اگه کسی درمورد ترم تابستانی چیزی میدونه لطف کنه کامل توضیح بده واگه کسی چندترم رشته اذبیات خونده به من بگه چندتا سوال ازش بپرسم ممنون ازهمه .![]()
اگه کسی درمورد ترم تابستانی چیزی میدونه لطف کنه کامل توضیح بده واگه کسی چندترم رشته اذبیات خونده به من بگه چندتا سوال ازش بپرسم ممنون ازهمه .![]()
عشق یعنی اشک توبه درقنوت
خواندنش بانام غفارالذنوب
عشق یعنی چشم هاهم دررکوع
شرمگین ازنام ستارالعیوب
عشق یعنی سرسجودودل سجود
ذکریارب یارب ازعمق وجود
از چه چیزیه ترم تابستون می خواین بدونین؟
ترم تابستان میتونید تا حداکثر 6 واحد و فقط دروس نظری رو و فقط دروسی که ارائه می شود رو بردارین.
دیگه چی می خواین بدونین؟
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
کمتراز6واحدم میشه؟واین که یه ترم کامل مثل بقیه ترم هامحسوب میشه ومعدل میدن؟ ازکی باید ثبت نام کرد ؟درس عمومی هم میشه گرفت؟یاهمدرس عمومی وهم درس اختصاصی یامحدودیت داره ؟
عشق یعنی اشک توبه درقنوت
خواندنش بانام غفارالذنوب
عشق یعنی چشم هاهم دررکوع
شرمگین ازنام ستارالعیوب
عشق یعنی سرسجودودل سجود
ذکریارب یارب ازعمق وجود
حتما به ما سر بزنيد زررنمي كنيد
تالار كامپيوتر و اينترنت و فناوري
طراحي گــــرافيك و مالتي مديا
تالار برنامه نویسی و طراحی صفحات وب
سلام. در ترم تابستان میشه دروس پایه رو هم برداشت؟
من يك واحد عملي آزمايشگاه را با قيمت 73 هزار تومان در حذف و اضافه انتخاب كرده ام. وقتي كه به پيام نور رفتم مهلت حذف و اضافه تمام شده بود و به من گفتند كه اين آزمايشگاه ارائه نمي شود حالا مي خواهم بدانم آيا راهي هست كه پولم را به عنوان بستانكاري بزنند و پولم را سوخت نكنند.{من شاغلم و فاصله ام تا دانشگاه 3 ساعت است به خاطر همين از برنامه كلاسي آزمايشگاه خبر نداشتم }
آيا واحد آزمايشگاه تابستان هم ارائه مي شود؟
بزرگواران خواهش مي كنم مرا راهنمايي فرماييد
حتما به ما سر بزنيد زررنمي كنيد
تالار كامپيوتر و اينترنت و فناوري
طراحي گــــرافيك و مالتي مديا
تالار برنامه نویسی و طراحی صفحات وب