بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 21 از 109 اولیناولین ... 1119202122233171 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از خدا خواستم به دل هواداران پرشوری که به ورزشگاه آمده بودند رحم کند و پیروز شویم.
    مصاحبه "مجتبی زارع" در ادامه بخوانید:
    *بعد از 120 دقیقه موفق شدید در ضربات پنالتی صبا را شکست دهید، در خصوص بازی صحبت کن.
    - ما در طی بازی هم می‌توانستیم پیروز میدان باشیم و بر جریان بازی حاکم بودیم. بااین حال خدا راشکر توانستیم بازی را اداره کرده و در نهایت در ضربات پنالتی به پیروزی برسیم.
    *بازیکنان صبا معتقد بودند پرسپولیس روی خوش‌شانسی توانست در پنالتی صبا را شکست دهد.
    - نه به هیچ عنوان اینطور نیست. شانس بی‌دلیل در خانه کسی را نمی‌زند و همیشه شانس به سراغ تیمی می‌رود که قابلیت داشته باشد.
    *صبا را چطور دیدی؟
    - صبا فوتبال خوبی در این بازی ارائه داد. آنها چند پیروزی پشت هم داشته‌اند و همین موضوع نشان دهنده این است که این تیم قابلیت زیادی دارد. با این حال ما با وجود اینکه می‌توانستیم در زمان بازی پیروز میدان باشیم در نهایت در ضربات پنالتی آنها را شکست دادیم.
    *شرایط جوی تأثیری در کیفیت بازی نداشت؟
    - نه همه چیز عالی بود. باد و باران و همه چیز باعث شد تا با خواست خدا فوتبال جذابی را شاهد باشیم.
    *هواداران زیادی هم از این بازی دیدن کردند.
    - بله ما هرچه داریم اول از خداست و بعد از هوادارانی که داریم. آنها 120 دقیقه ما را تشویق کردند و سرمایه اصلی تیم ما هستند. با این حال شرایط به حدی حساس بود که از خدا خواستم به دل هواداران ما نگاه کند که شرمنده هواداران نشویم.
    *صبایی‌ها به داوری اعتراض داشتند، آنها معتقد بودند داور به نفع میزبان قضاوت کرده است.
    - چطور داوری به نفع ما بود در حالی که روی سپهر حیدری خطا شد و می‌توانست پنالتی باشد اما داور آن را نگرفت؟! به هیچ عنوان قبول ندارم که داوری به نفع ما بود چون حتی روی 2 صحنه تک‌به‌تک ما با صبا بازیکنان آنها باید اخطار می‌گرفتند که نگرفتند.

pnugirl
    • n/a

عباس عليپور در خصوص شعار برخي از هواداران پرسپوليس عليه عابدزاده در تمرين امروز اظهار داشت: سرپرست باشگاه پرسپوليس و هيچ كدام از مسئولان اين اتفاق را تائيد نمي‌كنند و ديگر اجازه نمي‌دهيم در تمرينات پرسپوليس به احمدرضا عابدزاده كه يكي از پيشكسوتان و بزرگان پرسپوليس است بي‌احترامي شود.
    وي تاكيد كرد: شان عابدزاده بسيار بالا است. شايد ايشان از پرسپوليس كنار گذاشته شوند ولي بايد حق بدهيم با توجه به تجربه‌اي كه دارد در تيم‌هاي ديگر به مربيگري بپردازد. هيچ كس حق بي‌احترامي به عابدزاده به هر بهانه‌اي را ندارد.
    عليپور گفت: به اين موضوع رسيدگي مي‌كنيم و ديگر در تمرينات پرسپوليس شاهد اين اتفاقات نخواهيد بود. نام عابدزاده در باشگاه پرسپوليس جاودانه است و تا زماني كه مسئولان باشگاه پرسپوليس و حبيب كاشاني در اين باشگاه هستند اجازه نمي‌دهيم شان اين اسطوره كشورمان زير سئوال برود.
    وي در خصوص پاداش برد برابر صباي قم به بازيكنان و كادر فني گفت: جلسه‌اي در اين زمينه در باشگاه پرسپوليس برگزار مي‌شود و ميزان پاداش را مشخص خواهد كرد. البته قرار است در صورت قهرماني پاداش ويژه‌اي به بازيكنان در صورت صلاحديد حبيب كاشاني پرداخت كنيم كه هنوز مشخص نيست اما امكان دارد زيارت به عتبات عاليات باشد.

pnugirl
    • n/a

شيث رضايي يکي از بازيکناني بود که به همراه حوارملامحمد در ضيافت پنالتي ها ناکام بود. او پس از 25 روز بي تمريني دقيقه 118 بازي به ميدان آمد و با دستور دايي پشت ضربه پنالتي ايستاد. نتيجه اش هم از دست دادن يک ضربه حساس پنالتي بود!

*چه احساسي داري؟
    ** از اينکه موفق شديم به فينال برسيم خيلي خوشحالم.
    *احساس کلي و شخصي ات را بگو. در حال حاضر به چه موضوعي فکر مي کني؟
    ** (با مکثي طولاني) نمي دانم اين را بايد بگويم يا نه؟ اما ناراحتم. ناراحتم از اينکه يک پنالتي خراب کردم، روحيه ام خوب نيست. همه اش گمان مي کنم چرا بايد من پنالتي را خراب مي کردم.
    *اما گفتي که خوشحالي؟
    ** بله. اما اگر احساس واقعي ام را مي خواهي بايد بگويم که در حال حاضر خيلي ناراحتم. حتي پس از بازي نتوانستم غذا بخورم و تا صبح کابوس پنالتي مي ديدم. خودخوري مي کنم و هر چه پس از بازي با من تماس گرفتند يا گفتند که پيروز شديم و سعي کردند دلداري ام بدهند، اما اصلاً آرام نشدم.
    *کلاً بازيکن پنالتي زني هستي؟
    ** پنالتي زن هستم، اما اصلاً دوست ندارم پنالتي بزنم. من نمي دانم عادل فردوسي پور براساس چه اطلاعاتي در مورد من قضاوت کرد.
    *همين که گفته بود، پنالتي زن نيستي؟
    ** بله. من تو ليگ امسال اصلاً پنالتي نزدم که خراب کنم. در اول هفته مقابل مس يک پنالتي زدم که گل شد.
    *فصل قبل چي؟
    ** فصل گذشته هم در بازي جام حذفي مقابل ذوب آهن يک پنالتي به عيسي اندوي زدم که آن هم گل شد آن هم چه گلي شد. به همين خاطر من نمي دانم عادل فردوسي پور کدام بازيها را مي بيند، شايد منظورش کارتون فوتباليستهاست که شنيده ام هر روز دو، سه بار آن را نگاه مي کند!
    * اما عادل اطلاعات فوتبالي خوبي دارد.
    ** از کجا معلوم؟ او شبها هنگام گزارش فوتبالهاي خارجي به مردم اطلاعات مي دهد و مردم گمان مي کنند که او درست مي گويد. اگر اطلاعاتي که او به مردم مي دهد مثل اطلاعاتي که ديروز از من داشت، معلوم است قضيه از چه قرار است. بهتر است عادل فردوسي پور برود اطلاعات فوتبالي اش را قوي تر کند.
    * مثل اينکه خيلي از فردوسي پور ناراحتي؟
    ** نه بابا ناراحت نيستم، دلخوري ام از اين است که او از پشت تريبون هر چه دوست دارد، مي گويد بدون اينکه ذره اي فکر کند، اظهاراتش مبناي اطلاعاتي درستي دارد يا نه؟
    * شيث رضايي از اين به بعد پنالتي مي زند؟
    ** بله مي زند. آدم ترسويي نيستم که تا آخر عمر فوتبالي ام سراغ پنالتي نروم. از زدن ضربه پنالتي استقبال نمي کنم، اما اگر بگويند بزن، مي زنم.
    *حرکت دروازه بان صبا باتري تمرکزت را به هم نريخت؟
    ** من اصلاً به او نگاه نکردم تمام تمرکزم روي توپ بود. ديديد که خيلي راحت او را فريب دادم، اما توپ در لحظه آخر با بدشانسي به تير خورد.
    *عليرضا حقيقي مي گفت که خودش ديد که وزش باد مسير توپ را عوض کرد.
    ** نمي دانم. در آن لحظه حواسم به اين چيزها نبود.
    *لحظه اي که پنالتي را خراب کردي و افسوس خوردي به چه فکر مي کردي؟
    ** گفتم خدايا چرا گل نشد. من که نذر کرده بودم اين توپ گل شود، چرا نشد.
    *برخورد هواداران با تو چطور بود؟
    ** فوق العاده. واقعاً من را شرمنده کردند. اول مسابقه وقتي که وارد زمين شدم چنان تشويقم کردند که من گمان کردم علي دايي پشت سرم است، برگشتم عقب را نگاه کردم ديدم نه دارند خودم را دارند تشويق مي کنند پس از بازي هم حسابي من را مورد محبت خود قرار دادند.
    *اما اگر نتيجه طور ديگري رقم مي خورد، قطعاً برخوردها متفاوت بود؟
    ** بعيد مي دانم، چون هواداران پرسپوليس قدرشناسند و طي سالها حضور در اين تيم فهميده ام که آنها به خاطر يک توپ همه چيز را فراموش نمي کنند.
    * بدجوري ماسک را پرت کردي؟
    ** داور به سمت من آمد و گفت: «به خاطر ماسک، بازيکنان حريف آسيب مي ببينند.» من هم براي اينکه وقت تلف نشود، ماسکم را کندم و به گوشه اي انداختم، در آن لحظه فکر استرس علي دايي و فشاري که روي او بود و از سوي ديگر ديدن چهره بيش از 80 هزار تماشاگر که زير باران ايستاده ما را تشويق مي کردند، هر فکر ديگري را از جمله مصدوميت دوباره از سرم بيرون کرد.
    * پرسپوليس قهرمان مي شود؟
    ** نپرس قهرمان مي شويم يا نه؟ بپرس جام قهرماني را چطور بالاي سر مي بريم.

pnugirl
    • n/a

pnugirl
    • n/a

پاداش پیروزی پرسپولیس مقابل صبای قم 800 هزار تومان است.
    مسئولان پرسپولیس قصد دارند به خاطر پیروزی پرسپولیس در دیدار با صبای قم مبلغ 800 هزار تومان پاداش بدهند. این پاداش قرار است قبل از بازی با استیل‌آذین به اعضای پرسپولیس پرداخت شود.
    همچنین از سرپرست پرسپولیس خبر می‌رسد طبق مشورتهایی که دایی با مسئولان پرسپولیس انجام داده اگر پرسپولیس بتواند مقابل گسترش فولاد برنده شود پاداش سفر حج به بازیکنان تعلق بگیرد.

pnugirl
    • n/a

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی بسیار مهمی بود اما ما همقسم شده بودیم که صبا را شکست دهیم. همدلی و رفاقت بازیکنان باعث شد تا ما برنده این دیدار شویم.
    "جلال اکبری" اظهارداشت: صبا تیم خوب و بسیار منسجمی بود اما ما فکر نمی‌کردیم این بازی به ضربات پنالتی کشیده شود در هر صورت با تلاش بچه‌ها به فینال رسیدیم.
    وی افزود: اینکه می‌گویند بازی بسیار سردی بود را قبول ندارم اما فکر می‌کنم حساسیت و ترس از حدف شدن روی بازی اثر گذاشته بود. 2 تیم بسیار احتیاط می‌کردند همچنین صبایی‌ها بسیار بسته بازی کردند و همین عوامل باعث شد تا بازی سردی را شاهد باشیم.
    مدافع پرسپولیس همچنین گفت: من باید پنالتی هفتم را می‌زدم. پنالتی حساسی بود که خدا را شکر کار به پنالتی هفتم کشیده نشد و ما توانستیم در پنالتی ششم برنده شویم. اگر هم کار به پنالتی هفته کشیده می‌شد برایم فرقی نمی‌کرد. تیم در هر شرایطی قرار داشت پشت پنالتی می‌ایستادم.
    اکبری افزود: از اینکه گسترش فولاد به فینال رسیده بسیار خوشحالم، زیرا اگر ذوب‌آهن به فینال می‌رسید دوباره همین حساسیتهای بازی با صبا در آنجا هم وجود داشت اما نباید گسترش فولاد را دست کم گرفت. آنها 2، 3 بازیکن لیگ برتری را در اختیار دارند و یکی از بهترین تیمهای لیگ یک محسوب می‌شوند. ما نباید خودمان را از قبل برنده بدانیم
    وی در خصوص باد ورزشگاه و قطع برق گفت: به شخصه از این قضیه بسیار تعجب کردم اما خواست خدا بود که برق ورزشگاه قطع شود. در 10 دقیقه‌ای که برق قطع شد و باران می‌ّارید آرامش به تیم برگشت و خیلی روی رند موفقیت ما مؤثر بود.
    اکبری در مورد بازی با استیل‌آذین خاطرنشان ساخت: با آنکه به فینال جام حذفی رسیدیم اما نباید بازیهای لیگ را دست کم بگیریم باید تلاش کنیم تا به مکان دوم لیگ برسیم. امیدوارم با اقتدار استیل‌آذین را شکست بدهیم.

monak آواتار ها
    • 63

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    رامسر
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مدیریت صنعتی
    راه های ارتباطی

Heart

پرسپولیس

pnugirl
    • n/a

ایول. همینه

• 67

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    كرج
    شغل , تخصص
    دانشجوي سال اخر
    رشته تحصیلی
    حسابداري
    راه های ارتباطی

عشق است پرسپوليس و بس
    ولي انصافا حق عابدزاده رو ضايع كردن!؟!

pnugirl
    • n/a

خب اونم یکم خامی کرد به نظر من. خودش که می دونست با علی دایی آبشون توی یه جوب نمیره نباید خودشو کوچیک می کرد و فکر موندن رو می کرد. باید خیلی با احترام وقتی علی دایی اومد می گفت من رفتم

برچسب برای این موضوع