اگر این بار نیز در هنگام عبور از جلوی یک رستوران وسوسه شدید که ناخنکی به غذاهای خوشمزه آن بزنید، می‌توانید با رعایت دستورات زیر، کمترین ضرر را از استفاده از فست‌فودها ببرید.
دل‌کندن از فست‌فودها برای بیشتر ماچندان هم آسان نیست. ولی اگر این بار نیز در هنگام عبور از جلوی یک رستوران وسوسه شدید که ناخنکی به غذاهای خوشمزه آن بزنید، می‌توانید با رعایت دستورات زیر، کمترین ضرر را از استفاده از فست‌فودها ببرید.


▪ برای منزل سفارش دهید:
مطالعات نشان می‌دهند هنگامی که افراد پشت میز غذاخوری در منزلشان غذا میل می‌کنند، بیشتر از خارج از منزل غذا می‌خورند.
بنابراین بهتر است شما با یک فروشگاه عرضه فست‌فودها تماس بگیرید و بخواهید غذا را به منزل شما بیاورند. در این شرایط شما ممکن است غذاهای سالم دیگری مثل انواع سبزی‌ها و میوه‌ها را روی میز غذا تدارک ببینید که ممکن است با میل‌کردن از آن غذاهای سالم، کمتر شکمتان را با فست‌فودها پر کنید.


▪ منو (فهرست غذاهای سالم) را انتخاب کنید:
رستوران‌های ارایه‌دهنده غذاهای حاضری در برخی نقاط دنیا دست به ابتکار جالبی زده‌اند. آنها فهرست فست‌فودهای سالم را از فست‌فودهای معمولی جدا کرده‌اند و یا حتی فضای داخل رستوران را به دو بخش تقسیم کرده‌اند که در یک بخش فقط فست‌فودهای سالم به مشتریان عرضه می‌شود. گاهی در فهرست غذاها آورده شده است که هر غذای حاوی چه موادی است و حتی فرآیند تهیه آن چگونه است. اگر شما طریقه آماده کردن هر غذا حاضری را بدانید، می‌توانید متوجه شوید که آیا خوردن آن غذا با رژیم شما جور درمی‌آید یا نه. غذاهای کبابی (کبابی شده)، آب‌پز شده و بخارپز شده به‌طور معمول سالم‌تر هستند. سالاد‌های مملو از سبزی‌ها و میوه‌های تازه به‌طور معمول سالم‌تر از سالادهای حاوی پنیر، گوشت و سس هستند.


▪ از سفارش‌دادن غذاهای سالم خجالت نکشید:
شاید اگر به یکی از فروشگاه‌های عرضه غذاهای فست‌فود سر بزنید و از پیشخدمت بخواهید آن غذا را به روش سالم‌تری برای شما تهیه کند، چندان با استقبال خوبی روبه‌رو نشوید. ولی این اتفاقی است که این روزها در بیشتر فروشگاه‌های فست‌فود در سراسر دنیا می‌افتد. مشتریان می‌توانند از صاحبان رستوران بخواهند به جای اینکه غذای‌شان را در روغن یا کره سرخ کند، غذا را کبابی برایشان آماده کند و یا انواع سس‌های موجود در غذا را حذف کند. صاحبان این رستوران‌ها عمل به این خواسته مشتریان خود را، راهی برای جلب رضایت مشتری و جمع کردن مشتریان بیشتر می‌دانند. پس شما از همین امروز این فرهنگ را رواج دهید، خجالت نکشید.


▪ سایز (اندازه) کوچک‌تر سفارش دهید:
به‌طور معمول در بیشتر رستوران‌ها، آنچه به‌عنوان یک <پرس> غذا به مشتریان ارایه می‌شود، گاهی حاوی دو، سه برابر کالری است که فرد باید از یک وعده‌ غذایی به‌دست بیاورد. بنابراین در صورتی که سایز‌های کوچک‌تر از غذاهای مورد علاقه‌تان موجود است، آن سایز‌های کوچک‌تر را سفارش دهید ولی اگر چنین امکانی فراهم نیست، از همان ابتدا غذایتان را نصف کنید و با دوست و یا فردی از خانواده‌تان که با شما به رستوران آمده است، شریک شوید. حتی می‌توانید نیمه دیگر غذا را با خود به منزل ببرید و در وعده‌ای دیگر آن را نوش‌ جان کنید.


▪ سس را جدا سفارش دهید:
از مسوولان رستوران بخواهید سس را روی غذای شما نریزند، بلکه آن را در ظرفی جداگانه کنار غذایتان قرار دهند. در این صورت شما می‌توانید مقدار سسی را که همراه غذایتان می‌خورید کنترل کنید و یا به‌طور کل آن را حذف کنید.