بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 14

موضوع: تصحیح برگه توسط استاد دیگر

Arak_fx آواتار ها
    • 80

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

پیش فرض تصحیح برگه توسط استاد دیگر

سلام

من با یکی از استادها این ترم به مشکل بر خوردم و باید حتما درسی که باهاش دارم را پاس کنم تا بتونم 6 ترمه درسم را تمام کنم . اما استاد مورد نظر مطمئنم آخر ترم مشکل آفرین میشه .

میخوام بدونم قانونی هست یا امکانی هست که برگم را پایان ترم استاد دیگری تصحیح کنه ؟ تمام هزینه اش هم قبول میکنم فقط میخوام استاد دیگری برگه منو تصحیح کنه . میان ترم هم نمیخوام و همون 10/7 هم ضرب بشه نمرم را می گیرم

متشکرم

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon12

نقل قول نوشته اصلی توسط arak_fx نمایش پست ها
    سلام

من با یکی از استادها این ترم به مشکل بر خوردم و باید حتما درسی که باهاش دارم را پاس کنم تا بتونم 6 ترمه درسم را تمام کنم . اما استاد مورد نظر مطمئنم آخر ترم مشکل آفرین میشه .

میخوام بدونم قانونی هست یا امکانی هست که برگم را پایان ترم استاد دیگری تصحیح کنه ؟ تمام هزینه اش هم قبول میکنم فقط میخوام استاد دیگری برگه منو تصحیح کنه . میان ترم هم نمیخوام و همون 10/7 هم ضرب بشه نمرم را می گیرم

متشکرم
    خوب دوست عزيز.
    استاد به غير از نمره ي ميان ترم .نمي تونه نمره اي ديگه رو دست كاري كنه و اگر هم مثلا نمره تشريحي پايان ترم رو دست كاري كنه طوري كه شما مطئن باشيد اين كار رو كرده خيلي راجت مي تونيد بريد جاي مسئول آموزش يا نهايتا رسيد دانشگاه پيگيري كنيد كه اين استاد از روي خصومت شخصي داره اين كار رو مي كنه.به همين راحتي

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

Arak_fx آواتار ها
    • 80

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

ممنون دوست عزیز . مطمئنی نمیتونه دست توی نمره تشریحی ببره ؟

آخه من قبلا دانشگاه آزاد بودم و اونجا استاد آزادی عمل زیادی داره برای نمره دادن . یعنی پیام نور مثل آزاد نیست ؟!

استاد مورد نظر سر کلاس به من توهین کرده و کلاس که تمام شد وقتی رفتم باهاش منطقی و مودبانه حرف زدم لحن بدی باهام حرف زد و منم عصبانی شدم و گفتم با منطق حرفمو زدم اما حرف مودبانه سرت نمیشه و تهدید به برخورد خشونت آمیز کردم .
    اونم تهدید کرده حراست میکشونم و نمرت هم صفر میکنم و اینها و منم گفتم برو هر غلطی خواستی بکن . خودت شروع کردی تازه طلبکارم شدی .

Arak_fx آواتار ها
    • 80

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

میخوام بدونم اگر کار به حراست نکشه و بخواد پایان ترم تلافی کنه میتونه ؟

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon10

ممنون دوست عزیز . مطمئنی نمیتونه دست توی نمره تشریحی ببره ؟

آخه من قبلا دانشگاه آزاد بودم و اونجا استاد آزادی عمل زیادی داره برای نمره دادن . یعنی پیام نور مثل آزاد نیست ؟!

استاد مورد نظر سر کلاس به من توهین کرده و کلاس که تمام شد وقتی رفتم باهاش منطقی و مودبانه حرف زدم لحن بدی باهام حرف زد و منم عصبانی شدم و گفتم با منطق حرفمو زدم اما حرف مودبانه سرت نمیشه و تهدید به برخورد خشونت آمیز کردم .
    اونم تهدید کرده حراست میکشونم و نمرت هم صفر میکنم و اینها و منم گفتم برو هر غلطی خواستی بکن . خودت شروع کردی تازه طلبکارم شدی .
    میخوام بدونم اگر کار به حراست نکشه و بخواد پایان ترم تلافی کنه میتونه ؟

نه دوست عزيز.
    به نظره من نمي تونه كاري بكنه.مخصوصا نمره ي پايان ترم كه شما خودت داري ميدي.
    فوقش نمره ميان ترم كه دسته خودشه مي نونه صفر بده/بقيه رو نمي تونه يعني جرات نداره.چون ابروش ميره ! مگر اينه مدركي بر عليه شما داشته باشد جهت اون حرفها و تهديداتي كه بهش كردي !

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

Arak_fx آواتار ها
    • 80

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

سلام

امروز رفتم حراست دانشگاه و دیدم استاد از من شکایت کرده و من هم از استاد شکایت کردم و نامه ای نوشتم و درخواست تصحیح برگم در پایان ترم توسط استاد دیگری نمودم .

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی

سلام
    من ترم قبل رياضي 2 و كاربرد در مديريت داشتم ولي از اونجاييكه اين درس از دروس خودخوان بود يه استادي كه مربوط به مهندسي بود برگه من و صحيح كرده و اجازه اعتراض در سيستم گلستان ندادند به واحد امتحانات رفتم تا اعتراض كنم گقتند تا استاد نياد نمي تونين برگتون رو ببينيد . بالاخره بعد از پيگيري 2 - 3 ماهه گفتند استاد ديگه نمياد و خارج از ايران هستند . و من مطمئن هستم كه نمره قبولي رو مي گرفتم حالا من ديگه نميدونم چي كار كنم ؟ لطفا راهنمايي بفرماييد با تشكر

yashar آواتار ها
    • 2,478

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار تخصصی ( IT )
    محل تحصیل
    اردبیل
    شغل , تخصص
    مدیر شرکت پارسیان اردبیل
    رشته تحصیلی
    مهندسیIT
    راه های ارتباطی

یکباره دیگه امتحان بده .

Arak_fx آواتار ها
    • 80

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اراک
    راه های ارتباطی

دانشگاه میگه امکان تصحیح برگه توسط استاد دیگری نیست چون در سیستم گلستان تعریف شده و استاد فقط یوزر و پسورد ورود به درس خودش را داره . قانونی نیست که بشه از این مورد رد شد ؟

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام يكي از اساتيد ما تو سازمان مركزي و تهديد كرده كه اونجا نمره هاتونو دستكاري مي كنم .ميتونه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع