به گفته محققان ویتامین بی موجود در مواد غذایی کمک به پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر و بهبود فرایند این بیماری در دوران کهنسالی می کند.



مصرف روزانه دوز مشخصی از ویتامین بی می تواند به طور اساسی با کندی حافظه و از دست دادن آن در دوران پیری مبارزه کرده و از این بخش مغز در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند.
محققان دانشگاه آکسفورد طی تحقیق ۲ ساله بر روی بیش از ۲۵۰ نفر بین سنین ۷۰ سال به بالا که مبتلا به بیماری کم حافظه‌گی بودند، به مدت دو سال در تغذیه این افراد ویتامین B طبیعی موجود در غذا، که در انواع حبوبات و دانه ها، گوشت و موز یافت می شود، گنجاندند.



در پایان تحقیق محققان دریافتند: دادن مکملهای غذایی شامل ویتامین B کمک به بهبود فرایند ذهنی در این افراد،در امر برنامه ریزی، سازماندهی و یادآوری اطلاعات می کند.
همچنین پیروی از چنین رژیمی در افراد مسنی که کم حافظه‌گی اندکی داشتند، سبب شد تا دچار بیماری فراموشی نشوند.
طبق تحقیقات،مکملهای غذایی مناسب می تواند بهتر از درمانهای پیچیده پزشکی بیماری زوال عقل، را درمان کند.