بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 21 از 151 اولیناولین ... 1119202122233171121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

ميرزاپور: اشکالي ندارد به من توهين کنند!
    دروازه بان تيم فوتبال سايپا کرج با ابراز تاسف از برخورد هواداران پرسپوليس، گفت: انتظار نداشتم آنها به من ناسزا بگويند.ابراهيم ميرزاپور افزود: پدرم به تهران آمده و قرار بود براي تماشاي اين بازي به ورزشگاه بيايد. با توجه به برخوردهايي که پيش از اين تماشاگران با من داشتند، پدرم تصميم گرفت به ورزشگاه نيايد و گفت: «طاقت ندارم در ورزشگاه به تو ناسزا بگويند».وي ادامه داد: اشکالي ندارد به من توهين کنند، اما به زبان آوردن فحشهاي ناموسي آن هم در ورزشگاه کار درستي نيست. من کار بد و غير اصولي نکردم که باعث ناراحتي هواداران پرسپوليس شود، فقط پنالتي خليلي را مهار کرده و براي خودم شادي کردم که گويا اين کار به مذاق آنها خوش نيامده است.دروازه بان تيم سايپا در پاسخ به اين پرسش که ضربه پنالتي را محسن خليلي بد زد يا او به خوبي آن را مهار کرد، گفت: مهار پنالتي براي دروازه بان 50 - 50 است. آن پنالتي هم محسن خوب زد و هم من خوب گرفتم!

pnugirl
    • n/a

دیدار تیم‌های ابومسلم خراسان و تراکتورسازی تبریز پس از اعلام پنالتی به نفع تیم میزبان و خروج تیم تراکتورسازی از زمین در دقیقه 64 نیمه تمام ماند.
    پس از این که در دقیقه 64 بازی سعید بخشی زاده داور این دیدار یک پنالتی به نفع تیم ابومسلم اعلام کرد، فراز کمالوند سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز تیمش را به کنار زمین فراخواند و پس از انجام یک مکالمه تلفنی در کنار زمین، بازی را ناتمام گذاشته و تیمش را به رختکن برد و سپس داور بازی سوت اتمام بازی را به صدا درآورد.
    کمالوند آنقدر از تصمیم داور عصبانی بود که به هیچ صراطی مستقیم نشد.حتی پا درمیانی بزرگان هم نتوانست کمالوند را از تصمیمی که گرفته بود منصرف کند.
    نکته جالب اینجاست که فراز در گفت و گو با ناظران بازی موافقت خود برای ادامه بازی را اعلام می کرد اما تا سرش را بر می گرداند با چشم و ابرو به بازیکنانش می گفت که زمین بازی را ترک کنند!
    با تمام این تفاسیر زمانی که داور سوت بازی را به نشانه پایان آن به صدا در آورد حنطه سرمربی ابومسلم به همراه کمک هایش در وسط زمین دور افتخار زدند.
    آنها خیالشان از سه امتیازی که به زودی به حسابشان واریز می شود خوشحال بودند. با کسب این نتیجه که بدون شک سه بر صفر به نفع ابومسلم به اتمام می رسد جایگاه تراکتور در جدول رده بندی تغییر چندانی نخواهد کرد.
    نکته دیگری که در این رابطه مطرح است این است که در دوسال گذشته و پس از دعواهای فراوانی که در باشگاه ابومسلم اتفاق افتاده هنوز سند ملکیت این باشگاه به نام ناصر شفق مدیر عامل فعلی باشگاه تراکتور سازی است.

pnugirl
    • n/a

مهدي فاطمي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره حركت ديروز تراكتور‌سازي مقابل ابومسلم اظهار داشت: در فوتبال دنيا ترك زمين به دليل اعتراض به تصميم داور كاملاً منسوخ‌ شده و هيچ كس در مجموعه تراكتور‌سازي حركت ديروز تيم را تأييد نمي‌كند و هيچ جاي دفاعي وجود ندارد.
    وي افزود: هر چند كه بيرون كشيدن تيم از زمين كار سخيفي بود اما قضاوت آقاي بخشي‌زاده براي ما جاي سئوال دارد. ايشان آخرين بازي كه براي تراكتور‌سازي مقابل سپاهان قضاوت كرد 3 جلسه محروم شد چون نتيجه بازي را تغيير داد.

سخنگوي باشگاه تراكتور‌سازي عنوان كرد: شب قبل از بازي به بهانه فوت يكي از اقوام آقاي رفيعي داور را تغيير داده و آقاي بخشي‌زاده را جايگزين مي‌كنند. بايد بگويم اگر چنانچه رفتار داوران نسبت به تراكتور‌سازي تغيير نكند تيم از ليگ كنار مي‌كشد. كميته داوران از اول فصل حق تيم تراكتور را ناديده گرفته است.
    فاطمي تأكيد كرد: باز هم مي‌گويم حركت ديروز تيم كاملاً احساسي بود اما يكي بايد پاسخگوي اجحاف داوران نسبت به تراكتور‌سازي باشد.

pnugirl
    • n/a

هیئت رئیسه سازمان لیگ برتر در نشست امروز خود تصویب کردبه دلیل حساسیت مسابقات و پرهیز از هرگونه شائبه سه هفته پایانی مسابقات لیگ برتر به صورت همزمان برگزار شود.
    در نشست روز گذشته ي سازمان لیگ برتر که با حضور علی کفاشیان و مهدی محمدنبی رئیس و دبیرکل فدراسیون فوتبال به ریاست عزیز محمدی و با حضور اعضای این سازمان شامل علی کاظمی، احمد بهروان، محمدرضا ساکت و کریم ملاحی در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد، اعضا پس از بحث و بررسی پیرامون برنامه چهارهفته پایانی مقررکردند سه هفته پایانی این رقابت ها به صورت همزمان برگزار شود.
    در این نشست همچنین درخواست برخی تیم ها نظیر باشگاههای مس کرمان و ذوب آهن اصفهان مبنی بر برنامه ریزی فدراسیون برای کاهش فشردگی مسابقات که به طور همزمان در رقابت های جام حذفی لیگ برتر و جام باشگاههای آسیا حضور دارند بررسی شد و براین اساس سازمان لیگ تصمیم گرفت به منظورکمک به تیم هایی نظیر مس کرمان و ذوب آهن اصفهان فاصله دیدارهای این تیم ها را در لیگ بیشتر کند.
    در این جلسه همچنین عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ در خصوص شرکت در جلسات لیگ حرفه ای فوتبال آسیا در مالزی گزارشی را به اعضا ارائه کرد و بر این اساس انتظارات afc از باشگاه حرفه ای آسیا ، ساختار باشگاهها و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
    وی در این نشست اعلام کرد قرار است یک گروه شش نفره از بازرسان afc طی ماههای آینده برای بازدید از هر 18 باشگاه لیگ برتر ایران به ایران سفر کنند و باشگاههای لیگ برتر را از نظر بازاریابی، فنی، باشگاهداری و مسابقات مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.
    عزیز محمدی در این نشست همچنین اعلام کرد از نظر afc ایران تنها کشور آسیایی است که مسابقات لیگش بیش از 30 هفته به طول می انجامد و این تعداد مسابقه از نظر afc مطلوب است و یکی از نقاط قوت لیگ ایران محسوب می شود و این درحالی است که کشورهایی نظیر عربستان و امارات با تنها 10 تیم در لیگ برتر برای برگزاری مسابقات لیگ با مشکلات کمتری روبرو هستند.
    رئیس سازمان لیگ همچنین تاکید کرد باشگاههای ایران باید هر چه سریعتر به استانداردهای مورد afc دست یابند تا برای کسب سهمیه های آسیایی با مشکل چندانی روبرو نشویم.

pnugirl
    • n/a

زندي بعد از درخشش مقابل سپاهان شانس زيادي دارد که از ابتدا در ترکيب اصلي قرار بگيرد .
    فریدون زندی هافبک چپ پای استیل آذین در دیدار برابر سپاهان بازگشتی موفق به ترکیب تیمش داشت. این بازیکن مقابل سپاهان نمایش موفقی ارائه داد و با دو پاس گل نشان داد در شرایط خوبی قرار دارد.

زندی در آستانه دیدار با ذوب آهن گفت:من فکر می کنم بازیکنان ذوب آهن سال های زیادی است که در کنار هم بازی می کنند و از این نظر یکی از بهترین تیم های ایران هستند.شناخت کاملی از ذوب آهن داریم وبرابر این تیم در لیگ یک شکست ویک مساوی را تجربه کردیم اما دیدار جام حذفی برای ما یک بازی کاملا متفاوت خواهد بود چون ما به خوبی می دانیم که راهی جز شکست ذوب آهن برای رسیدن به مرحله بعدی جام حذفی نداریم.

وی در ادامه افزود: برد تیم ما مقابل تیم های بزرگی چون استقلال، سپاهان وپرسپولیس نشان داده، استیل آذین مقابل تیم های بزرگ مشکلی ندارد وبه نتایج بسیار خوبی برابر آنها دست یافته است این موضوع قطعا به ما کمک خواهد کرد تا در بهترین شرایط ممکن روحی به مصاف ذوب آهن برویم.

زندی در پایان مي گويد: بعد از دو ماه که برای استیل آذین بازی نکرده بودم برایم خیلی مهم بود که برای تیمم بازی کنم وحضوری موفق داشته باشم در حال حاضر هم تمام سعی وتلاشم را می کنم تا دوباره تبدیل به همان بازیکن 90 دقیقه ای شوم که همه از من انتظار دارند وقطعا تلاش می کنم تا به روزهای اوج خود برسم.

pnugirl
    • n/a

ياوري در ادامه در ارتباط با شرايط شاهين بوشهر عنوان داشت: خدا را شكر شرايط خيلى خوبى داريم و تمرينات ما با مساعدت آقاى ساكت و مجموعه سپاهان در اصفهان در حال انجام است، اميدوارم با حمايت تماشاگران و حاميان تيم در اين چهار بازى امتيازات خوبى بگيريم.

وي در مورد ماندن شاهين در ليگ برتر نيز اضافه كرد: اعتقاد ما بر اين است كه مى‌مانيم، شاهين بوشهر بايد بماند، وقتى مى‌گوييم امتيازات خوبى در اين چهار بازى مى‌گيريم يعنى بهتر از متوسط نتيجه مى‌گيريم و اميدواري بسياري براي ماندن در ليگ برتر داريم.

ياوري در ارتباط با بازى با پيكان در قزوين نيز عنوان داشت: در قزوين به ميهمانى نمى‌رويم، ما مى‌رويم كه امتيازات اين بازى را بگيريم، ما مى‌خواهيم در ليگ برتر بمانيم و حرف‌هاى ما روى هوا و هوس نيست و روى منطق و اصول و ظرفيت بازيكنان تيم‌مان صحبت مى‌كنيم.

وي تصريح كرد: تمام چهار بازي آينده تيم شاهين حساس و سرنوشت‌ساز هستند و بايد با تمام توان بازي كنيم تا بتوانيم نتيجه بگيريم كه البته با روحيه بالاي تيم، اطمينان داريم كه به موفقيت مي‌رسيم.

pnugirl
    • n/a

كميته انضباطي پس از بررسي پرونده ديدار تيم هاي آبيك قزوين و شهرداري هشتگرد كه با نتيجه 22 بر 2 به سود تيم شهرداري شهر هشتگرد جديد به پايان رسيده بود، حكم زير را صادر كرده است:
    " در خصوص ادعاي تباني نسبت داده شده به تيم آبيك قزوين در بازي مقابل شهرداري شهر جديد هشتگرد، با توجه به گزارش هاي واصل شده و دلائل موجود در پرونده و اظهار نظر كارشناسان ،حكم به سقوط هر دو تيم به يك رده پائين تر و كسر كليه امتيازات آنان صادر شد.

كليه بازيكنان خاطي و متخلف به شرحي كه متعاقبا اعلام مي شود دو سال از حضور در كليه مسابقات محروم مي شوند. "

pnugirl
    • n/a

مهدي ثابتي درباره اتفاقات رخ داده در بازي ابومسلم و تراكتورسازي اظهار داشت: در هر كجا كه لازم باشد حاضرم بروم و دست روي قرآن بگذارم تا ثابت شود خطاي پنالتي انجام ندادم.

وي افزود: در آن صحنه داور كاملا نزديك به صحنه بود و ديد من به بازيكن ابومسلم برخورد نكردم. پنالتي اعلام شده ناحق بود و به همين دليل گفتم درون دروازه نمي ايستم.

اين دروازه بان در خصوص ديدار روز جمعه مقابل پرسپوليس گفت: بازي سختي خواهد بود. پرسپوليس براي كسب سهميه آسيايي انگيزه دارد اما نبايد فراموش كند كه مقابل هواداران تبريزي بازي كردن كار راحتي نيست.

pnugirl
    • n/a

كميته انضباطي پس از بررسي پرونده ديدار تيم هاي آبيك قزوين و شهرداري هشتگرد كه با نتيجه 22 بر 2 به سود تيم شهرداري شهر هشتگرد جديد به پايان رسيده بود، حكم زير را صادر كرده است:
    " در خصوص ادعاي تباني نسبت داده شده به تيم آبيك قزوين در بازي مقابل شهرداري شهر جديد هشتگرد، با توجه به گزارش هاي واصل شده و دلائل موجود در پرونده و اظهار نظر كارشناسان ،حكم به سقوط هر دو تيم به يك رده پائين تر و كسر كليه امتيازات آنان صادر شد.

كليه بازيكنان خاطي و متخلف به شرحي كه متعاقبا اعلام مي شود دو سال از حضور در كليه مسابقات محروم مي شوند. "

pnugirl
    • n/a

در نسخه نمابر شده اين بيانيه آمده است: مشتاقانه و با بيش از 100 هزار نفر به تماشاي بازي كريم باقري خواهند نشست.

در اين بيانيه تصريح شده است: كريم در قلب تك تك مردم آذربايجان جاي دارد و هواداران تراكتور هميشه او را دوست داشته و به عنوان يك اسطوره باشگاه تراكتورسازي يادكرده‌اند.

اين بيانيه ادامه مي‌دهد: وي نمونه بارز يك پهلوان است، چرا كه ويژگي‌هاي اخلاقيش را همگان تحسين كرده و هميشه هم از لحاظ فني و هم از لحاظ اخلاقي برترين بازيكن فوتبال كشور است.

در اين بيانيه تاكيد شده است: باقري مرد تمام نشدني فوتبال آذربايجان است و تا زماني كه توپ مي‌زند يكه‌تاز ميدان‌هاي فوتبال خواهد بود، وي برترين است و برترين خواهد ماند.

هواداران در اين بيانيه آورده‌اند: بزرگ‌ترين آرزوي هواداران تراكتور، حضور كريم به عنوان كاپيتان تراكتور در ميادين است، چون هميشه به اسطوره خود اطمينان داشته و به او افتخار كرده‌اند.

اين بيانيه تصريح كرده است: با افول فوتبال آذربايجان و به طبع آن افول تيم تراكتور، همه دلخوشي ما هواداران به ساق‌هاي پرتوان مرد دوست داشتني تبريزي بود، ساق‌هايي كه به مانند خمپاره، توپ را به دروازه حريفان شليك مي‌كرد.

در ادامه بيانيه آمده است: استقبال و خوش آمدگويي كريم در ورزشگاه آزادي، برايمان از به يادماندني‌ترين روزهاي زندگيمان بود و همه به هم نشان داديم كه ببين او كريم فوتبال آذربايجان است او به واقع يك تراكتوريست و تراكتوري باقي خواهد ماند.

اين بيانيه اضافه مي‌كند: كريم جان! امروز نوبت ماست كه به تو خوش آمد بگوييم و يكصدا اسطوره خود را فرياد زنيم، پس كريم به شهر خودت خوش آمدي، ما سال‌هاست كه منتظر چنين روزي بوديم تا همگي روزي را رقم بزنيم كه مرد دوست داشتني ما نيز به ما افتخار كند و هنگامي كه سخن از هواداران تراكتور مي‌رود، سر بالا گرفته و با افتخار بگويد اين است فوتبال تبريز و آذربايجان، پس آقاي فوتبال ايران روز جمعه منتظرت خواهيم بود و تو را يكصدا فرياد خواهيم زد،«ياشاسين تبريز، ايگيت اوغلي، غيرتلي بالاسي، كريم باقري».

برچسب برای این موضوع