وستان من یه برنامه رو بهتون معرفی میکنم الان خودم هم دانلود کردم و تست کردم راحت تونست pdf رو به ورد تبدیل کنه حتی فایلی که محدودیت کپی داشت بدون هیچ مشکلی تبدیل کرد.(البته از8 تا تستی که کردم دو تاشون فونتش باز قاطی شد)
من این فایلارو به همراه آموزشش اینجا میذارم که شاید مفید باشه

دوستان این نسخه ای که من تست کردم ورژن 4 این برنامه هست و اونو واسه دانلود گذاشتم در اسرع وقت ورژن جدیدشو(ورزن7) هم میذارم.

در ظمن منبع این آموزش از سایت پایگاه تخصصی موبایل اول می باشد

آموزش گام به گام و تصویری تبدیل PDF به Word و برعکس با قابلیت پشتیبانی کامل از فونت های فارسی با برنامه pdfGrabber 4.0.0.10 ( امتحان شده )

توجـــه: همین اول فایلهای ضمیمه رو دانلود کنید و مرحله به مرحله با تصاویر پیش برید.

مرحله اول: شما بعد از دانلود برنامه( حجم 4.52 مگابایت) شما از قسمت File گزینه Add و فایل خود را انتخاب کنید یا طبقه شکل.

مرحله دوم: سمت چپ بالا گزینه Word و گزینه Continuous text را انتخاب کنید.
در این صفحه قسمت پایینی رو میبینید که دو گزینه دارد اگر شما می خواهید صفحه های خاصی را انتخاب کنید باید گزینه Pages را انتخاب کنید، مثلا صفحه های 6 تا 14 باید بین اعداد خود علامت ; را بگذارید تا فقط صفحه های تعریف شده را چینج کند.

مرحله سوم: طبق شکل رفتار کنید.
اگر فایل شما داری عکس باشد با انتخاب گزینه Image و compress را فعال کنید.

مرحله چهارم: شما در حین تبدیل فایل خود با صفحه ای رو به رو میشوید و شما گزینه Skip all را اتخاب کنید.

مرحله آخر: با آخرین ok شما برنامه ، فایلی تبدیل شده را نمایش میدهد ، این فایل با فرمت rtf. است. شما طبق شکل ان را به word تبدیل کنید. گزینه اول برای ذخیره برای ورد 2007
هست شما گزینه دیگری هم برای تبدیل آن به ورد 2003 دارید.

شما قبل از اینکه صفحه به صورت خودکار با Word برای شما لود بشه اصلا برنامه PdfGrabber را نبندید، حالا که فایلتون تبدیل شده برنامه را بیارید بالا و در بالا گزینه View و دکمه Installed Fonts را بزنید شما تعدادی فایل می بینید اینها فونت های هستند که برنامه متناسب با فرمت درونی فایلی که می خواهد تبدیل کند را شناسایی و به زبان خودش تعریف می
کند کافیه شما این فایلها که ttf. هستند را به این مسیر برده C:\WINDOWS\Fonts و آنها در آنجا پیست کرده ، حالا شما می توانید برنامه PdfGrabber خودتون را ببندید.