مثل اینکه یه چیزی هم بدهکار شدیم !
جواب پست قبلی شمارو تو پیام خصوصی دادم تا این مسئله به بیراهه کشیده نشه ولی مثل اینکه شما ... !
اولا سعی کنید احترام بقیه رو نگه دارید تا احترام خودتون نگه داشته بشه !
دوما من نظرمو واسه شمای تنها نگفتم دوستانی که باید میدیدند ! پست رو دیدند !
سوما شما تاپیک میزنی و پست ارسال میکنی پس باید انتظار جواب هایی هم داشته باشی !
چهارما تمام این ارسال ها در بخش سرگرمی ارسال شده پس من دلیلی نمیبینم از یه بحثی که کلا برای تفریح ارسال شده خودمو ناراحت کنم امیدوارم در مورد شما هم همینطور باشه !
و در آخر امیدوارم سوئ تفاهم بین من و شما هر چه زودتر برطرف بشه !
روزگار خوش !
گرجی ها:
اگه زن خوب بود، خدا یکی هم واسه خودش درست میکرد!!!
اسلحه زن اشک اوست.
جنابsaeed.d
منظورتون از اين حرف چيه(جواب پست قبلی شمارو تو پیام خصوصی دادم تا این مسئله به بیراهه کشیده نشه ولی مثل اینکه شما ...)
دوما من به چه كسي بي احترامي كردم كه خودش زبون نداشت شما وكيلش شدي(اولا سعی کنید احترام بقیه رو نگه دارید تا احترام خودتون نگه داشته بشه !)
فكر كنم قبلا به شما تذكر دادم راجع به مطالب من نظر ندين(دوما من نظرمو واسه شمای تنها نگفتم دوستانی که باید میدیدند ! پست رو دیدند !
سوما شما تاپیک میزنی و پست ارسال میکنی پس باید انتظار جواب هایی هم داشته باشی !)بقيه هم به جا و مودبانه نظر ميدن و من اصلا ناراحت نميشم انتظار اين پاسخ ها رو دارم .
ديگه تكرار نميكنم كاري به من و مطالبم نداشته باش وپستهاي من اگه مشكل داره حتما مسئولي هست كه تذكر بده شما هم راجع به مطالب بقيه نظر بده تا دچار كمبود نشي.
(و در آخر امیدوارم سوئ تفاهم بین من و شما هر چه زودتر برطرف بشه !)خوب يا بد اصلا نميخوام بيش از اين با شما بحث كنم
لطفا جواب حرف رو با حرف بدید و آرامش باشگاه حفظ کنید تا جو صمیمی از بین نره .
اگه اینطوره باید الان همه خانومها و آقایون باشگاه از دست هر چی پست ضد دختر پسری ناراحت باشن .
به عنوان یکی از اعضای باشگاه دوست ندارم جو دوستی باشگاه خراب بشه .هم با شماmojgan77 و هم با شما saeed.d هستم .
به خاطر خودتون می گم چون در زندگی مشترک آینده تون تحمل حرف ناخوشایند از طرف مقابل رو نخواهید داشت و این خیلی بده .
با تشکر
محمد
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
اینم بگم بد نیست
من با همه تجارب این کشورها یا همون ضرب المثل ها موافق نیستم . همه این هایی هم که من فرستادم بد نبودن و بعضی هاشون هم نکات جالبی داشتن .
تنها مرجعی که من در رابطه با زندگی مشترک قبول دارم اسلامه چون ریز به ریز زندگی و نکات و زوایای اون رو گفته ، فقط باید تحقیق کنید .
کتاب بهشت خانواده نوشته دکتر سید جواد مصطفوی -- برای متاهل های عزیز و برای مجردها توصیه نمی شود. ( چیز خوبیه ، شاید بهتر از اون هم باشه ولی این راحته و قبلا تو دانشگاه ها تدریس می شده ،با اینکه فقط احادیث پیامبر و ائمه رو گفته تا الان چند بار سانسورش کردن !!! )
من وکیل خودم هستم !
بقیه بیان بگن من کجا ! بی جا و غیر مودبانه نظرمو گفتم که به شما برخورده !
شما مطالبتو تو یه سایت با بازدید کننده عمومی ارسال میکنی و من یا هر شخص دیگه بعنوان یه فرد آزاد میتونیم نظر بدیم ! همینطور که بقیه تو اینکار آزادن !
از این جمله شما احساس بدی به من دست میده ! هنوزم من غیر مودبانه برخورد میکنم ؟!!
هنوزم میگم دوست ندارم بین من و شما کدورتی پیش بیاد ! و دارم سعی خودمو واسه جلوگیری از اون میکنم !
هلندی ها:
وقتی در خانه زن خوبی باشد خوشی از در و دیوار می بارد.