-
با آلوچه و ماهی خورش بپزید!
با آلوچه و ماهی خورش بپزید
مواد اولیه:
آلوچه 1پیمانه (برقانی)
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد
روغن به میزان لازم
ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان)
آب به میزان لازم
آرد به میزان لازم
سیر به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا آلوچه را در کمی آب خیس کنید. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
2. آلوچه را با آبش اضافه کرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه کنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را کم کنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند.
3. ماهی را به صورت مکعب خرد کرده و در آردی که با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمک مخلوط شده است بغلطانید و در کمی روغن سرخ کنید. 4
4. در انتها آلوچهها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بیفزایید. پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف کشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.نکات:1) اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.2) بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار کنید.3) در این غذا به جای ماهی میتوان از فیله مرغ هم استفاده کرد.4) در صورت تمایل شکر را از مواد اولیه حذف کرده و به خورش ابلیمو اضافه کنید.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن