-
برگزاری دادگاه مردی که همسرش را با چکش کشت
کوین استرانگ پدر معتاد خانواده در آوریل سال 2009 با چکش همسرش را به قتل رساند.
او در دادگاهی که در رابطه با این پرونده تشکیل شد حضور پیدا کرد و به حبس ابد محکوم شد . استرانگ 30 ساله گفت :«من دو سال قبل باید به حبس ابد محکوم می شدم و تنها آرزویی که دارم این است که بتوانم درد این کار را فراموش کنم . من هیچ توضیحی برای این کاری که انجام دادم ندارم .»استرانگ به دنبال مشاجره شدید با همسرش شنون اسکرومدا درمنزلشان در شهر وینیپگ ناگهان عصبانی شد ودر مقابل چشمان پسر چهار ساله شان با چکش 15 ضربه به سر همسرش زد.استرانگ پس از این اتفاق شوکه شده و با شماره اضطراری 911 تماس گرفت و از آنها کمک خواست .زمانی که پلیس و نیروهای امداد رسیدند همسر او نیمه جان بود و قبل از اینکه به مرکز پزشکی وینیپگ برسد جان باخت .استرانگ هم از ناحیه شکم سه زخم جدی برداشته بودو در بیمارستان مداوا شدو بعد همراه پلیس به زندان منتقل شد.پلیس پس از آن فرزند چهار ساله آنها را که شوکه شده بود از منزل به مرکز سرپرستی دولتی کودکان منتقل کرد.به گفته قاضی پرونده استرانگ در زمان ارتکاب جرم به شدت به ماده مخدر کراک اعتیاد داشته وسعی داشته با فروش وسایل منزل پول لازم برای خرید مواد را فراهم کند اما با مخالفت همسرش مواجه شده بود. او حتی دوچرخه پسرش را برای خرید مواد فروخته بود.
برچسب برای این موضوع