حوادث : روزنامه ایران نوشت:

مرد جوان پس از مشاهده پیامک‌های مشکوک در تلفن همراه همسرش، دست به جنایت زد.

صبح دیروز مرد جوانی به شعبه هفتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران رفت و در حضور بازپرس شهریاری پرده از راز قتل همسرش برداشت.رضوان- 30 ساله- در تشریح ماجرا گفت: من کارمند هستم و چند سال قبل برای ادامه کار به شهرستان صومعه‌سرا نقل مکان کردم. مدتی بعد هم با همسرم شبنم- 23 ساله- آشنا شده و ازدواج کردم.

در سال‌های اول زندگی هم پسرمان به دنیا آمد. زندگی خوبی داشتیم که از چند ماه قبل متوجه شدم رفتار همسرم به کلی تغییر کرده است، او بداخلاق و بی‌توجه بود. دائم هم پسرمان را کتک می‌زد و پرخاشگری می‌کرد. این وضع ادامه داشت تا این که دوشنبه شب- 22 فروردین- سرگرم تماشای تلویزیون بودم که متوجه شدم همسرم در حال ارسال پیامک است.

وقتی با تعجب پرسیدم چه کار می‌کند، گفت برای مسابقه برنامه تلویزیونی پیامک می‌فرستد، اما حدود ساعت یک و نیم شب به بررسی گوشی تلفن همراهش پرداخته و با خواندن پیامک‌های عاشقانه‌اش، بشدت عصبانی شدم. وقتی هم عکس او را کنار مرد جوانی دیدم، کنترلم را از دست داده و با کارد آشپزخانه او را به قتل رساندم. بعد هم همراه پسر کوچکم به خانه یکی از بستگانم در تهران آمده و بالاخره تصمیم گرفتم خودم را تسلیم کنم. پرونده متهم برای رسیدگی به دادسرای محل جنایت فرستاده شد.