-
رضایی :دوست داشتم کریمی و خلیلی هم در پرسپولیس می ماندند
شماره ۷ تیم ملی در جام ملتهای آسیا در یک سوم پایانی بازی با قطر، مسابقه با ارتش قطر و دیدار با آنگولا ثابت کرد میتواند مهره ثابت تیم ملی در جناح راست خط حمله باشد. رضایی معتقد است نباید به خاطر افت دو هفتهای یک بازیکن او را نادیده گرفت.
در هر سه بازی خوب بودم
مقابل قطر و در بازی اول بچهها اکثرا خسته بودند و نتوانستیم خوب کار کنیم اما در دو بازی بعدی شرایط بهتر شد. بازی با آنگولا که خیلی خوب بودیم. هم خیلی فشار آوردیم هم موقعیتهای بسیاری داشتیم که فقط یکی از آنها در دقیقه ۹۰ گل شد البته در این بازی، مهم این بود که ببریم تا روحیه تیم ملی بالا برود. خدا را شکر مقابل آنگولا هم یک نیمه بازی کردم و خوب بودم. کلا هر وقت آمدم خوب بودم. مقابل ارتش قطر هم یک گل زدم اگر قسمت باشد از دقیقه یک تا ۹۰ هر وقت از من استفاده شود نهایت تلاشم را برای موفقیت تیم ملی میکنم. خودم که از شرایطم راضی بودم باید ببینیم کادر فنی چه نظری دارد.
این اردو از همه اردو ها بهتر بود
اولا به نظر من این اردو و بازیهای تدارکاتی برای ما لازم بود و از آنجایی که فرصتی تا شروع جام ملتها نمانده بود باید این بازیها را برگزار میکردیم. بچههای تیم ملی هم همه اهمیت این بازیها را درک کردهاند. همه میدانیم کار سخت و مشکلی داریم اما اگر روی هدفمان تمرکز کنیم، میتوانیم به آن برسیم. خدا را شکر جو تیم نسبت به همه اردوهای قبلی بهتر بود. همیشه کمبودهایی هست اما به نظر من در این اردو هم جو بین اعضای تیم خوب بود هم امکانات. بچهها هم همگی با انگیزه کار میکردند و مطمئنم اگر چند روز دیگر این روند را ادامه دهیم موفق خواهیم بود.
دوست دارم موثر باشم
در تیم ملی در همه پستها رقابت هست و بعضا رقابت سختی هم وجود دارد. من که هر وقت وارد زمین میشوم با جان و دل بازی میکنم. مطمئن باشید اگر آقای قطبی هم به من اعتقادی نداشت مرا در اردو نگه نمیداشت. هیچ مربی به زور بازیکنی را نگه نمیدارد. من تلاش خودم را میکنم و بقیه را میسپارم به خدا. به نظر من مهم این نیست که فیکس باشی یا نه یا اینکه فقط بخواهی بروی داخل زمین تا فقط بازی کرده باشی بلکه مهم این است که هر دقیقه رفتی داخل زمین مفید باشی. من که اصلا خوشم نمیآید جزو ۱۱ نفر باشم اما هیچ اثری در بازی تیمم نگذارم. در باشگاه هم همین طور است. فرقی ندارد. دوست دارم اگر ۵ دقیقه هم بازی میکنم بازیام به چشم بیاید.
بخاطر دو بازی بد نباید خط می خوردم
آیا بازیکن فقط با دو هفته بازی به تیم ملی دعوت میشود؟ واقعا اگر این طور باشد آن چهار پنج هفتهای که گل میزدم باید میرفتم بارسلونا. شما آخرین بازیهای تیم ملی را ببینید. من مقابل کره جنوبی خیلی خوب بازی کردم و مقابل چین هم دو پاس گل دادم. در گوانگژو هم من مقابل صد تا دوربین تلویزیونی گفتم که برای دل خودم نیامدهام بازیهای آسیایی. آنجا مربی دوست داشت از من در خط هافبک استفاده کند من هم وظیفه داشتم بازی کنم. آنجا یک گل زدم و دو سه تا هم پاس گل دادم اما بعضیها از غلامرضا رضایی توقع دارند هرجایی بازی کرد فقط گل بزند اما این مساله نیاز به یک مقدار بحث کارشناسی دارد و اینکه من دارم در چه پستی بازی میکنم. در لیگ هم احتمال دارد هر تیمی در چند هفته به بحران برخورد. میخواهم بدانم اگر واقعا بازیکنی فقط دو یا سه هفته بد کار کرد باید از تیم ملی خط بخورد؟
مشکل پرسپولیس تیمی بود
مشکل پرسپولیس یک مشکل تیمی بود. از طرفی بچهها همه استرس داشتند، ما در مقطعی در چند بازی حول و حوش دقیقه ۹۰ یا ۹۰ به بعد گل خوردیم. بعد دو سه تا بازی را بردیم و شرایط بهتر شد اما ما رفتیم گوانگژو و با خستگی برگشتیم، به هر حال فوتبال همین است. بدن انسان که مثل ماشین نیست و یک فشار معینی را میتواند تحمل کند. من خودم چند هفتهای است که لیگ برتر انگلیس را پیگیری میکنم. آنها در هر بازی با یک ترکیب جدید بازی میکنند. چون وقتی قرار است هر سه یا چهار روز بازی کنی باید این کار را انجام بدهی. آنها آنقدر بازیکن خوب دارند که در هر بازی به چند نفر استراحت میدهند. واقعا خستگی تاثیر دارد، شرایط روحی تاثیر دارد. یک نفر نمیتواند همیشه خودش را از نظر روحی در عدد ۱۰۰ نگه دارد. وقتی بقیه استرس داشته باشند در کار آن یک نفر هم تاثیر میگذارد. اینطور هم نیست که بگوییم تیم با غلام رضایی نتیجه نگرفته اگر غلام بنشیند بیرون نتیجه میگیرد. ما در پرسپولیس یکسری مشکلات داریم که خیلیهایش به کلیت فوتبالمان برمیگردد.
از آمدن آقا وحید خیلی خوشحالم
من که خیلی از این مساله خوشحال شدم، صد در صد آقا وحید میتواند به تیم ما کمک کند. من در تیم ملی کنار آقا وحید بازی کردم. امیدوارم از جام ملتها با دست پر برگردیم تا کنار هم برای موفقیت پرسپولیس تلاش کنیم. من هیچ مشکلی با حضور آقا وحید در پرسپولیس ندارم اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم و به یکی از دوستانم هم گفتم اگر بازیکنان قدیمی پرسپولیس میماندند تا تیممان قویتر شود واقعا خوشحال میشدم.هر کسی، فرقی نمیکند، محسن خلیلی، علی کریمی. باور کنید من اصلا نگران بازی کردن نیستم. مگر همین الان در تیم ملی رقابت نیست؟ مگر این رقابت همین الان در باشگاه وجود ندارد؟ اتفاقا من عاشق رقابتم. مطمئنم با آمدن آقا وحید همه چیز بهتر میشود. شک ندارم با حضور آقا وحید بازی من هم بهتر دیده می شود. انشاءالله که اینطور شود. من از موفقیت تیم خوشحال میشوم.
برچسب برای این موضوع