-
۹ بیمارستان در کرمان احداث می شود
به گزارش خبرنگار مهر، محمد جعفر علیزاده عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: امروز از بیمارستان ۳۲ تختوابی کوهبنان بازدید شد و هدف از این بازدید پیشرفت و تکمیل این بیمارستان در زمانی کوتاه است و امیدواریم به زودی این بیمارستان مجهز به عنوان نخستین بیمارستان کوهبنان در اختیار مردم قرار گیرد.
وی تصریح کرد: این بیمارستان ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بیمارستانی مجهز در مقیاس کوچک است که از بخشهای تخصصی بهره می برد.
علیزاده افزود: هم اکنون ۹ بیمارستان در استان کرمان در حال ساخت است که ظرفیتی معادل هزار و ۵۰ تخت دارند که بهره برداری از این تختها می تواند تاثیر قابل توجهی در بهبود وضعیت بهداشتی کرمان داشته باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: بیمارستان کوهبنان دارای چهار بخش تخصصی است که می تواند مشکل بسیاری از مردم شمال استان کرمان برای دسترسی به خدمات تخصصی را رفع کند.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن