یکی از مشکلاتی که کاربران تازه وارد در فیس بوک (Facebook) با آن مواجه میشوند نبود آشنایی کافی با منوها و اجزای آن می باشد، در حالی که استفاده از امکانات فیس بوک سهل و آسان است.
عضویت در فیس بوک: برای عضویت در فیس بوک باید روی شکل سبز رنگی که در اینجا هم نمونه آن را مشاهده میکنید کلیک کنید تا به صفحه عضویت وارد شوید. در صفحه جدید به ترتیب این موارد را یادداشت کنید: نام کامل (نام و نام خانوادگی)، وضعیت (درسی یا شغلی، توجه داشته باشید ممکن است با انتخاب یکی از گزینهها گزینه ثانویهای در زیر این گزینه اضافه گردد.)، آدرس ایمیل به صورت کامل، رمز عبور انتخابی شما برای فیس بوک (یا همان پسورد)، تاریخ تولد (به صورت میلادی)، در قسمت زیرین هم دو کلمه در کادر نوشته شده که باید آنها را در جای خود یادداشت کنید. و در پایان قسمت I Have Read & Agree باید تیک خورده باشد (این بدین معنی است که شما با قوانین فیس بوک موافقید و باید به آنها عمل کنید.)
وقت آن شده که روی این شکل کلیک کنید تا عضویت کامل شود. بعد از تکمیل این مرحله باید وارد صندوق ایمیل (Inbox) خود شده و ایمیل ارسال شده از طرف فیس بوک را باز کنید و روی لینک فعال سازی کلیک کنید تا کاربری شما در فیس بوک فعال گردد. (دو لینک در ایمیل وجود دارد که لینک اول و طولانیتر مربوط به فعال سازی است.)
بعد از کلیک بروی لینک فعال سازی وارد صفحه جدیدی میشوید که 3 مرحله دارد. در اینجا شما به عضویت فیس بوک درآمدهاید و میتوانید از امکانات آن استفاده کنید اما برای استفاده بیشتر و بهتر میتوانید این مراحل را نیز انجام دهید:
در مرحله اول از شما ایمیل و رمزعبور ایمیلتان را میخواهد. این قسمت برای ارتباط با دوستانیست که در لیست دوستانتان در ایمیل وجود دارد، یعنی فیس بوک با دسترسی به ایمیلهای دوستانتان آنها را در فیس بوک پیدا میکند! اگر تمایلی به انجام این کار ندارید روی Skip کلیک کنید.
در مرحله دوم اطلاعات خواسته شده از شما به ترتیب اینها میباشند: شهر، کشور، کمپانی (در صورت وجود)، دانشگاه یا دانشکده (درصورت وجود)، دبیرستان، و در انتهای صفحه هم Save را کلیک کنید.
در مرحله سوم هم میتوانید نام کشورتان را به عنوان نام شبکه خود انتخاب کنید. (نام شبکه معمولا یکی از نامهای کشور محل زندگی، شهر، گروه کاری، گروه درسی و … است به صورتی که کمی هم شناخته شده باشد تا در جستجوها دوستانتان را بهتر بیابید.) انتخاب کنید و Join را کلیک کنید. (و یا باز هم این مرحله را با Skipکردن پشت سر بگذارید.)
آموزش قسمتهای مختلف فیس بوک: تنظیمات اولیه به پایان رسید و شما در خانه (Home) فیس بوک هستید. این صفحه چندین بخش دارد. لطفا این عکس را ببینید، در این عکس من صفحه خانه فیس بوک را تقسیمبندی کردهام تا درک مفهوم آن راحتتر شود.