ترکیبات شیمیایی پسته

آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-b ) و .....

خواص دارویی - غذایی


مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با خاصیت غذایی زیاد لذا افراد چاق باید از خوردن آن اجتناب کنند.
مغز پسته برای تقویت قلب و هوش و حافظه موثر میباشد.
کم خونی و ضعف شدید را معالجه میکند.
برای تقویت دهانه معده و تقویت قلب موثر است.
به علت دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد در استحکام استخوان و خون و عضلات اهمیت دارد.
پسته به دلیل داشتن مقدار زیاد ی آهن در ادامه حیات و ساختمان هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون نقش مهمی را به عهده دارد.
برای سرفه و سینه درد مفید میباشد.
مربای پوست پسته برای تقویت معده و اعصاب مفید میباشد.
دردهای کبدی را تسکین میدهد.
سموم بدن و یرقان را از بین میبرد.
برای تقویت قلب و هوش وحافظه موثر است.
پوست سبز پسته را جویده و در دهان مدتی نگهدارید برای تقویت لثه و معالجه جوشهای دهان مفید است.

تذکر
پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در آن کرم تولید نشود.
چنانچه ضعف یا نارسایی کبد و کلیه دارید ویا به نقرس و دیابت مبتلا هستید از خوردن پسته خودداری کنید.
اگر گرم مزاج و حرارتی هستید خوردن آن مضر است و جوشهای توام با خارش پدید میآورد.
زیاده روی در خوردن آن باعث یبوست و نفخ میشود