منم سالگرد تاسیس باشگاه رو به همه تبریک میگم و از همه که برای بهتر شدن باشگاه زحمت کشیدن تشکر می کنم
به امید اینکه سالهای دیگه هم در کنار هم باشیم
منم سالگرد تاسیس باشگاه رو به همه تبریک میگم و از همه که برای بهتر شدن باشگاه زحمت کشیدن تشکر می کنم
به امید اینکه سالهای دیگه هم در کنار هم باشیم
سلام.
منم سالگرد تاسيس باشگاه همه رو به همه مخصوصا مدير كل و معاونت و مديران عزيز تبريگ مي گم
اميدوارم فرصتي باشه تا همين طور بتونيم در باشگاه در كنار هم باعث هر چه بهتر شده باشگاه بشيم
ba salam va khaste nabashid khedmate azizani ke dar rahandazi in syte sodmand va portarafdar zahmat mikehand.tarike bandaro az samime ghalb bekhatere movafaghyatetoon pazira bashin.be omid movafaghyat haye roozafzoon dar roozhaye ati...................... aida nammani
با سلام
خواهش لطف داريد.
همانظور قبل گفتم هدف راه اندازي باشگاه در مرحله ي اول كمك و اطلاع رساني به پيام نوري هاي عزيز و در مرحله ي دوم آنايي و ارايه جديدترين مطالب فارسي دنياي كامپيوتر و اينترنت هست.اميدوارم با اين كار باعث پبشترفت علمي و تحصيلي شما عزيزان شده باشيم.
ضمنا لطف كنيد طبق قوانين باشيد از اين به بعد فارسي تابپ كنيد.
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور