متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا تاکید کردند مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دوم پس از مصرف کاکائوی غنی از «اپی کاتچین» به مدت سه ماه، تا حدودی بهبود پیدا کردند.دکتر فرانچسکو جی. ویلاریل که سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشته خاطرنشان کرد: «اپی کاتچین» نوعی فلاوونوئید است که در شکلات تلخ یافت میشود.
به گزارش شبکه خبری ان بی سی، بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی قلبی ناهنجاریها و مشکلاتی را در قلب و عضلات اسکلتی خود تجربه میکنند که منجر به کاهش ظرفیت عملکردی آنها میشود. این بیماران اغلب دچار تنگی نفس، فقدان انرژی و مشکل در راه رفتن حتی در مسافتهای کوتاه میشوند.
متخصصان در این آزمایشات متوجه شدند پس از سه ماه مصرف شکلات تلخ و نوشیدنی حاوی اپی کاتچین حال این بیماران به میزان قابل توجهی بهبود پیدا کرد.
جزئیات این مشاهدات در مجله «علوم بالینی و تفسیری» به چاپ رسیده است.