مريضي مرگبار زن هم
مرد را راضي به جدايي نكرد

خبرگزاري فارس: زني در دادگاه خانواده با بيان اينكه مريضي حادي دارم، گفت:‌ شوهرم با اينكه مي‌داند من زياد زنده نمي‌مانم ولي به هيچ وجه با جدايي موافقت نمي‌كند.

به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبري فارس «توانا»، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين زن در مقابل قاضي شعبه 254 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه شوهرم نمي‌تواند در كنار من زندگي كند، گفت: شوهرم بايد از من جدا شود چرا كه من بيماري حادي دارم؛ او با اينكه از اين موضوع اطلاع دارد ولي حاضر به جدايي از من نيست.

وي با اشاره به اينكه ما فرزندي نداريم و 2 سال از زندگي مشتركمان مي‌گذرد، ادامه داد: شوهرم نمي‌خواهد از من جدا شود بنابراين من مجبور بودم تا به درخواست طلاق اكتفا كنم؛ او فقط به زمان حال فكر مي‌كند و متوجه نيست كه روز به روز به من وابسته‌تر مي‌شود؛ در حقيقت اگر او حالا از من جدا شود، برايش بهتر است و اگر در آينده و با پيشرفت بيماري، مرا از دست بدهد، افسرده خواهد شد.

زن با بيان اينكه شوهرم را دوست دارم ولي مجبور به جدايي هستم، افزود: شوهرم بايد به خاطر من با اين موضوع كنار آمده و با درخواست جدايي من موافقت كند چرا كه تنها راه نجات او و آرامش پيدا كردنش، همين است.

قاضي اين شعبه به دليل عدم حضور مرد در دادگاه، حكمي صادر نكرد.