بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 27

موضوع: پیام نور یا علمی کاربردی

• 5

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

ممنون بچه ها از نظراتتون.اما من هم شنیدم دانشگاه پیام نور از نظر برگزاری کلاسها زیاد خوب نیست. علمی کاربردی برای افراد شاغل 3روز در هفته کلاس میذاره اما پیام نور فقط جمعه ها برای رفع اشکال کلاس میذاره.خوب این خودش خیلی مهمه.

yashar آواتار ها
    • 2,478

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار تخصصی ( IT )
    محل تحصیل
    اردبیل
    شغل , تخصص
    مدیر شرکت پارسیان اردبیل
    رشته تحصیلی
    مهندسیIT
    راه های ارتباطی

دوست عزیز پیام نور همیشه کلاس داره . هفت روزه هفته .

• 5

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

ااا پس چرا میگن اصلا استاد سر کلاس نمیاد.فقط جمعه ها کلاس میذاره درسارو خودت باید بخونی بعد اگه مشکل داشتی توی کلاس های جمعه رفع اشکال میکنند.

yashar آواتار ها
    • 2,478

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار تخصصی ( IT )
    محل تحصیل
    اردبیل
    شغل , تخصص
    مدیر شرکت پارسیان اردبیل
    رشته تحصیلی
    مهندسیIT
    راه های ارتباطی

به هیچ وجه استاد هفت روز هفته میاد . اگه 20 واحد انتخاب واحد کنی 5 روز تو هفته کلاس داری .ولی درسا رو خودت باید بخونی !!! چون حجم کتابا خیلی زیاده استادم بیسواده!

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon10

نقل قول نوشته اصلی توسط khanoomgol نمایش پست ها
    سلام،می خواستم بدونم دانشگاه پیام نور بهتره یا دانشگاه علمی کاربردی؟(خواهش میکنم دلیل بیارین)

ممنون.
    سوال جالبي پرسيديد دوست عزيز

نقل قول نوشته اصلی توسط donya88 نمایش پست ها
    علمي كاربردي كه از طريق برگزاري كنكور دانشجو ميگيره بهتره .
    هم از نظر اساتيد و هم برگزاري كلا سها و نظم دانشگاه
    حرفه ايشون درسته و نظم در علمي كاربري حرفه اول ميزنه.در صورتي كه در پيام نور.كلمهي نظم نا مفهمونه ! اما همه چيز نظم نيست !

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar نمایش پست ها
    نه به هیچ وجه . پیام نور خیلی سرتره . تو پیام نور تا سطح دکترا وجود داره ولی تو علمی کاربردی چی؟
    اين راه مقايسه اي خوب نيست.
    .ولي در كل در پيام پيام نور ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر در بيشتر رشته هاي وجود دارد در صورتي كه در علمي كاربردي براي همه ي رشته هاي اين چينن نيست

اينكه دليل نميشه . بعضي رشته ها مقطع دكترا در ايران نداره . مثلا امار اكچواري ( ارشد ) يا مهندسي شيمي گرايش داروسازي ( مقطع ارشد ) . دليل به بد بودن دانشگا هش نميشه كه . اين دو رشته را دانشگا ههاي تراز اول ( تهران ...) داره.
    اساتيد پيام نور بيشتر از كسانيه كه حتي مدرك ارشدشونو نگرفتن و هنوز دفاع نكردن . و كاملا بي تجربن .
    اما در كل اينكه مدركتو از چه دانشگا هي گرفته باشي براي سر كار رفتن تازگيها بهش كاري ندارن . مگر اينكه از چند تا دانشگا ه خاص باشي . و بقيه دانشگا هها اعم از دولتي و پيا م نور و غير انتفا عي و ازاد و..... براشون فرقي نداره .
    فقط براي تدريس تو دانشگاه براشون خيلي مهمه كه اخرين مقطعتو ( ارشد يا دكترا ) را از كجا گرفتي و اگه از يه دولتي خوب خصوصا دانشگا ههاي تهران باشي سريع حتي بدون دفاع پايان نامه ي ارشد ميگيرنت .
    حالا بايد ببينيم هدف پرسش كننده از بهتر بودن كدومه .
    ضمن اينكه بايد توجه داشته باشيم كه كلا سهاي علمي كاربردي چه تئوري چه عملي تما ما برگزار ميشه . البته اينا همش اطلا عاتيه كه از دوستانم بهم رسيده وگرنه من خودم تجربه اي ندارم.
    بله تمامي كلاس ها برگزار ميشه ولي دانشگاه شديدا استاد محور هست و بطوري كه هر دست فقط تا جايي كه استاد تدريس كند مطالعه و امتحان گرفته مي شود
    در صورتي كه در پيام نور كلا دانشجو محور هست و از اول مشخص هست منيع درسي و خود دانشجو با تلاض و زحمت خودش نمره مي گيره نه كارهاي فوق برنامه هايي كه معمولا در نوع استاد محور مرسوم هست

نقل قول نوشته اصلی توسط مژگان نمایش پست ها
    راستشو بخوایید خودم تو سایت معتبری که سازمان اموزش عالی اونو در معرض دید قرار داده بود دیدم رتبه دانشگاه پیام نور خیلی خیلی بالاتر از علمی کابردی بود
    دقيقا همين طور هست و كلا دانشگاه پيام نور در ليست بهترين دانشگاه هاي جهان هست.ولي مشكل اصلي اين دانشگاه.عدم وجود نظم و رسيدگي به ان هست.
    ولي همانظور گفتم همه چيز نظم نيست

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar نمایش پست ها
    توی علمی کاربردی 15 واحد بیشتر نمیدن و این طول درس خوندن رو افزایش میده
    يكي از عيب هاي ديگر علمي كاربردي همين هست كه تعداد واحد ارايه شده در هر ترم بسيار كم هست در صورتي كه در پيام نور هر دانشجو با توجه به سعي و تلاش خود مي تواند تا سقف 23 واحد براي هر ترم بردارد

ممنون بچه ها از نظراتتون.اما من هم شنیدم دانشگاه پیام نور از نظر برگزاری کلاسها زیاد خوب نیست. علمی کاربردی برای افراد شاغل 3روز در هفته کلاس میذاره اما پیام نور فقط جمعه ها برای رفع اشکال کلاس میذاره.خوب این خودش خیلی مهمه.
    ااا پس چرا میگن اصلا استاد سر کلاس نمیاد.فقط جمعه ها کلاس میذاره درسارو خودت باید بخونی بعد اگه مشکل داشتی توی کلاس های جمعه رفع اشکال میکنند.
    در مورد برگزاري كلاس ها در پيام نور خدمتتون بگم.
    در گذشته چون دانشگاه پيام نور براي كارمندان ايجاد شده بود كلاسهايش فقط در روزهاي اخر هفته(پن5 شنبه -چمعه) برگزار مي شد كه اين روال بطور كلي تغيير كرده و كلاس هاي پيام نور در در هفت روز هفته و گاهي اوقات 24 ساعته برگزار مي شود و بسته به نوع درس اش دارد كه كلاس چطور باشد .منظورم اين هست اگر درس حالتي باشد كه خواندني باشد .بله كلاس فقط رفع اشكال است ولي اگر درسي مثلا رياضي كه نياز به آموزش و يادگيري هست .كلاس هاي آموزش اس بطور كامل برگزار مي شود و اين طور نيست كه رفه اشكال باشد.

و در اخر خدمتون بگم چون سيستم امتحانات پيام نور تستي هست و منابع دروس هم كاملا جامع و مشحص هست.ادامه تحصيل به مقاطع بالاتر در پيام نور باتوجه تجربيات كسب كرده راحتر هست نسبت به ساير دانشگاهها.ولي در كل همه چيز به همت و اراده و سعي تلاش فرد بستگي دارد

در واقع مقايسه اين دو دانشگاه(پيام نور - علمي كاربردي) به مثال مقايسه سيب و سيب زميني هست كه هر كدام خاصيت ها و ويژگي هاي خاص خودش رو دارد.

اميدوارم نظرات شخصي بنده كارساز باشد

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 5

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط borna66 نمایش پست ها
    سوال جالبي پرسيديد دوست عزيز

حرفه ايشون درسته و نظم در علمي كاربري حرفه اول ميزنه.در صورتي كه در پيام نور.كلمهي نظم نا مفهمونه ! اما همه چيز نظم نيست !

اين راه مقايسه اي خوب نيست.
    .ولي در كل در پيام پيام نور ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر در بيشتر رشته هاي وجود دارد در صورتي كه در علمي كاربردي براي همه ي رشته هاي اين چينن نيست

بله تمامي كلاس ها برگزار ميشه ولي دانشگاه شديدا استاد محور هست و بطوري كه هر دست فقط تا جايي كه استاد تدريس كند مطالعه و امتحان گرفته مي شود
    در صورتي كه در پيام نور كلا دانشجو محور هست و از اول مشخص هست منيع درسي و خود دانشجو با تلاض و زحمت خودش نمره مي گيره نه كارهاي فوق برنامه هايي كه معمولا در نوع استاد محور مرسوم هست

دقيقا همين طور هست و كلا دانشگاه پيام نور در ليست بهترين دانشگاه هاي جهان هست.ولي مشكل اصلي اين دانشگاه.عدم وجود نظم و رسيدگي به ان هست.
    ولي همانظور گفتم همه چيز نظم نيست

يكي از عيب هاي ديگر علمي كاربردي همين هست كه تعداد واحد ارايه شده در هر ترم بسيار كم هست در صورتي كه در پيام نور هر دانشجو با توجه به سعي و تلاش خود مي تواند تا سقف 23 واحد براي هر ترم بردارد

در مورد برگزاري كلاس ها در پيام نور خدمتتون بگم.
    در گذشته چون دانشگاه پيام نور براي كارمندان ايجاد شده بود كلاسهايش فقط در روزهاي اخر هفته(پن5 شنبه -چمعه) برگزار مي شد كه اين روال بطور كلي تغيير كرده و كلاس هاي پيام نور در در هفت روز هفته و گاهي اوقات 24 ساعته برگزار مي شود و بسته به نوع درس اش دارد كه كلاس چطور باشد .منظورم اين هست اگر درس حالتي باشد كه خواندني باشد .بله كلاس فقط رفع اشكال است ولي اگر درسي مثلا رياضي كه نياز به آموزش و يادگيري هست .كلاس هاي آموزش اس بطور كامل برگزار مي شود و اين طور نيست كه رفه اشكال باشد.

و در اخر خدمتون بگم چون سيستم امتحانات پيام نور تستي هست و منابع دروس هم كاملا جامع و مشحص هست.ادامه تحصيل به مقاطع بالاتر در پيام نور باتوجه تجربيات كسب كرده راحتر هست نسبت به ساير دانشگاهها.ولي در كل همه چيز به همت و اراده و سعي تلاش فرد بستگي دارد

در واقع مقايسه اين دو دانشگاه(پيام نور - علمي كاربردي) به مثال مقايسه سيب و سيب زميني هست كه هر كدام خاصيت ها و ويژگي هاي خاص خودش رو دارد.

اميدوارم نظرات شخصي بنده كارساز باشد

روزگار خوش
    خیلی خیلی ممنون توضیحاتت کامل بود.امیدوارم بتونم تصمیم درست بگیرم

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط ندا65 نمایش پست ها
    رتبش بالاست چون امتحاناتش نسبت به بعضی از دانشگاه های آزاد و علمی کاربردی سختگیرانه تره و ضوابط خاصی هم داره... اما فکر نمی کنم این باعث ارتقای سطح علمی پیام نوری ها باشه. الانم کار نیست اگرم پیدا بشه فقط پارتی می خواد, دانشگاه محل تحصیل اصلا" مهم نیست
    تو کلاس نشستن و به تدریس استاد گوش دادن موهبتی که بچه های پیام نور ازش محروم هستن...البته کلاسا تشکیل میشن اما اصلا" کیفیت ندارن!!! من تو دوره لیسانسم فقط کلاس پژوهش عملیاتی1 و 2 عالی بود...
    البته اینم آخرش بگم که من اصلا" پیام نورو دوست ندارم, ممکنه نظراتم مقرضانه باشه

کی گفته پیام نور کلاس نداره .؟این مال شونصد سال پیشه .....البته زمان کلاسها برای درسا کمتر از همون زمان درس برای دانشگاهی مثل آزاد هست .ولی کلاس داره البته زمانی کمتر .من اگه بخوام بخاطر واحد هایی که برداشتم برم کلاس همه هفت روز هفته ام پر می شه .در ضمن به نظرم برای کارمند جماعت ( یا کسی که سر کار میره ) بهترین گزینه است .خودم من فقط از هفت تا کتاب سه تا کتاب وسر کلاساش میرم

من همچنان بی امضاء

donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    راه های ارتباطی

دوستان توجه بفرمايند كه در تايپيك اول گفتم كه علمي كاربردي كه از طريق ازمون سراسري دانشجو مي پذيره بهتره نه علمي كاربردي ازاد كه از هر كجا دلشون مي خواد استاد ميارن . ضمن اينكه توجه داشته باشيد كه هيئت علمي پيام نور به نظرم خيلي ضعيفه . اما علمي كاربردي اينطور نيست مثلا شما مي تونيد فني مها جر اصفهان در نظر بگيريد كه پيام نور اصفهان در مقابلش هيچه . و ديگه اينكه ايا در پيام نور نمرا تتون مرتب و منظم اعلام ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و شما براي گرفتن دروسي كه پيشنياز دارن با مشكل موا جه نميشيد.
    از ديگر ايراداتش اينه كه منبع درسي فقط يك كتابه كه ماله خود پيا م نور و اكثر دانشجويان با ديگر منابع اشنايي ندارن و اشنا نميشن مگر اينكه خودش تلاش داشته باشه.
    و ايراداتي كه ميشه به سيستم امتحانات پيام نور گرفت و من خودم با اونها از طريق همين باشگاه و از زبان شما باهاشون اشنا شدم.
    علمي كاربردي هم ايراداتي داره بله كم واحد ميده اما ايا دانشجويان كارشناسي پيام نور 8 ترمه تمام مي كنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و.....
    O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دوستان توجه بفرمايند كه در تايپيك اول گفتم كه علمي كاربردي كه از طريق ازمون سراسري دانشجو مي پذيره بهتره نه علمي كاربردي ازاد كه از هر كجا دلشون مي خواد استاد ميارن . ضمن اينكه توجه داشته باشيد كه هيئت علمي پيام نور به نظرم خيلي ضعيفه . اما علمي كاربردي اينطور نيست مثلا شما مي تونيد فني مها جر اصفهان در نظر بگيريد كه پيام نور اصفهان در مقابلش هيچه . و ديگه اينكه ايا در پيام نور نمرا تتون مرتب و منظم اعلام ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و شما براي گرفتن دروسي كه پيشنياز دارن با مشكل موا جه نميشيد.
    از ديگر ايراداتش اينه كه منبع درسي فقط يك كتابه كه ماله خود پيا م نور و اكثر دانشجويان با ديگر منابع اشنايي ندارن و اشنا نميشن مگر اينكه خودش تلاش داشته باشه.
    و ايراداتي كه ميشه به سيستم امتحانات پيام نور گرفت و من خودم با اونها از طريق همين باشگاه و از زبان شما باهاشون اشنا شدم.
    علمي كاربردي هم ايراداتي داره بله كم واحد ميده اما ايا دانشجويان كارشناسي پيام نور 8 ترمه تمام مي كنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و.....

اره عزیزم معلومه که هشت ترمه تموم می شه

من همچنان بی امضاء

donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط مژگان نمایش پست ها
    اره عزیزم معلومه که هشت ترمه تموم می شه
    O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....

صفحه 2 از 3 اولیناولین 123 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع