حوادث : پرونده دندانپزشک عراقي که متهم به آزار و اذيت بيماران خود است براي محاکمه به دادگاه کيفري استان تهران فرستاده شد.
زمستان سال 82 مرد دندانپزشکي به ماموران پليس در شمال تهران مراجعه کرد و مدعي شد سارقان به خانه اش دستبرد زده و مقداري پول ، طلا و وسايل شخصي او را به سرقت برده اند. با اعلام شکايت مرد دندانپزشک تحقيقات پليس آغاز شد و ماموران دريافتند، سارق فردي حرفه اي و سابقه دار است که مدتي قبل از زندان آزاد شده است. بنابراين جوان سارق که فرهاد نام داشت بازداشت شد و ساعاتي پس از دستگيري به سرقت اعتراف کرد.
اين مرد گفت: من به سفارش يک زن جوان دست به سرقت زدم. او به من مبلغي پول داد تا يک فيلم از داخل خانه مرد دندانپزشک بدزدم. وقتي به آنجا رفتم چند فيلم بود که همه آنها را برداشتم و براي آنکه مشخص نشود فقط براي سرقت فيلم رفته ام مبلغي هم پول برداشتم و خارج شدم.
پليس در ادامه تحقيقات خود براي مشخص شدن انگيزه سرقت زن جوان را مورد بازجويي قرار داد و اعترافات اين زن از راز جنايات هولناک مرد دندانپزشک پرده برداشت. اين زن گفت: دو سال پيش براي درمان يکي از دندان هايم نزد مرد دندانپزشک رفتم. او مقداري داروي بي حسي به من تزريق کرد. اما نمي دانم چرا بعد از چند دقيقه بيهوش شدم. وقتي به هوش آمدم متوجه شدم مرد دندانپزشک مرا مورد آزار قرار داده و از من فيلمبرداري کرده است. مرد دندانپزشک پس از آن با تهديد، چندين بار مرا به خانه اش کشاند و مورد آزار قرار داد، ولي چون از من فيلم داشت نمي توانستم حرفي بزنم تا اينکه بالاخره تصميم گرفتم فيلم را بدزدم.
اظهارات زن جوان آغازي براي تحقيقات گسترده از مرد دندانپزشک بود و اين متهم ابتدا به دستور بازپرس پرونده بازداشت شد و ماموران خانه و مطب او را مورد بازرسي قرار دادند و با صحنه هاي فجيعي روبه رو شدند. ماموران چندين فيلم از مطب مرد دندانپزشک در قيطريه به دست آوردند که از زنان و دختران جوان تهيه شده بود و نشان مي داد آنها مورد آزار و اذيت قرار گرفته اند. از سويي مرد دندانپزشک در بازجويي ها گفت: من از سه سال پيش در قيطريه مطب داشتم و کار مي کردم و تاکنون با چندين زن و دختر جوان رابطه داشته ام. البته در هيچ موردي به زور به آنها تجاوز نکردم.
در حالي که تحقيقات براي شناسايي قربانيان اين مرد هوسران آغاز شده بود بررسي هاي پليس نشان داد، مرد دندانپزشک يک عراقي الاصل است که زمان جنگ عراق و کويت به ايران آمده و در رشته دندانپزشکي ادامه تحصيل داده است. او در اين سال ها ازدواج نکرده بود و تنها زندگي مي کرده است و چند ماه بعد از تاسيس مطبش اعمال خود را آغاز کرده بود. هر چند پليس موفق شد، تعدادي از قربانيان اين دندانپزشک را شناسايي کند، اما آنها به خاطر ترس از آبروي شان حاضر نشدند شکايت کنند و تنها سه زن پرونده قضايي را پيگيري کردند.
پس از تکميل تحقيقات اوليه پرونده براي بررسي بيشتر، به دادگاه کيفري استان تهران فرستاده شد و چندين جلسه تحقيق و محاکمه براي دندانپزشک متجاوز تشکيل شد و با توجه به اينکه دندانپزشک عراقي اعترافات خود را پس گرفت و شکات نيز رضايت دادند، وي از اتهام تجاوز به عنف تبرئه و پرونده به دادگاه عمومي فرستاده شد.
به اين ترتيب قاضي دادگاه عمومي کيفري اين متهم را محاکمه و او را به 10 سال حبس و لغو پروانه نظام پزشکي اش محکوم کرد. با ارسال پرونده به دادگاه تجديد نظر اين راي مورد تاييد قرار گرفت و در حالي که مرد دندانپزشک همچنان تلاش مي کرد از مجازات حبس نيز رهايي يابد مدارک جديد باز هم او را به دام انداخت. وقتي مرد دندانپزشک دوباره به راي صادره اعتراض کرد، کارشناسان دفتر رئيس قوه قضائيه پرونده وي و فيلم هاي موجود را مورد بررسي قرار دادند و دريافتند مرد دندانپزشک در چند مورد زنان را بيهوش کرده و مورد آزار قرار داده است .
در ادامه پرونده مرد دندانپزشک با اتهام محاربه به دادگاه انقلاب فرستاده شد که پس از اختلاف بر سر صلاحيت دادگاه رسيدگي کننده ، سرانجام حکم به رسيدگي در دادگاه کيفري استان تهران صادر شد.
در حال حاضر پرونده مرد دندانپزشک براي محاکمه به شعبه 79 دادگاه کيفري استان تهران فرستاده شده و متهم به زودي در برابر قاضي محمدي کشکولي و چهار قاضي مستشار به دفاع در برابر اتهاماتش مي پردازد.