این احمدی نژاد کیه ؟؟
مگه چی کرده که بعضی ها خیلی دوستش دارن و بعضی ها ازش بدشون می یاد ؟؟
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
احمدی نژاد رئیس جمهور محبوبمونه که خدمات فراوانی به ایران کرده.
همونطور که گفتم هرکسی نمیتونه ارزشش رو درک کنه.
معاون عزیز چرا میقفلی؟کجای این مباحث بده.بذار همه اطلاعاتشون بره بالا.البته نظر هرکس برای خودش مهم و قابل احترامه.در ضمن ما الان داریم در مورد کسی صحبت میکنیم که رئیس جمهورمونه و فکر نمیکنم اصلا موردی داشته باشه.اگر خواستیم در مورد مدعیان اصحاب امام صحبت کنیم اونوقته که شاید ایراد داشته باشه نه احمدی نژاد که حالا رئیس جمهور شده.
باتشکر.
با سلام
دوستان گلم موردي نداره بحث و گفتگو در همه زمينه مفيد خوب هست ولي حدي كه باعث توهين و بي احترامي به كسي نشه.مطمئنا هركسي هر كاري انجام مي دهد يا هر سمتي دارد طرفداران و منتقدان خاص خودشو رو دارندوبنابراين اگر بحث رو شروع مي كنيد حتما ادب و احترام دوطرفه رو رعايت كنيد
در غير اين صورت و در صورت مشاهده با اين جور موارد غير اخلاقي و افراطي شخصا پاكسازي پست و برخورد مي كنم با متخاصي.
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
من که استانداردهای بین الطه و مدیر کلی رو کاملا رعایت می کنم و گواهی نامه iso2000000000...10 هم دار
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
چشم معاون عزیز