هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی بسیار مهمی بود اما ما همقسم شده بودیم که صبا را شکست دهیم. همدلی و رفاقت بازیکنان باعث شد تا ما برنده این دیدار شویم.
"جلال اکبری" اظهارداشت: صبا تیم خوب و بسیار منسجمی بود اما ما فکر نمیکردیم این بازی به ضربات پنالتی کشیده شود در هر صورت با تلاش بچهها به فینال رسیدیم.
وی افزود: اینکه میگویند بازی بسیار سردی بود را قبول ندارم اما فکر میکنم حساسیت و ترس از حدف شدن روی بازی اثر گذاشته بود. 2 تیم بسیار احتیاط میکردند همچنین صباییها بسیار بسته بازی کردند و همین عوامل باعث شد تا بازی سردی را شاهد باشیم.
مدافع پرسپولیس همچنین گفت: من باید پنالتی هفتم را میزدم. پنالتی حساسی بود که خدا را شکر کار به پنالتی هفتم کشیده نشد و ما توانستیم در پنالتی ششم برنده شویم. اگر هم کار به پنالتی هفته کشیده میشد برایم فرقی نمیکرد. تیم در هر شرایطی قرار داشت پشت پنالتی میایستادم.
اکبری افزود: از اینکه گسترش فولاد به فینال رسیده بسیار خوشحالم، زیرا اگر ذوبآهن به فینال میرسید دوباره همین حساسیتهای بازی با صبا در آنجا هم وجود داشت اما نباید گسترش فولاد را دست کم گرفت. آنها 2، 3 بازیکن لیگ برتری را در اختیار دارند و یکی از بهترین تیمهای لیگ یک محسوب میشوند. ما نباید خودمان را از قبل برنده بدانیم
وی در خصوص باد ورزشگاه و قطع برق گفت: به شخصه از این قضیه بسیار تعجب کردم اما خواست خدا بود که برق ورزشگاه قطع شود. در 10 دقیقهای که برق قطع شد و باران میّارید آرامش به تیم برگشت و خیلی روی رند موفقیت ما مؤثر بود.
اکبری در مورد بازی با استیلآذین خاطرنشان ساخت: با آنکه به فینال جام حذفی رسیدیم اما نباید بازیهای لیگ را دست کم بگیریم باید تلاش کنیم تا به مکان دوم لیگ برسیم. امیدوارم با اقتدار استیلآذین را شکست بدهیم.