دوستان عزیز اگر بجز موضوع تاپیک پست های اسپم ارسال کنید پست های شما بدون اطلاع قبلی حذف و به شما اخطار داده خواهد شد!!
با احترام مدیریت باشگاه
دوستان عزیز اگر بجز موضوع تاپیک پست های اسپم ارسال کنید پست های شما بدون اطلاع قبلی حذف و به شما اخطار داده خواهد شد!!
با احترام مدیریت باشگاه
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام منم خیلی دوست دارم بیام اما بستگی به دانشگاهمون داره که کی بیارتمون
احتمالا تا آخر هفته تاریخش رو بهمون اعلام میکنند ومنم تاریخ مد نظرمو تو باشگاه اعلام میکنم
امیدوارم بتونم همه شما دوستان رو از نزدیک ملاقات کنم
به امید دیدار همه شما عزیزان
خدایا !
مرا تنها مگذار
که مبادا نگاهم به نگاه بنده ای
از جنس خاک محتاج شود
سلام به همگي
پس تاريخ كي شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اعلام كنيد تا برنا مه ريزي بشه
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
يك پيشنهادي داشتم
چطوره كه براي اين تايپيك نظر سنجي باز كنيد و گزينه هاش هه روزهاي بازديد نما يشگاه از 15 كه شروع ميشه تا 25 كه تموم ميشه باشه . هر كي هر روز را كه ميتونه بياد تيك بزنه تا اينطوري بتو نيم روزي را كه بيشترين نفرات ميتونن حاضر باشن پيدا بشه و توا فق بشه در ضمن اين نظر سنجي را هم براش مدت زمان معين كنيد مثلا تا 13 ارديبهشت
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
حتما به ما سر بزنيد زرر نمي كنيد
تالار كامپيوتر و اينترنت و فناوري
طراحي گــــرافيك و مالتي مديا
تالار برنامه نویسی و طراحی صفحات وب
سلام
فکر خوبیه ولی اگر یه روز تعطیل مثل جمعه باشه بهتره
منم انشاالله حتما ميام هم براي نمايشگاه هم براي جلسه
منم اول هفته نمی تونم بیاما !
سلام به همگی
من پارسال اومدم نمایشگاه ولی فقط یه روز اونجا بودیم.امسال هم دوست دارم بیام ,ولی هم مسیر خیلی طولانیه ,هم میانترم دارم.
هر کی رفت جای ما که نمیایم رو هم خالی کنه.