بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 8 از 9 اولیناولین ... 6789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 از مجموع 83

موضوع: مرددونه بر ضد خانومها!!!!!!!

mohamadasas آواتار ها
    • 828

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    gorgan
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط mojgan77 نمایش پست ها
    شیرین : شاهزاده ارمنی . ارمنستان یکی از شهرهای کوچک ایران بود و شاه ارمنستان زير نظر شاهنشاه ایران . خسرو پرویز و شیرن حماسه ای از خود ساختند که همیشه در تاریخ ماندگار ماند . شیرین از خسرو ۴ فرزند به نامهای نستور - شهریار - فرود و مردانشه بدنیا آورد که هر چهار فرزند وی در زندان کشته شدند .
    پس او سر بر بالین ( جسد بی جان ) خسرو نهادند و با خوردن زهری عشق اش به خسرو را جاودانه ساخت و هردو جان باختند .
    میگم قشون کشی یه!؟
    مثل اینکه شما سر جنگ دارید.
    میخاین ما هم چند تا از این مردای موفق رو به رخ بکشیم!!!!

saeed.d آواتار ها
    • 349

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    Mobile Serviceman
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

جناب saeed.d نظر شما اصلا برام مهم نيست . من با شما كاري ندارم
    مثل اینکه یه چیزی هم بدهکار شدیم !

جواب پست قبلی شمارو تو پیام خصوصی دادم تا این مسئله به بیراهه کشیده نشه ولی مثل اینکه شما ... !

اولا سعی کنید احترام بقیه رو نگه دارید تا احترام خودتون نگه داشته بشه !
    دوما من نظرمو واسه شمای تنها نگفتم دوستانی که باید میدیدند ! پست رو دیدند !
    سوما شما تاپیک میزنی و پست ارسال میکنی پس باید انتظار جواب هایی هم داشته باشی !
    چهارما تمام این ارسال ها در بخش سرگرمی ارسال شده پس من دلیلی نمیبینم از یه بحثی که کلا برای تفریح ارسال شده خودمو ناراحت کنم امیدوارم در مورد شما هم همینطور باشه !

و در آخر امیدوارم سوئ تفاهم بین من و شما هر چه زودتر برطرف بشه !

روزگار خوش !

mohamadasas آواتار ها
    • 828

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    gorgan
    راه های ارتباطی

گرجی ها:

اگه زن خوب بود، خدا یکی هم واسه خودش درست میکرد!!!

اسلحه زن اشک اوست.

mojgan77 آواتار ها
    • 761

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش پاتوق باشگاه
    راه های ارتباطی

جنابsaeed.d
    منظورتون از اين حرف چيه(
    جواب پست قبلی شمارو تو پیام خصوصی دادم تا این مسئله به بیراهه کشیده نشه ولی مثل اینکه شما ...)
    دوما من به چه كسي بي احترامي كردم كه خودش زبون نداشت شما وكيلش شدي(اولا سعی کنید احترام بقیه رو نگه دارید تا احترام خودتون نگه داشته بشه !)
    فكر كنم قبلا به شما تذكر دادم راجع به مطالب من نظر ندين(دوما من نظرمو واسه شمای تنها نگفتم دوستانی که باید میدیدند ! پست رو دیدند !
    )بقيه هم به جا و مودبانه نظر ميدن و من اصلا ناراحت نميشم انتظار اين پاسخ ها رو دارم .
    ديگه تكرار نميكنم كاري به من و مطالبم نداشته باش وپستهاي من اگه مشكل داره حتما مسئولي هست كه تذكر بده شما هم راجع به مطالب بقيه نظر بده تا دچار كمبود نشي.

(و در آخر امیدوارم سوئ تفاهم بین من و شما هر چه زودتر برطرف بشه !)خوب يا بد اصلا نميخوام بيش از اين با شما بحث كنم

moo2010 آواتار ها
    • 1,499

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش فیزیک
    محل تحصیل
    پشت دریاها
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فیزیک اتمی و ملکولی
    راه های ارتباطی

لطفا جواب حرف رو با حرف بدید و آرامش باشگاه حفظ کنید تا جو صمیمی از بین نره .
    اگه اینطوره باید الان همه خانومها و آقایون باشگاه از دست هر چی پست ضد دختر پسری ناراحت باشن .
    به عنوان یکی از اعضای باشگاه دوست ندارم جو دوستی باشگاه خراب بشه .هم با شماmojgan77 و هم با شما saeed.d هستم .
    به خاطر خودتون می گم چون در زندگی مشترک آینده تون تحمل حرف ناخوشایند از طرف مقابل رو نخواهید داشت و این خیلی بده .
    با تشکر
    محمد
    حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
    بنمود جمال و عاشق زارم کرد
    من خفته بدم به ناز در کتم عدم
    حسن تو به دست خویش بیدارم کرد

moo2010 آواتار ها
    • 1,499

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش فیزیک
    محل تحصیل
    پشت دریاها
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فیزیک اتمی و ملکولی
    راه های ارتباطی

اینم بگم بد نیست
    من با همه تجارب این کشورها یا همون ضرب المثل ها موافق نیستم . همه این هایی هم که من فرستادم بد نبودن و بعضی هاشون هم نکات جالبی داشتن .

تنها مرجعی که من در رابطه با زندگی مشترک قبول دارم اسلامه چون ریز به ریز زندگی و نکات و زوایای اون رو گفته ، فقط باید تحقیق کنید .

کتاب بهشت خانواده نوشته دکتر سید جواد مصطفوی -- برای متاهل های عزیز و برای مجردها توصیه نمی شود. ( چیز خوبیه ، شاید بهتر از اون هم باشه ولی این راحته و قبلا تو دانشگاه ها تدریس می شده ،با اینکه فقط احادیث پیامبر و ائمه رو گفته تا الان چند بار سانسورش کردن !!! )

saeed.d آواتار ها
    • 349

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    Mobile Serviceman
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

جنابsaeed.d
    منظورتون از اين حرف چيه(
    جواب پست قبلی شمارو تو پیام خصوصی دادم تا این مسئله به بیراهه کشیده نشه ولی مثل اینکه شما ...)
    دوما من به چه كسي بي احترامي كردم كه خودش زبون نداشت شما وكيلش شدي(اولا سعی کنید احترام بقیه رو نگه دارید تا احترام خودتون نگه داشته بشه !)
    فكر كنم قبلا به شما تذكر دادم راجع به مطالب من نظر ندين(دوما من نظرمو واسه شمای تنها نگفتم دوستانی که باید میدیدند ! پست رو دیدند !
    )بقيه هم به جا و مودبانه نظر ميدن و من اصلا ناراحت نميشم انتظار اين پاسخ ها رو دارم .
    ديگه تكرار نميكنم كاري به من و مطالبم نداشته باش وپستهاي من اگه مشكل داره حتما مسئولي هست كه تذكر بده شما هم راجع به مطالب بقيه نظر بده تا دچار كمبود نشي.

(و در آخر امیدوارم سوئ تفاهم بین من و شما هر چه زودتر برطرف بشه !)خوب يا بد اصلا نميخوام بيش از اين با شما بحث كنم
    من وکیل خودم هستم !
    بقیه بیان بگن من کجا ! بی جا و غیر مودبانه نظرمو گفتم که به شما برخورده !
    شما مطالبتو تو یه سایت با بازدید کننده عمومی ارسال میکنی و من یا هر شخص دیگه بعنوان یه فرد آزاد میتونیم نظر بدیم ! همینطور که بقیه تو اینکار آزادن !

... شما هم راجع به مطالب بقيه نظر بده تا دچار كمبود نشي.
    از این جمله شما احساس بدی به من دست میده ! هنوزم من غیر مودبانه برخورد میکنم ؟!!

هنوزم میگم دوست ندارم بین من و شما کدورتی پیش بیاد ! و دارم سعی خودمو واسه جلوگیری از اون میکنم !

saeed.d آواتار ها
    • 349

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    Mobile Serviceman
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط moo2010 نمایش پست ها
    لطفا جواب حرف رو با حرف بدید و آرامش باشگاه حفظ کنید تا جو صمیمی از بین نره .
    اگه اینطوره باید الان همه خانومها و آقایون باشگاه از دست هر چی پست ضد دختر پسری ناراحت باشن .
    به عنوان یکی از اعضای باشگاه دوست ندارم جو دوستی باشگاه خراب بشه .هم با شماmojgan77 و هم با شما saeed.d هستم .
    به خاطر خودتون می گم چون در زندگی مشترک آینده تون تحمل حرف ناخوشایند از طرف مقابل رو نخواهید داشت و این خیلی بده .
    با تشکر
    محمد
    محمد جان من دارم تمام سعی خودمو میکنم تا این جو از بین نره ! از دست کسی هم ناراحت نیستم ! از پست های بر ضد آقایون هم ناراحت نیستم ! فکرم نمی کنم به کسی بی احترامی کرده باشم !

moo2010 آواتار ها
    • 1,499

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش فیزیک
    محل تحصیل
    پشت دریاها
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فیزیک اتمی و ملکولی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.d نمایش پست ها
    محمد جان من دارم تمام سعی خودمو میکنم تا این جو از بین نره ! از دست کسی هم ناراحت نیستم ! از پست های بر ضد آقایون هم ناراحت نیستم ! فکرم نمی کنم به کسی بی احترامی کرده باشم !

سعید جان همین جواب دادن ها و به نظر خودتون کم نیاوردن ها باعث می شه جو نیمه ابری شه . کمی کوتاه بیایید بهتره . با شما هم هستم مژگان خانوم .
    ممنون می شم اگه مسئله ای هست بین خودتون حلش کنید تا نه کسی ناراحت بشه و نه جو باشگاه خراب .

mohamadasas آواتار ها
    • 828

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    gorgan
    راه های ارتباطی

هلندی ها:

وقتی در خانه زن خوبی باشد خوشی از در و دیوار می بارد.

صفحه 8 از 9 اولیناولین ... 6789 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع