باسلام.
میخواستم بپرسم همونطور که گذراندن دوره پیش دانشگاهی برای داوطلبانی (داوطلبان پیام نور) که مدرک (دیپلم) فنی و کار و دانش دارن الزامی هست. اونوقت برای پیش دانشگاهی هم باید انتخاب رشته کرد؟ اگر برای پیش دانشگاهی رشته انسانی رو انتخاب کنم اونوقت برای دانشگاه (پیام نور) مثلا نمیتونم رشته های فنی و مهندسی رو انتخاب کنم؟ یعنی حتما رشته کارشناسی باید مطابق پیش دانشگاهی باشه؟
این دوره پیش دانشگاهی دقیقا مثل دوره ای هست که دانش آموزان دبیرستانی میگذرانند؟ یعنی تمام دروس رو باید امتحان بدیم یا فقط دروس تخصصی رو؟
دوستانی که اینجا هستن حتما این دوره رو گذروندن، درصد قبولی در رشته ریاضی (پیش دانشگاهی) برای یک دانش آموز کار و دانشی که در دوره ی دبیرستان تنها نمره قبولی رو از ریاضی می گرفته چقدره؟ چون رشته های جدید مهندسی پیام نور واقعا عالی هستن و بهشون علاقه دارم!
یک سوال دیگه اینکه بعد از گذراندن دوره پیش دانشگاهی دانش پذیر حساب میشیم؟ یعنی دوره های فراگیر دیگه کنکور نداره؟ اگر داره در چه سطحی هست؟ کنکور فنی راحتره یا پیام نور؟
اکثر رشته های پیام نور تا مقطع کارشناسی بیشتر نیست. میشه مثلا بعد از اخذ مدرک کارشناسی پیام نور در همون رشته تحصیلی (رشته کارشناسی) در دانشگاه های سراسری و آزاد برای ارشد شرکت کرد؟
دیگه فکر کنم بعد از سربازی بشه برای ارشد در دانشگاه های دیگه شرکت کرد درسته؟
اگر همون پیام نور ارشد رو هم داشته باشه باید بعد از سربازی برای ارشد اقدام کرد؟ نمیشه بعد از کارشناسی برای ارشد خوند؟
و در آخر اینکه برای دوره پیش دانشگاهی هم معافیت تحصیلی میدن؟ برای مقاطع بالاتر (کارشناسی، ارشد و...) چطور؟
ببخشید اگر طولانی شد. خیلی ممنون میشم دوستان کمک کنن، تشکر...