از این پس سعی میکنم در این تاپیک استفاده از مرورگر اینترنتی محبوب Opera را خدمت دوستان آموزش دهم. مبنای ما در این آموزش , آخرین نسخه این برنامه , یعنی نسخه 9.2 است.
این مرورگر به باور من بهترین مرورگر اینترتی است و اگرچه خالی از عیب نیست ولی نصبت به مرورگر اینترنتی معروف دیگر , یعنی FireFox , بسیار اپرا بهتر است و در 95 درصد موارد از فایر فاکس بهتر عمل میکند و اگر ضعفی هست , غالبا این ضعف ها بین هر دو مرورگر مشترک است.
اپرا قابلیتهای فراوانی دارد که اگر به آنها واقف باشیم هم از آن بهتر استفاده میکنیم و هم از گشت و گذار در اینترنت لذت بیشتری خواهیم برد.
به نمونه ای از امکانات این برنامه که به امید خدا در این تاپیک بعضی از آنها زا آموزش خواهم داد توجه کنید:
امکان داونلود از سایتهای تورنت
امکان تغییر هویت دادن و زدن نقاب بر این مرورگر به مثابه IE و FireFox
امکان دادن فرمان صوتی به برنامه
امکان خواندن متون انگلیسی توسط برنامه با لهجه بسیار عالی و بسیار نزدیک به صدای انسان
تعویض پوسته برنامه
امکان استفاده از صدها ابزار (Widgets) از بازی گرفته تا ماشین حساب و ...
تست کردن سایتها بطور خودکار یا دستی برای جلوگیری از کلاهبرداری (Anti Fraud)
باز کردن Tab های متعدد
Import , Export نمودن کتابچه آدرس شما از مرورگرهای دیگر
خواندن Feeds
ابزار ایمیل (به مثابه Outlook)
داونلود منیجر قدرتمند با قابلیت بازگشت به داونلود بسیار قوی
امکان جستجو بطور پیش فرض در Google , Yahoo , Answers , Amazon, Ebay, Download.com و... ، همچنین قابلیت تعریف هر موتور جستجویی که شما دوست دارید
سرعت بسیار بالا در باز کردن صفحات
در پایان از دوست نازنین و مدیر ارشد بخش کامپیوتر جناب اشکان که برای ارائه این تاپیک من را تشویق کردند سپاسگزاری میکنم.