نقل قول نوشته اصلی توسط amir26arak نمایش پست ها

من مخالف دوستی دختر و پسر نیستم ولی حرفم اینه دختر پسری که دوست دارن اینجور زندگی کنن و دنبال تنوع و هوس هستند به فکر ازدواج نباشن
شما چرا فکر میکنی همه ی اونایی که با کسی دوستی داشتن دنبال هوس بودن! شما پسرا همه چیز رو از دید شهوت نگاه میکنید .
بیاین موقعی که با یه دختر دوست میشید بهش بگید که فقط میخواید باهاش دوست باشید و باهاش حال کنید و اگه موافقه ادامه بده اگه ادامه داد اون وقت بگین که دنبال تنوع و هوس هستند.
مطمئن باش 99 درصد دخترا قبول نمیکنن.
شما اگه میدونید که دخترا دلشون میخواد فقط حال کنن چرا بهشون دروغ میگین و پیشنهاد ازدواج میدین درصورتی که اصلاً قصد ازدواج ندارین! خیلی از پسرا به بهانه ی ازدواج میان جلو و بعد میگن تفاهم نداریم.
من این موضوع رو درک میکنم که داره دروغ میگه ولی یه دختر راهنمایی و دبیرستانی به راحتی باورش میشه خودت هم میدونی تو این سن دخترا خیلی احساساتی و زود باورن .
شاید تو دانشگاه هم کسانی باشن که زود باور و ساده لوح باشن و خوراک همچین پسرایی میشن