دانشمندان به افراد بالای 50 سال توصیه كردند كه مصرف آهن را كاهش دهند.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، جامعه دارویی آمریكا (اِی.سی.اِس) به افراد بالای 50 سال توصیه كردند به مرور مصرف آهن را كاهش دهند.
اِی.سی.اِس اعلام كرد میزان بالای آهن و مس با ابتلا به بیماری‌هایی از جمله آلزایمر، بیماری‌های قلبی و دیگر بیمار‌هایی مربوط به افزایش سن ارتباط مستقیم دارد و از این‌رو افراد مسن باید به مرور میزان مصرف این مواد را كاهش دهند.
به گزارش «شین‌هوا»، این فرآیند شامل خودداری از مصرف قرص ویتامین و مواد معدنی كه شامل مس و آهن می‌شوند، كاهش مصرف گوشت قرمز، اهدای منظم خون و استفاده از مكمل‌های روی برای كاهش سطح مس می‌شود.