منم علي هستم ، دانشجوي ترم 4 فناوري اطلاعات پيام نور كرج ،‌واقعا عاشق رشتم هستم براشم خيلي تلاش ميكنم -- به شبكه و لينوكس فوق العاده اشتياق دارم روشون فعالييت و كار ميكنم - براي ارشد هم ميخوام گرايش طراحي يا امنيت شبكه رو بخونم و تا آخرين درجه اين رشته مي خوام برام -- خيلي دوست دارم كه از اين طريق توي پيشرفت كشور در اين زمينه كمك كنم كه جايگاه بهتري رو توي دنيا بدست بياره ،‌ و همين طور با پيشرفت اين رشته رفاه مردم و سطح فرهنگ جامعه بالاتر هم خواهد رفت

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar نمایش پست ها
من یاشار هستم دانشجوی سال دومی.
ساکن اردبیلم ولی در یک شهرستان دیگه درس می خونم ،به رشته ام خیلی علاقه دارم و می خوام به درجه خیلی بالایی برسم(مثلا فوق دکترایit یا پر فسوری)!
مسخره ام نکنید چون هم استعداد دارم هم علاقه.تنها مشکل امکانات که حتی توی شهرم یه کلاس درست حسابی هم وجود نداره. نزدیک 4 ماه پیش کلاس تردی مکس حرفه ای ثبت نام کرده بودم و تا همین حالا کلاس تشکیل نشده. و در ضمن هیچ کلاس تخصصی هم در زمینه it تو اردبیل پیدا نمیشه .فقط یک مشت بیسواد زیر زمین خونشون رو می کنن کلاس کامپیوتر و بعد هم ورد یاد میدن!
دوست عزيز ميتوني روي كمك من و همه بچه هاي خوب اين باشگاه كمك حساب كني - من در زمينه شبكه و لينوكس در خدمتن - در ضمن يك سري آموزش هاي سلسله مراتبي و مرتب در تالار شبكه و لينوكس گذاشتيم كه ميتوني دنبالشون بكني