بعضی چیزا حتی شوخیش هم درست نیست ولی اینا موافقم که پسرا مثل یخند
بعضی چیزا حتی شوخیش هم درست نیست ولی اینا موافقم که پسرا مثل یخند
ضرورتی نداره به چیزی که من می خندم کسی دیگه بخنده ، شاید حتی از حرف من ناراحت هم بشن .
در ضمن بهتره خانومها تحملشون رو بیشتر کنن ، چون برای آینده شون بهتره و آقایون هم کمی رمانتیک تر شن و خانومها رو بیشتر درک کنن.
من از حرف ها و کارهای بچه گانه شما خنده ام می گیره
به این معنی که خودم بزرگتر از شما هستم نه ولی منطقی تر و با احترام به فرد مقابلم فکر می کنم و حرف می زنم (شاید جایی حرفی زده باشم که کسی ناراحت شده و من معذرت می خواه )
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
نه
همیشه برای عاشق شدن
بدنبال باران و بهار و بابونه نباش
گاهی در انتهای خارهای یک کاکتوس
به غنچه ای می رسی
که ماه را بر لبانت می نشاند.
علیرضای عزیز فممیدی که منظور من چیه؟؟؟
یعنی شاید معشوقه ی شما از نوع بی مزه !زیاد مونده!نیمه خورده! و... .............. باشه
در کل مطلب قشنگی بودجوجه رو آخر پاییز میشمارن
واقعا که متاسفم براتون
جالب بود . خوبه اونایی که جبهه گرفتن به جاش یه مطلب جالب جوابیه میفرستادن تا بی ادبی کنن.
پسرا هم مثل ادامس سقز هستن ...خیلی سفت.بگذر از دندون دردی که میگیری لای دندون گیر میکنن هر کاری هم میکنی بیرون نمیاد زود خودشونو به دندونای ما میچسبونن اخرشم دل درد دل ضعفه میگیری
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با شناختی که از پسرای سایت دارم مطمئنم همشون محترم تر و عاقل تر از این حرفان که حتی یکی از این جملات در مورد دخترا توی ذهنشون خطور کنه چه برسه به اینکه باورشون کنن و یقینا همه به چشم یه طنز بهش نگاه می کنن فقط نمی فهمم چرا به جای تالار طنز این تاپیک توی این تالاره. به مدیریت محترم تالار و یا مدیر کل عزیز پیشنهاد می کنم که این تاپیک رو به محل مناسب خودش منتقل کنن