انتظار داشتم پروين در کنارم حضور داشته باشد
ياوري: 6 تيم انتهاي جدول حاشيه امنيت ندارند

سرپرست تيم فوتبال استيل آذين گفت: هيچکدام از شش تيم انتهاي جدول ليگ براي سقوط حاشيه امنيت ندارند.

محمود ياوري در مورد وضعيت تيم استيل آذين اظهار داشت: تيم هاي انتهاي جدول شرايط مشابهي دارند و هيچکدام از حاشيه امنيت برخوردار نيستند. بازيکنان استيل آذين وضعيت خوبي در تمرينات دارند و بسيار با انگيزه هستند اما اين کافي نيست و آنها بايد همان تاکتيک‌ها و تفکرات کادر فني را در زمين مسابقه نيز اجرا کنند.
وي ادامه داد: استيل آذين براي بقا در ليگ برتر کار سختي دارد اما بازيکنان با تمام وجود تلاش مي کنند و از جان ودل براي موفقيت تيم مايه مي گذارند. من دلم مي سوزد و مي خواهم هر کاري از دست برمي آيد براي حفظ اين تيم در ليگ برتر انجام دهم زيرا حسين هدايتي هزينه‌هاي زيادي انجام داده و حيف است که اين تيم به ليگ دسته اول سقوط کند.

سرپرست استيل آذين با اشاره به وضعيت نزديک تيم‌هاي انتهاي جدول از نظر امتيازي عنوان کرد: شايد برخي از استيل آذين، پيکان و پاس به عنوان شانس هاي اول سقوط اسم ببرند اما من معتقدم شش تيم انتهاي جدول حاشيه امنيت ندارند و از تيم سيزدهم به پايين در خطر قرار دارند.
ياوري در مورد وضعيت علي پروين در تيم استيل آذين گفت: ايشان به من قول داده بود که در کنار زمين تمرين حضور داشته باشد و به من در هدايت اين تيم کمک کند ايشان از من حمايت کرده است اما انتظار داشتم ايشان با حضورش در تمرينات تيم حمايت و کمک بيشتري به من مي‌کرد.با اين حال من با پروين تماس خواهم گرفت.