بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 23 از 151 اولیناولین ... 1321222324253373123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

تيم فوتبال استيل آذين در هفته سي ويکم رقابت هاي ليگ برتر در تهران مقابل ابومسلم متوقف شد. حسين کعبي هافبک راست استيل آذين در خصوص بازي با ابومسلم گفت: درديدار برابر ابومسلم بازيکنان ما ده درصد بازي واقعي خودشان را هم نشان ندادند.در واقع من فکر مي کنم بازيکنان تيم ما خسته بودند به همين دليل هم اصلا نتوانستيم در حد بازي هاي قبلي مان نظير بازي با سپاهان وذوب آهن که تحسين همه را به دنبال داشت بازي کنيم وتيم ميهمان را تحت فشار قرار دهيم.در ديدار برابر ابومسلم در واقع هيچکدام از بازيکنانمان خوب نبودند و اصلا روز ما نبود و من فکر مي کنم تمام بازيکنانمان ضعيف ودوراز انتظار ظاهر شدند.
    کعبي در رابطه با تيم ابومسلم اظهار داشت:ابومسلم برابر ما خوب بازي کرد و من فکر مي کنم اگر از نيم فصل اول مقابل ساير حريفانش هم نظير بازي با ما ظاهر مي شد حالا در مکان ششم يا هفتم جدول بود و دغدغه سقوط نداشت.
    کعبي در پايان در رابطه با بازي مقابل پرسپوليس خاطر نشان ساخت:بازي مقابل پرسپوليس مطمئنا ديدار آساني براي ما نخواهد بود البته اين حالت براي پرسپوليس هم وجود دارد چون خود حريف آينده ما هم مي داند کارآساني را برابر ما پيش رو ندارد. به هر حال تکليف بازي ها وکسب سهميه براي تيم هاي صدرنشين به بازي هاي آخر کشيده شد واين امر قطعا سختي کار را براي تيم هاي مدعي سهميه دو چندان سخت تر خواهد کرد.

pnugirl
    • n/a

عماد رضا و ابراهيم توره دو گلزن تيم سپاهان اصفهان رکورد بهترين زوج خط حمله در تاريخ ليگ را به خود اختصاص دادند و رکورد دايي و پيوس را که در فصل 73 ثبت شده بود، شکستند.
    علي دايي و فرشاد پيوس در فصل 73 براي پرسپوليس 33 گل زدند( 20 گل پيوس و 14 گل دايي). عماد رضا و ابراهيم توره در اين فصل به ترتيب 18 و 16 گل زده اند و با 34 گل زده رکوردار بهترين زوج خط حمله در تاريخ ليگ هستند.
    در تاريخ ليگ برتر نيز زوج عنايتي و اکبرپور در فصل 84 موفق به زدن 31 گل شده بودند.
    البته ناگفته نماند که در فصل 73 پرسپوليس فقط 22 بازي انجام داد، در حالي که اکنون تعداد بازي ها به 34 رسيده است.

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: نباید خود را قهرمان بدانیم زیرا 3 فینال دیگر هم تا پایان لیگ پیش رو داریم.
    امیر قلعه نویی ضمن بیان مطلب فوق گفت: تیم ما هنوز قهرمانی نشده است زیرا تا پایان لیگ 3 فینال دیگر پیش رو داریم. البته بازیکنانم تا فردا خوشحالی می کنند و از آن به بعد برای موفقیت در دیدار با ابومسلم تمرینات خود را بصورت جدی پیگیری می کنیم.
    وی در خصوص روند این بازی اظهار داشت: شروع خوبی نداشتیم ولی با گذشت زمان بازیکنانم آرام آرام توانستند روند حرکتی بازی را در اختیار گرفته و علاوه بر به ثمر رساندن 2 گل، موقعیت‌های مناسب دیگری را هم برای باز کردن دروازه راه آهن از دست دادند. فکر می کنم بار روانی و فشاری که در بازی با تیم‌های پاختاکور و الشباب به بازیکنان ما وارد شد، باعث کند بودن آنها در ابتدای مسابقه بود.
    سرمربی تیم فوتبال سپاهان با تشکر از حمایت رسانه‌های اصفهانی از این تیم خصوصا در زمانی که این تیم شرایط خوبی در لیگ ایران و لیگ قهرمانان آسیا نداشت، در مورد بازی دفاعی تیمش در اواخر این دیدار افزود: طبیعی است پس از به ثمر رساندن 2 گل و استفاده تیم راه آهن از 4 مهاجم، بازیکنان تیم ما تا حدودی عقب نشینی کنند. ضمن اینکه نباید از قدرت تاکتیکی تیم راه آهن هم در دقایقی از مسابقه به راحتی گذشت.
    وی با بیان اینکه بازیکنان تیمش در شرایطی که راه آهنی‌ها بازی هجومی را در دستور کار خود داشتند، فضاهای مناسبی را برای رسیدن به گل‌های بیشتر در اختیار داشتند، تاکید کرد: به نظر می رسید بازیکنان ما در دقایق پایانی بازی حرص و انگیزه لازم برای گلزنی در این دقایق را نداشتند و به راحتی توپ را به بازیکنان راه آهن می سپرند.
    قلعه نویی ادامه داد: آنها در دقایق پایانی تنها مالکیت توپ را در اختیار داشتند اما موقعیت گل بدست نیاوردند زیرا دفاع لایه لایه ما به خوبی مقابل حملات تیم راه آهن ایستادگی کرد.
    وی با اشاره به اینکه بازیکنان تیمش پس از 11 ماه پر نوسان در مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا، دچار فرسودگی شده اند، افزود: از همه می خواهم تیم سپاهان را دعا کرده تا با پیروزی برابر تیم العین در امارات، نماینده خوبی برای فوتبال ایران و اصفهان در آسیا باشیم.
    سرمربی تیم سپاهان در مورد انتقاد همتایش در تیم راه آهن که اشتباهات داوری را عامل ناکامی تیمش دانست، تاکید کرد: کارشناسان باید در مورد پنالتی ما اظهار نظر کنند اما من دیدم بازیکنان آنها با دست توره را شارژ کرد. ضمن اینکه قبل از خطایی که آنها معتقدند در محوطه جریمه ما باید پنالتی اعلام می شد، ما می توانستیم توسط توره و عمادرضا به گل برسیم که این اتفاق نیفتاد.
    وی با اشاره به اینکه تیم سپاهان با اهداف پلکانی مسابقات را پیگیری کرده و تا به اینجا به اهدافش دست یافته است، اظهار داشت: ما جام حذفی را جدی نگرفتیم تا در روزهای پایانی لیگ و مسابقات حساس آسیایی، به دلیل مصدومیت و خستگی بازیکنان خود، فرصت موفقیت در این دو جام را از دست ندهیم. اولویت اول ما موفقیت در لیگ و پس از آن لیگ قهرمانان آسیا بود که تا به امروز به هدف‌های خود بسیار نزدیک شده ایم.
    دیدار تیم‌‎های فوتبال سپاهان و راه آهن شهرری در چارچوب هفته سی و یکم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور که عصر روز گذشته(دوشنبه) در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد، با برتری 2 بر صفر شاگردان قلعه نویی به پایان رسید.

pnugirl
    • n/a

کارشناس داوری فوتبال کشورمان گفت: خطیبی باید ادبیاتش را اصلاح کند و من خودم را آنقدر کوچک نمی‌دانم که جواب وی را بدهم.
    "هوشنگ نصیرزاده" اظهارداشت: داور بازی ذوب‌آهن و گسترش فولاد اشتباهاتی را انجام داد که این اشتباهات به ضرر ذوب‌آهن بود و اصلی‌ترین آن در صحنه گلی بود که ذوب‌آهن به ثمر رساند و داور آفساید اعلام کرد.
    وی در واکنش به اظهارات خطیبی که اعلام کرده بود نصیرزاده باید عینکش را عوض کند، تصریح کرد: من کار کارشناسی خودم را انجام می‌دهم و خودم را آنقدر کوچک نمی‌دانم که جواب وی را بدهم اما اگر او خودش را بازیکن حرفه‌ای می‌داند باید ادبیاتش را اصلاح کند، چون فقط مسائل فنی در فوتبال مهم نیست.
    نصیرزاده همچنین اضافه کرد: همین بازیکن زمانی که خارج از کشور بازی می‌کرد به من زنگ می‌زد و در مورد مشکلات شخصی‌اش مشاوره می‌گرفت اما حالا اینطور صحبت کرده است.
    وی در پایان گفت: خطیبی باید توجه داشته باشد افراد بی‌ادب عمرشان همیشه کوتاه است.

pnugirl
    • n/a

با ارسال نامه ای به باشگاه سپاهان اصفهان، مسئولان باشگاه پرسپولیس تهران خبر مذاکره شان با هادی عقیلی را تکذیب کردند.
    طی روزهای اخیر حرف و حدیث هایی مبنی بر مذاکره باشگاه پرسپولیس تهران با هادی عقیلی مدافع ملی پوش تیم سپاهان اصفهان نقل محافل شده بود که مسئولان پرسپولیس خبر فوق را تکذیب کردند.
    در این باره با خبر شدیم که پرسپولیسی ها با ارسال نامه ای به محمد رضا ساکت مدیر عامل سپاهان اعلام کردند که نه تنها با هادی عقیلی صحبتی نکرده اند،بلکه با هیچ یک از سپاهانی ها رایزنی ای نداشته اند.
    ضمن این که سرخپوشان گفته اند که سپاهانی ها حتی می توانند به کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال شکایت کنند چرا که خبر فوق به هیچ عنوان صحت و سقم ندارد.

pnugirl
    • n/a

هنوز هم پرسپولیس تیم محبوب من است.تمام پرسپولیسی هایی که حالا در اسیل آذین کار می کنند با این نظر من موافقند.
    کاپیتان سالهای نه چندان دور پرسپولیس هنوز هم علاقه خاصی به این تیم دارد.او این علاقه اش را هیچ وقت کتمان نکرده و حتی حالاهم که باید مقابل تیم سابقش (البته این بار در قالب مربی )قرار بگیرد می گوید«پرسپولیس را دوست دارم.
    رضا شاهرودی که با درخواست افشین پیروانی دستیار او در تیم استیل آذین شد درباره حضورش در این تیم حرف می زند.او می گوید« من با توجه به کادر مدیریتی قدرتمند باشگاه استیل آذین همچنین حضور دوست خوبم افشین پیروانی و البته احمدرضا عابدزاده پیشنهاد استیل آذین را پذیرفتم و امیدوارم مهره موثری برای این باشگاه باشم.»
    او ادامه می دهد: «بعد از همکاری با داماش مدتی از فوتبال دور بودم اما پیشنهاد استیل آذین را مناسب دیدم و حالا در خدمت این باشگاه هستم. فکر می کنم حالاجمع پرسپولیسی ها تکمیل شده و همه در کنار هم برای موفقیت تیم استیل آذین تلاش می کنیم.» اشازره می کند و می گوید« من 12 سال پیراهن این تیم را بر تن کرده ام و همیشه به هوادارانش علاقمند بودم. پرسپولیس تیم محبوب من است اما به عنوان یک مربی حرفه ای باید با تفکر حرفه ای به این مسابقه نگاه کنم. ما با پرسپولیس رقابت داریم و امیدوارم در این رقابت موفق به کسب سهمیه و صعود به رقابت های آسیایی شویم.من این تیم را دوست دارم اما باید با تمرکز و تلاش به مسابقات آسیایی صعود کنیم. بسیاری از اعضای تیم استیل آذین از پرسپولیسی های سابق هستند و همیشه این تیم را دوست دارند اما در یک رقابت سالم و حرفه ای برای کسب سهمیه تلاش می کنیم.»

pnugirl
    • n/a

محمد نوري در مورد شكست مقابل پرسپوليس در جام حذفي اظهار داشت: بازي بسيار خوبي بود و اين را بايد بگويم كه واقعاً حيف بود اگر پرسپوليس با اين همه تماشاگر نمي‌توانست به فينال صعود كند.

وي ادامه داد: 2 تيم موقعيت‌هاي خوبي داشتند و تماشاگران اين بازي لذت بردند، اما ما بدشانس بوديم و اگر جام حذفي نبود تساوي عادلانه‌‌ترين نتيجه محسوب مي‌شد.
    هافبك صبا در مورد اتفاقات پاياني اين ديدار گفت: وقتي طوفان و باد شديد با قطعي برق ورزشگاه همراه شد، به كلي تمركز خود را از دست داديم و به نظرم اين 2 موضوع نادر باخت صبا را رقم زد.

نوري عملكرد خط مياني صبا را در اين ديدار مطلوب ارزيابي و عنوان كرد: 75 دقيقه خط مياني و بازي را در اختيار داشتيم. من در اين بازي تمام تلاش خود را كردم تا بهترين بازي را برابر تيم دايي به نمايش بگذارم.

pnugirl
    • n/a

مدافع تیم فوتبال صبای قم گفت: در جریان بازی از طریق موقعیت‌هایمان می‌توانستیم 3، 4 گل به ثمر برسانیم اما قسمت این بود که ضربات پنالتی فینالیست جام حذفی را مشخص کند.
    "ابوالفضل حاجی‌زاده" اظهارداشت: تمام سعی‌ام را کردم که بتوانم ضربه پنالتی را تبدیل به گل کنم. پنالتی 50، 50 است در زدن ضربه دقت نکردم و قسمت اینطوری بود که ضربه‌ام تبدیل به گل نشود.
    وی ادامه داد: ازاینکه پنالتی حساسی را می‌زدم ترسی نداشتم. ضربه من هم ابتدا به تیر دروازه اصابت کرد بعد بیرون رفت.
    مدافع صبا در خصوص قطع برق ورزشگاه تأکید کرد: وقتی ما نتوانستیم ضرباتمان را تبدیل به گل کنیم چه ربطی به برق ورزشگاه دارد اولین پنالتی را آنها خراب کردند و به نفع ما شد اما خودمان نتوانستیم از ضربات پنالتی استفاده کنیم.
    همچنین وی در مورد در مورد قضاوت داور گفت: داوری بسیار ضعیف بود. سوتهای وی اصلا به نفع ما نبود. خطاهایی که آنها می‌کردند را به نفع پرسپولیس می‌گرفت و خطاهای ما را هم ا صلا نمی‌دید. کارت دوم کاشی اصلا درست نبود و وی نباید از زمین اخراج می‌شد.
    حاجی‌زاده خاطرنشان ساخت: خیلی دوست داشتم صبا به فینال صعود کند اما متأسفانه قسمت نبود. شکست تلخی بود اما در هر صورت پرسپولیس را هم خیلی دوست دارم حال که صبا به فینال نرسیده است انشاءالله پرسپولیس قهرمان جام حذفی شود.

pnugirl
    • n/a

مسعود عنايت درباره بازي ديروز گسترش فولاد تبريز با ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: تنها صحنه مشكوك بازي گل خلعتبري بود كه توسط كمك داور مسابقه مردود اعلام شد. در دقيقه 58 بازي كمك دوم داور يعني سعيد زارع گل خلتعبري را آفسايد اعلام كرد كه براساس نظر ابراهيم ميرزابيگي ناظر داوري حاضر در ورزشگاه كه اتفاقا اين ناظر در يك جاي مناسب قرار گرفته بود آفسايدگيري اين كمك داور كاملا درست بوده است.
    رئيس كميته داوران تاكيد كرد: در لحظه اي كه زننده ضربه آزاد به توپ ضربه مي زند خلعتبري درموقعيت آفسايد بوده اما يك لحظه پس از تماس توپ با پاي بازيكن ذوب آهن و در واقع در زمان ضربه خلعتبري خودش را از وضعيت آفسايد خارج كرده، اما مهم لحظه تماس است كه خلعتبري در آفسايد بوده است.
    عنايت گفت: در فاصله ارسال توپ روي دروازه بازيكن وقت دارد خودش را از آفسايد خارج كند كه خلعتبري دقيقا همين كار را انجام داده است. از روي تصوير تلويزيوني نمي توان ثابت كرد كه گل آفسايد بوده يا نبوده است به اين دليل كه در تصوير تلويزيون گيرنده و زننده ضربه، در يك لحظه قابل ديدن نيست و شواهد و قرائن نشان مي دهد كه كمك داور درست كار كرده است.
    رئيس كميته داوران گفت: متاسفانه برخي از كارشناسان اعلام كرده اند كه اين گل صددرصد درست بوده است اما زماني كه تصوير تلويزيوني ثابت نمي كند كه گل درست بوده است چطور آن را درست اعلام مي كنند؟ وقتي تصوير تلويزيوني گويا نيست بايد حق را به كمك داور و ناظر بازي داد. اين گونه اظهارنظرها براي باشگاه ها مطالبه ايجاد مي كند. كارشناسان محترم داوري وقتي كه تصوير تلويزيوني گويا نيست از اظهار نظر، له يا عليه داوران خودداري كنند و روح انصاف را رعايت كنند و عدالت را درباره صحنه ها اجرا كنند.
    عنايت درباره ديدار پرسپوليس و صبا خاطرنشان كرد: بازي فوق العاده سخت، با درجه سختي كار در شرايط جوي نامساعد و حساس و نزديك بود. يك ماراتن 120 دقيقه اي كه در نهايت ضربات بي رحم پنالتي برنده ديدار را مشخص كرد. درباره داوري اين بازي بايد بگويم داوران در طول بازي اشتباهاتي داشتند اما خوشبختانه اين اشتباهات بزرگ نبود و يا تصميمات اشتباه داور و كمك داوران اين بازي در نتيجه بازي تاثيري نداشت. من به عنوان رئيس كميته داوران هميشه سعي كرده ام با انصاف از عملكرد داوران بگويم و اگر يك داور هم صحنه اي را به اشتباه قضاوت كرد آن را اعلام كرده ام و به هيچ عنوان به دنبال حمايت كوركورانه از داوران نبوده ام. به نظر من اخطار دومي كه ممبيني در شروع وقت اضافه اول به بازيكن صبا داد به خاطر اينكه بازيكن پرسپوليس در موقعيت حمله بود درست بود.
    وي در مورد صحنه هاي پنالتي خاطرنشان كرد: هميشه پنالتي ها در فوتبال حساس بوده و در اين ميان يك سري قوانين اصلي بايد رعايت شود. بايد دروازه بان بين دو تير و روي خط دروازه و رو به زننده ضربه پنالتي قرار داشته باشد و در هنگام ضربه زدن به پنالتي زن روي خط به طرفين شيرجه رود و واكنش نشان دهد. اما اگر پيش از ضربه زدن بازيكن دروازه بان حركت كند در صورتي كه پنالتي به گل تبديل نشود بايد يك بار ديگر پنالتي تكرار شود. جلو آمدن دروازه بان ها در هنگام ضربات پنالتي فاحش باشد ضربه پنالتي در صورتي كه به گل تبديل نشود بايد تكرار شود. مكث زننده ضربه پنالتي به قصد گول زدن دروازه بان مجاز است. در ديدار ديروز جلو آمدن فاحش از سوي دروازه بانان دو تيم در 12 ضربه پنالتي كه نواخته شد ديده نشد و همه پنالتي ها سالم بود.
    رئيس كميته داوران گفت: تصميم داور براي قبول نكردن ماسك شيث رضايي درست بود و همچنين اگر بازي به دليل قطعي برق ناتمام مي ماند تصميم برگزاري دوباره بازي يا هر تصميم ديگري كه گرفته مي شد بر عهده سازمان ليگ بود.

pnugirl
    • n/a

محمد رضا ساكت درباره جلسه شب گذشته با امير قلعه‌نويي گفت: جلسه‌ بسيار خوبي برگزار كرديم و توافقات براي تمديد قرارداد قلعه‌نويي نهايي شد.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا قراردادي امضا شد يا خير، گفت: براي ادامه كار مهمترين موضوع اين است كه روي مسائل اساسي و اصلي توافق داشته باشيم كه خوشبختانه اين موضوع مورد پذيرش ما و قلعه‌نويي قرار گرفت.

ساكت تاكيد كرد: توافق‌مان را نهايي كرديم و براي امضاي قرارداد منتظر فصل نقل و انتقالات هستيم.
    كاروان سپاهان امروز وارد العين شد تا خود را براي برگزاري آخرين مسابقه از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا آماده كند.

ديدار حساس تيم‌هاي العين امارات و سپاهان سه‌شنبه برگزار خواهد شد.

برچسب برای این موضوع