پوران دخت : شاهنشاه ایران در زمان ساسانی . وی زنی بود که بر بیش از ١٠ کشور آسیایی پادشاهی میکرد .او پس از اردشیر شیرویه به عنوان بیست و پنجمین پادشاه ساسانی بر اریکه شاهنشاهی ایران نشست و فرامانروایی نمود .
پوران دخت : شاهنشاه ایران در زمان ساسانی . وی زنی بود که بر بیش از ١٠ کشور آسیایی پادشاهی میکرد .او پس از اردشیر شیرویه به عنوان بیست و پنجمین پادشاه ساسانی بر اریکه شاهنشاهی ایران نشست و فرامانروایی نمود .
بانو گشنسب : دختر دیگر رستم – خواهر زربانوی دلیر . نام بانو گشسب جنگجو در برزونامه و بهمن نامه بسیار آمده است . یکی از مشهورترین حکایت های او نبرد سه گانه فرامرز – رستم و بانوگشسب است . او منظومه ای نیز به نام خود دارد که هم اکنون نسخه ای از آن در کتابخانه ملی پاریس و در کتابخانه ملی بریتانیاموجود است
شیرین : شاهزاده ارمنی . ارمنستان یکی از شهرهای کوچک ایران بود و شاه ارمنستان زير نظر شاهنشاه ایران . خسرو پرویز و شیرن حماسه ای از خود ساختند که همیشه در تاریخ ماندگار ماند . شیرین از خسرو ۴ فرزند به نامهای نستور - شهریار - فرود و مردانشه بدنیا آورد که هر چهار فرزند وی در زندان کشته شدند .
پس او سر بر بالین ( جسد بی جان ) خسرو نهادند و با خوردن زهری عشق اش به خسرو را جاودانه ساخت و هردو جان باختند .
من که نمی گم ولی آبجی کوچولو شایعه کردن که تو کل تاریخ فقط همین قدر زن موفق داشتیم !
البته من هم به این موضوع پی بردم با این همه موفقیت روز افزون خانومها از اون اوایل تا الان چرا پشت هر مرد موفقی یه زن هست ، شاید این هم شایعه باشه ( از من نشنیده بگیرید )
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
مشکل اینجاس که خود خانما هم نمیدونن !
غذا چی دوست دارین واستون درست کنم ؟!!!
واسه این یکی فقط میتونم بگم تبریک !
مامیگیم مجنون و فرهادو ... شما میگین اینا مال قصه هاست !
اونوقت من نمیدونم دختر رستم و حریف سهراب !!! ! .....
moo2010سلام داداشي جهت اطلاع اينها كه نام بردم فقط تعداد كمي از زنان ايراني بودن و صد البته كه زنان بزرگ در دنيا بيشتر هستد لطفا ادامه نديد انوقت به IQشما شك ميكنم
جناب saeed.d نظر شما اصلا برام مهم نيست . من با شما كاري ندارم
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
مسیحیان میگن:
خدایا مرا به هر طاعونی گرفتار کن ،جز طاعون قلب. وبه هر شرارتی دچار ساز جز شرارت زن.