مرتضی صفوی ، متخصص تغذیه افزود: «جعفری» سرشار از ویتامین c است و آهن ، ویتامین d ، a ، فسفر، پتاسیم ، ید و كلسیم در آن وجود دارد.
وی گفت: «جعفری» تحریك‌كننده اشتها است و خوردن چای جعفری به هضم غذا كمك می‌كند. «جعفری» صفرابر ، بادشكن ، ادرار آور ، در تنظیم سیكل قاعدگی و دفع سنگ كلیه و مثانه موثر و تب‌بر است.
این متخصص تغذیه افزود: اگر برگ جعفری به صورت آدامس جویده شود، بوی بد دهان را از بین می‌برد و استفاده سیب بعد از آن برای درمان بوی دهان بسیار موثر باشد.