متخصص اپيدميولوژي تغذيه:
ظروف پلاستيكي را در فريزر قرار ندهيد
جام جم آنلاين: دكتر ربابه شيخ‌الاسلام متخصص اپيدميولوژي تغذيه با بيان اين كه تغيير سبك زندگي امروزي و شاغل بودن همسران در خانواده‌ها بخصوص زوج‌هاي جوان باعث شده اغلب مصرف غذاها به‌سمت مواد فريز شده برود ، توصيه كرد: حتي‌الامكان از فريز كردن آب و مواد غذايي در ظروف پلاستيكي و يك‌بار مصرف پرهيز كنيد.
اين متخصص اپيدميولوژي تغذيه در گفتگو با ايسنا، ضمن بيان مطلب فوق گفت: بهتر است حداقل 2 بار در هفته از سبزيجات تازه در كنار غذاها استفاده شود و حداقل يك روز در هفته را براي آماده‌سازي غذاي تازه و البته سالم بگذاريد و در صورت امكان، سالاد را به صورت خانگي تهيه كنيد.
وي افزود: امروزه كمتر از شيشه‌هاي سنگين و قديمي براي مصرف آب استفاده مي‌شود و اغلب پس از استفاده از آب‌هاي معدني، ظروف آن را دوباره پر كرده در فريزر مي‌گذارند كه در اين مورد توصيه اكيد بر خودداري از استفاده مجدد اين ظروف به خصوص به صورت فريز شده آن مي‌شود.