-
مردم زیادی نگران من هستند/ به مزخرفات روزنامهها اهمیتی نمیدهم
به گزارش خبرگزاری مهر، چلسی چهارشنبه شب هفته گذشته مقابل پاریسن ژرمن تن به شکست داد تا رویای سومین قهرمانی «ژوزه مورینیو» با سومین باشگاه به تعویق بیافتد. این مربی پرتغالی در سال ۲۰۰۴ با پورتو و در سال ۲۰۱۰ با اینتر به عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا رسید.
چلسی امروز میزبان ساوتهمپتون در رقابتهای لیگ برتر است و فرصت خوبی دارد تا پس از پنج سال در آستانه اولین قهرمانی رقابتهای لیگ برتر قرار گیرد.
«کارلو آنچلوتی» دو بار با میلان و یک بار با رئال مادرید قهرمان شده و «باب پیسلی» سه قهرمانی اروپا در کارنامه دارد. مورینیو میخواهد تنها مربی تاریخ فوتبال باشد که با سه باشگاه متفاوت به عنوان قهرمانی دست پیدا میکند.
مورینیو گفت: من فکر میکنم مردم زیاد در مورد من نگران هستند. بیشتر از آن که باید باشند. آنها نمیدانند خوشحالی من در چیست. خوشحالی من اول از همه در این است که وقتی خودم را با دیگران مقایسه میکنم فقط می بینم از حیث موفقیت با تعداد کمی از آنها قابل مقایسه هستم. البته دیگران این اختلاف را خیلی بزرگ میدانند.
وی ادامه داد: احترام زیادی برای همه آنها قائلم اما در لیگ برتر، جز من و فن خال چه کسی توانسته قهرمان اروپا شود؟ در لیگ برتر چند مربی دو بار و یا بیشتر به عنوان قهرمانی لیگ برتر رسیده است؟ ونگر و من. چند نفر همه جامهای انگلستان را بردهاند؟ جام خیریه، جام اتحادیه، جام حذفی، لیگ برتر؟ چند نفر؟ چند نفر در اروپا دو بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدهاند؟ آنچلوتی سه بار برده، فن خال و گواردیولا هر کدام دو بار بردهاند.
مورینیو گفت: البته من راضی نیستم اما مردم زیاد نگران من هستند. آنچه مرا خاص میسازد این است که بالای همه این چیزها ایستادهام. شما فکر میکنید من به این مزخرفات اهمیت میدهم؟ فکر میکنید من اینها را میخوانم؟ اهمیت نمیدهم. اهمیت نمیدهم.