توپ پنیر و زیتونبا وجود اینکه مدتها از ابداع این پیش غذای دلچسب، ساده و زیبا میگذرد، اما هنوز هم حضور آن بر سفره، موجب غافلگیری مهمانان میشود.
مواد لازم :
پنیر خامه ای=300 گرم
پنیر فتا=300 گرم
کره یا مارگارین نرم شده=4/1 پیمانه
زیتون بدون هسته خرد شده آب گرفته=3/2 پیمانه
2 قاشق سوپخوری = تره یا برگ پیازچه تازه خرد شده
3/1 پیمانه= گردو یا بادام خرد شده
جعفری تازه (دلخواه)
بیسکوییت نمکی، سیب خرد شده و نان برشته
طرز تهیه:
1. پنیرها و کره را در یک کاسه بزرگ قرار داده و بگذارید به دمای اتاق برسند. آنها را با درجه کم همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکنواخت شوند. زیتونها و تره خرد شده را اضافه کرده، بهم بزنید. روی ظرف را پوشانده و از 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار هید.
2. مخلوط را به شکل توپ درآورده، روی آنرا بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید. برای سرو، توپ را در گردو یا بادام خرد شده بغلطانید و بگذارید 15 دقیقه بماند، در صورت تمایل آنرا با جعفری تزئین کنید. پنیر را با انواع بیسکوییت و سیب خرد شده سرو کنید .