حوادث : مامور قلابي پس از آزادي از زندان با تغيير شگرد خود به شکار زنان ساده لوح در سايت هاي همسريابي و کلاهبرداري 79 ميليون توماني از آنها پرداخت.
به گزارش خبرنگار مهر، 16 ارديبهشت امسال زني با مراجعه دادسراي ناحيه 31 تهران با طرح شکايتي گفت:چندي قبل از طريق سايت همسريابي با مردي آشنا شدم. او پس از چند جلسه ملاقات حضوري و با دادن وعده ازدواج ، اعتماد مرا به خود جلب کرد. بعد از گذشت چند هفته و به بهانه سرمايه گذاري و پرداخت سود ماهيانه ، از من مبلغ 24 ميليون تومان گرفت و از آن زمان متواري شد.
با تشکيل پرونده و ارجاع آن به پايگاه هفتم پليس آگاهي ، مالباخته پس از حضور در پايگاه هفتم به کارآگاهان گفت : از طريق سايت همسريابي با مردي به نام عباس که حتي شماره تماس خود را نيز در داخل سايت گذاشته بود آشنا شدم . پس از چند جلسه که با يکديگر به صورت تلفني در تماس بوديم ، قرار ملاقات گذاشته و براي اولين بار حدود يک ماه پيش با يکديگر ملاقات کرديم . چند هفته اي از آشنايي من با اين شخص نگذشته بود که وي از من درخواست ازدواج کرد و از آن زمان ، به تدريج ارتباط من با وي افزايش پيدا کرد بگونه اي که در همين مدت زمان کوتاه به او اعتماد کامل پيدا کردم .
مالباخته در ادامه اظهارات خود و در خصوص نحوه پرداخت مبلغ 24 ميليون تومان اظهار داشت : پس از گذشت نزديک به يک ماه و در حالي که طي همين مدت کوتاه اعتماد کاملي به عباس پيدا کرده بودم ، او با طرح پيشنهاد سرمايه گذاري در زمينه فعاليت هاي تجاري و اقتصادي عنوان داشت که در صورت سرمايه گذاري سود ماهيانه بسيار خوبي به من پرداخت خواهد شد و به من پيشنهاد سرمايه گذاري داد . من که به او بسيار اعتماد پيدا کرده و از سوي ديگر نيز نمي خواستم تا او از دست من ناراحت شود. قبول کردم تا مبلغي را به عنوان سرمايه گذاري در اختيار او قرار دهم . به همين منظور و براي پرداخت پول ، به شعبه بانک ... واقع در خيابان شهيد رجايي رفته و مبلغ 24 ميليون تومان پس انداز حاصل از چندين سال کار و زحمت خود را در اختيار او قرار داده و پس از گذشت چند روز ، ديگر او جوابگوي تماس من نشد . تلفن همراهش را نيز خاموش کرد . آن زمان بود که متوجه شدم در اين مدت من هيچ گونه اطلاعات دقيقي در خصوص خانواده و حتي محل سکونت عباس ندارم .
کارآگاهان پايگاه هفتم با بهره گيري از اطلاعات به دست آمده از مالباخته ، به شعبه بانک در خيابان شهيد رجايي رفته و در بررسي تصاوير به دست آمده از دوربين هاي مداربسته بانکي و و بهره گيري از بانک مجرمان سابقه دار موفق به شناسايي يکي از مجرمان سابقه دار در زمينه جعل عنوان مامور به نام عباس 38 ساله شدند .
با شناسايي عباس و در ادامه رسيدگي به اين پرونده ، کارآگاهان دريافتند او آخرين بار و پس از دستگيري در سال 85 به اتهام "جعل عنوان مأمور" به 5 سال زندان محکوم شده که به تازگي و پس از گذراندن اين مدت ، سه ماه پيش از زندان آزاد شده است .
کارآگاهان پايگاه هفتم در ادامه تحقيقات و با شناسايي محل هاي تردد متهم در محدوده مرکزي سطح شهر تهران ، سرانجام هشتم ارديبهشت موفق به دستگيري او در ميدان شهداي هفتم تير شدند .
با دستگيري متهم و انتقال وي به پايگاه هفتم ، بلافاصله از سوي مالباخته مورد شناسايي قرار گرفت و به ناچار لب به اعتراف گشود و اظهار داشت که اين شيوه و شگرد کلاهبرداري را از مجرمان سابقه دار و حرفه اي داخل زندان ، فرا گرفته است .
سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکراستقامتي رئيس پايگاه هفتم پليس آگاهي تهران بزرگ با اعلام اين خبر افزود : با اعتراف صريح متهم به ارتکاب کلاهبرداري هاي مشابه از طريق سايت همسريابي ، کارآگاهان اين پايگاه با بررسي شکايت هاي مشابه موفق به شناسايي دو مالباخته ديگري شدند که متهم به همين شيوه از هر کدام ، مبالغ 40 ميليون و 15 ميليون تومان کلاهبرداري کرده است .
وي در پايان اين خبر با اشاره به احتمال افزايش تعداد ساير مالباختگان و شکات احتمالي در اين پرونده گفت : در حال حاضر با توجه به احتمال افزايش تعداد مالباختگان و ديگر شکات احتمالي در اين پرونده ، شناسايي ساير شکات و مالباختگان اين پرونده در دستور کار کارآگاهان پايگاه هفتم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفته است .به همين خاطر از کليه مالباختگان و شکات احتمالي که بدين شيوه مورد کلاهبرداري قرار گرفته اند دعوت مي شود تا براي طرح شکايت و شناسايي متهم به پايگاه هفتم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان 15 خرداد - ميدان 15 خرداد مراجعه کنند .