نقل قول نوشته اصلی توسط fr.chemi3t نمایش پست ها
راستش من تک وتوک نظر ها را خوندم ,
حالا نظر خانم شیمیدان
خانم ها ی محترم خیابان برای دیده شدن نیست ,اونجایی که باید خودتو نشون بدی خانه ی خودته که هیچ نگاهی اذیتت نمیکنه ,حالا رنگ مشکی چادر از نظر من اصلا مشکلی نداره ,ولی خوب زیر چادر هر رنگی که دلت خواست ,ما باید کاری کنیم که کمتر زیر نظر نگا های سنگین باشیم ,نه اینکه رنگ چادر را بکنیم رنگ دیگه که دیده بشیم
اولا:حرف alamatesoall
اینه که چه چادری چه بی چادر تمیز و اتو کشیده باشیم ,همین بحث حجاب چیز دیگه اییه که اگه ناراحتی میتونید از نقش خودتون توی این موضوع کم کنید ,یعنی چی؟یعنی هرکسی که اول به خودش نگاه کنه خودشو اصلاح کنه واز این شرایطش را ضی باشه دیگران هم ترقیب میکنه که این کار را بکنن بزارید یه ذره از خودم تعریف کنممن به خاطر حجابم هر جا رفتم خدا رو شکر مورد تحسین بودم ,دوستانم هم ترقیب به این کار کردم ,خدارو سپاس
دوما مگه آقایون پوشش خوبی دارن که حالا خانما را بردید زیر ذره بین ؟هان
سلام به خانم مهندس ،باید عرض کنم من خودم یک سال هست بیرون از خونه اصلا لباس آستین کوتاه نپوشیدم و دیگر هرگز نخواهم پوشید و چون تیپم همیشه اسپرته سعی میکنم از شلوار لی تنگ ولباسای تنگهم استفاده نکنم و لباسام رو میدم خیاط میدوزه تا متفاوت از مدلهای موجود در بازار باشه ودر حد یه فرد تحصیل کرده باشه ،حتی شلوار لی رو ،من حتی تو گرم ترین روزای تابستونم از زیر پیراهن تیشرت میپوشم تا یقه ام پوشیده باشه ،در حلی که یکسال پیش فقط از تیشرتهای اسپرت وبدن نما استفاده میکردم.از حجابی هم که دارید و بدین واسطه به کسی آسیب نمیرسونید و آرامش ذهنی دیگران رو هم برهم نمیزنید بسیار متشکرم