*خدایا همواره تو را سپاس می گذارم که هرچه در راه تو و در راه پیام تو پیشتر می روم و بیشتر رنج می برم انها که باید مرا بنوازند می زنند انها که باید همگامم باشند سد راهم می شوند انها که باید حق شناسی کنند حق کشی می کنند انها که باید دستم را بفشارند سیلی می زنند و انها که باید در برابر دشمن دفاع کنند بیش از دشمن حمله می کنند ..... تنها از تو یاری طلبم تنها از تو پاداش گیرم و در حسابی که با تو دارم شریکی دیگر نباشد
*و شما : ای گوش هایی که تنها گفتن های کلمه دار را می شنوید ! پس از این جز سکوت سخنی نخواهم گفت. و شما : ای چشمهایی که تنها صفحات سیاه را می خوانید ! پس از این جز سطور سپید نخواهم نوشت. و شما : ای کسانی که هرگاه حضور دارم بیشترم تا آنگاه که غایبم... پس از این مرا کمتر خواهید دید !!
*دنیا را بد ساخته اند کسی را که دوست داری ٬ دوستت ندارد کسی که تو را دوست دارد٬تو دوستش نداري اما کسی که تو دوستش داری و او هم دوستت دارد ٬ به رسم و آیین زندگانی به هم نمی رسند . و این رنج است زندگی یعنی این .
*نامم را پدرم انتخاب کرد، نام خانوادگي ام را يکي از اجدادم! ديگر بس است! راهم را خودم انتخاب خواهم کرد
*انسان نقطه ای است ، میان دو بی نهایت : بی نهایت لجن بی نهایت فرشته