علي دايي: سه امتياز را مي‌خواهيم اما مساوي هم نتيجه بدي نيست

علي دايي گفت: بنيادکار و سرمربي آن را به خوبي مي شناسم و براي سه امتياز به ميدان مي رويم.

سرمربي پرسپوليس در نشست خبري پيش از بازي با بنيادکار ازبکستان اظهار کرد: فردا بازي سختي را با بنيادکار داريم، با توجه به شرايط جدول و وضعيت مشابه دو تيم هر دو تيم کار دشواري دارند. متاسفانه در بازي هاي قبل نتايج خوبي نگرفتيم اما اميدواريم که در اين بازي با دست پر از ازبکستان باز گرديم.
وي درباره شناخت پرسپوليس از بنيادکار گفت: من بنيادکار را خوب مي شناسم، آنها بازيکنان خوبي دارند و مربي‌شان نيز جلال کاسيموف است که خوب او را مي شناسم. ما يک دوره با هم هم بازي بوديم و کاسيموف از دوستان من است. بنيادکار نسبت به سال قبل خيلي تغيير کرده، البته دو سال پيش را نمي دانم که با پرسپوليس چگونه بازي کرد چرا که من در آن زمان بازي هاي اين دو تيم را پيگيري نمي کردم.
دايي افزود: در آن زمان هر دو تيم بازيکنان اسمي بزرگي داشتند، اما در فوتبال هيچ موقع اسم ها بازي نمي کنند. بازيکنان بنيادکار تغيير کرده اند اما ما اميدواريم که در مقابل آنها موفق باشيم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سوال يک خبرنگار ازبکستاني که از او پرسيد براي مشکل گلزني پرسپوليس چه برنامه اي داريد، گفت: ان شاالله از اين بازي شروع به گلزني بيشتر مي کنيم تا هم خيال شما راحت شود و هم خيال ما.
علي دايي در پاسخ به اين سوال که نبود مازيار زارع و غلامرضا رضايي در اين بازي چه تاثيري در کار پرسپوليس خواهد داشت؟ گفت: رضايي و زارع از بازيکنان خيلي خوب ما هستند که در اين بازي محرومند اما سعي مي کنيم با استفاده از بازيکنان ديگر جاي خالي آنها را پر کنيم.

دايي در پاسخ به اين سوال که اطلاعاتي که از بنيادکار به دست آورده ايد را چگونه در زمين پياده خواهيد کرد گفت: فردا در زمين بازي خواهيد ديد که چگونه از اين اطلاعات استفاده مي کنيم.
در ادامه نشست خبري سرمربي پرسپوليس يک خبرنگار ازبکستاني از او پرسيد شما بازيکن بسيار بزرگي بوديد اما تاکنون در مربيگري موفق نبوده ايد؟ که دايي هم پاسخ داد: من به نظر شما احترام مي گذارم. اين فقط نظر شماست. من تنها 4 سال است که مربي گري را آغاز کرده ام. يکسال توانستم سايپا را در ليگ ايران قهرمان کنم و پارسال هم پرسپوليس را قهرمان جام حذفي ايران کردم. با تيم سايپا در ليگ قهرمانان آسيا به عنوان تيم اول به دور بعد صعود کرديم. در تيم ملي ايران هم بعد از 20 و چند بازي تنها با يک باخت من را برکنار کردند. اين نمي تواند براي چهار سال مربيگري کارنامه بدي باشد.
علي دايي در پاسخ به اين سوال که آيا از کسب يک امتياز از بنيادکار راضي خواهيد بود گفت: مهم اين است که ما در زمين حريف بازنده نباشيم اما اول سعي مي کنيم سه امتياز بازي را بگيريم. در عين حال مساوي هم نتيجه بدي نيست چرا که به غير از الاتحاد که 6 امتياز دارد الوحده دو امتيازي است و پرسپوليس و بنيادکار هم يک امتيازي هستند پس اگر در اين بازي مساوي بگيريم چيزي را از دست نداده ايم.
دايي در پاسخ به اين پرسش که اگر از بنياد کار پيش افتاديد مانند تيم هاي عربي وقت کشي خواهيد کرد؟ گفت: من هيچ وقت موافق اين مسايل نيستم. ما هميشه به دنبال انجام بازي زيبا و جوانمردانه هستيم.
در پايان نشست خبري خبرنگاري از دايي پرسيد آيا خستگي روي کار بازيکنان پرسپوليس تاثيرگذار خواهد بود يا خير؟ که سرمربي پرسپوليس نيز پاسخ داد: مطمئنا بازيکنان ما در بازي قبل مقابل استقلال تلاش زيادي کرده اند و آن بازي از جمله بازي هايي بود که بازيکنان ما بيشتر از هر بازي ديگري دوندگي داشته اند اما من در تمرين ديروز نشاط و شادابي را ميان بازيکنان خودم ديدم و مطمئنا خستگي تاثيري روي عملکرد ما نمي گذارد.