. چرا تازگی نمونه سوالات رو نمیشه داونلود کرد و میگه باید عضو ویژه باشین. آیا این درسته!؟
با سلام
ممنون از لطف شما.اگر كاري انجام شد فقط براي شما عزيزان بوده.
دوست عزيز باور كنيد تنها نگه داري و سرپا نگه داشته باشگاه هزينه هاي گزافي دارد و توي اين مدت چند سال اين هزينه هاي بصورت شخصي پرداخته مي شد .حال تصميم گرفته شده كه همانظور در اطلاعيه كاربران ويژه باشگاه اعلام شد
تا با راه اندازي نوع كاربري جديدي به نام كاربر ويژه (VIP) براي باشگاه، هم امكانات بهتر و متنوع تري را براي كاربران خاص فراهم كنيم و هم بخشي از اين مسئوليت ها ي مالي رو بر عهده ي خود كاربران باشگاه بگذاريم تا باشگاه هرچه قدرتمندتر براي استفاده كاربران براي براورده كردن نيازهايشان مهيا و آماده باشد.
مطمئن باشد هدف ما از اين كار كاسبي نيست !!چون مطمئنا ارزش اين كار را ندارد و بنابراين هركس مايل بود مي تواند عضو كاربر ويژه (VIP) قرار بگيرد و اجباري در كار نيست.
هدف ايجادكاربران ويژه:
- راه اندازي سرور قدرتمند و باكيفيت بالا براي باشگاه
- ارائه خدمات متنوع تر و بهتر و كاملتر به كاربران باشگاه (كاربران ويژه)
- تكميل و جامع تر كردن بانك نمونه سوال باشگاه
- و....
دوست گلم باور كنيد تمام اين هزينه هاي كه شما مي كنيد خرج خوده باشگاه مي شود و اصلا ميچ چيزي براي خود بر نمي داريم.كه هيچ از خودمان خرج هم مي كنيم
بنابران فكر نكنم 1-2 -3-5 هزار تومن انقدر زياد باشد كه شما براي استفاده از يك محلي كه داريد نيازتون رو برطرف مي كنيد به ان كمك كنيد تا سرپا باستيد تا ديگران هم بتونند ازش استفاده كنند.
در هر حال قضاوت با شما دوستان عزيز هست
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
از پاسختون متشکرم.
ببخشید چون با موبایل مینویسم امکان تشکر و نقل قول ندارم.
شما گفتید مطالب رو مدیرا مینویسن.درست، اما:
اولا قبلا اگه آقا طه یادشون باشه این بحث رو قدیما با هم داشتیم که ایشون گفتن اصلا اعضایی که زیاد مطلب مینویسن مدیر میشن.
دوما حالا ما میگیم شرایطی فراهم کنید که همه بیان و فعالیت کنن.
در مورد پیام خصوصی جناب مدیر:
اولا: من نمیدونستم هزارتومنه. با این شرایط حرفی نیست و شما درست میگید.من متاثر از شرایط سایتهای دیگه بودم.
دوما: این عمل شما(پاک کردن نظر) رو توهین آمیز میدونم.این کار شما در تضاد با آزادی عقایده. آدم خوبه نظرات مخالف رو هم بپذیره.
سوما: من حرف خصوصی با کسی ندارم و از اونجایی که هیچوقت به راه غیر حق نمیرم ترجیح میدم حرفم رو همین جا بگم چون انتقاد همینه دیگه عنوان هم که همینه. شما رییسید، میتونید، خوب حذفش کنید!
با سلام ديگر
ممنون دوست عزيز كه لطف مي كنيد نظرات سازنده تون رو مطرح مي كنيد و بسيار كار خوبي مي كنيد.مطمئنا تاثذار خواهد بود دوست گلم.
همانطور گفتم تمام كارهايي كه ما براي باشگاه انجام مي دهيم فقط براي خود باشگاه هست نه منفعت شخصي براي خود و هدف ما هم سرپانگه داشته باشگاه و ارايه امكانات متنوع به كاربران هست كه اين امر مستلزم همياري شما در زمينه هاي مختلف چون عضو كار ويژه بودن ،شركت در محتوا سازي باشگاه در بخش هاي مختلف اش ، ارايه نظرات و پيشنهاداتون در زمينه هاي مختلف و ....
اما متاسفانه 90 درصد كاربران باشگاه فقط استفاده كننده هستند در باشگاه كه اميدوارنم با تدابيري كه در ايبنده انديشيده خواهد شد رقبتي بيشتر در حضور در باشگاه و فعاليت در بخش هاي مختلف اش را داشته باشند.
هم اكنون هم خوشحال مي شويم كه دوستاني كه تمايل دارند به طور رسمي تر فعاليت خودشون رو در باشگاه به عنوان مدير ادامه بدهند ،اعلام امادگي كنند و فعاليت خودشون رو شروع كنند و ما هم در خدمتشون هستيم.
باتشكر.طه
موفق باشيد
روزگار خوش
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
دوست گرامي شرايط بهتر از اين؟ يك سرور بسار قوي و پر سرعت مخصوص باشگاه گرفته شده است! كه ماهيانه عرض كردم كه 168 هزار تومن فقط شارژ اين سرور هست!
همه چيز در تايپيك زير كاملا روشن بيان شده است!
http://pnu-club.com/pnu.thread31373.html
نظر شما انتقاد نبود توهين بود دوست گرامي! براي همين حذف شده!!
ما هيچوقت جز حق كاري نكرديم! اگر هم باشگاه اشتراكي شده بازم به نفع كاربرانش هست! چون اينطوري امكاناتش بيشتر ميشه و سرعت و كيفيت باشگاه هم بهتر از اين هم خواهد شد!
و از شما هم ميخوام در هيمنجا اين بحث را تموم كنيد! و اميدوارم شما رو يك روز فعال تر در باشگاه ببينيم!
با احترام مديريت باشگاه
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید
چرا تو این باشگاه رو هر چیزی که کلیک می کنم تو صفحه جدید باز میشه
اینکه من اینجا پست می دم و خیلی هم بی ربطه تقصیر مسئولش هست. چون در تمامی بخشهای مرتبط اجازه ارسال پست به من داده نشد.
---------------------------------------------------------
من رشته ریاضی کاربردی هستم. قصد دارم برای کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار یا مکاترونیک بخونم.
اولا که آیا این ممکن هست؟ با توجه به اینکه این دو رشته شناور هستند.
دوم به تفصیل توضیح بدید که برای رسیدن به هدفم چه کارهایی باید انجام بدم؟
اگه چیزی پولی هست بزار باشه ولی نه اینکه کاربران عادی نتونن وارد بشن و ببینن چی هست. خب من تا چیزی رو نبینم یا حداقل نفهمم نظر بقیه دربارش چی بوده، بی تفاوت از کنارش رد می شم و عناوینش هم برام مهم نیست.
درخواست می کنم موضوعات غیر رایگان رو فقط لینک دانلودشو برای کاربران عادی ببندید نه اینکه همش رو.
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید