دومین طرح کراوات اسلامی توسط "همت کمیلی" که حدود دو هفته پیش اولین کراوات اسلامی را به ثبت رسانده بود، به ثبت رسیددومین طرح کراوات اسلامی توسط "همت کمیلی" که حدود دو هفته پیش اولین کراوات اسلامی را به ثبت رسانده بود، به ثبت رسید.
گفتنی است طرح جدید این کراوات اسلامی شبیه به یک خودنویس است و بر روی آن آیه "ن* و القلم" از قرآن کریم نوشته شده است.
وی در این باره گفت: بررسی های ما نشان داده است که از قدیم الایام، نظرات متعددی در مورد سرمنشاء و فلسفه وجودی کراوات وجود داشته است. بعضی ها آن را برگرفته از شکل ظاهری صلیب می دانند و یا اینکه می گویند شکل صلیب در آن گنجانده شده بطوری که از زوایای آن قابل تشخیص و بعضی ها هم نظرات دیگری را مطرح کرده اند.
"همت کمیلی" در ادامه افزود: اما کراوات اسلامی اینجانب که چندی پیش با الهام از شمشیر ذوالفقار حضرت علی (ع) ساخته شده بود، در واقع یک طرح تامل برانگیزی بود که در برابر ماهیت کراوات مطرح شده بود.




این مخترع ایرانی همچنین گفت: بنده هم مانند بسیاری از منتقدین منصفی که نظرات خود را مطرح کرده بودند، معتقدم که استفاده از کراوات اسلامی، با توجه به اینکه بسیاری از مردم جهان در واقع شناخت و احساس ما را نسبت به ذوالفقار ندارند لذا در اوایل امر می تواند مخالفت ها و مشکلاتی را به وجود بیاورد زیرا آنها ذوالفقار را شمشیری می شناسند مانند بقیه شمشیرها در حالی که ما نظر دیگری داریم. ما از شمشیر متنفریم ولی ذوالفقار حضرت علی (ع) را دوست می داریم چون همواره بر علیه شمشیرهای ظالمان بوده است.


وی افزود: در هر صورت بنده همچنان معتقدم که ما باید کراواتی منطبق با ارزش های مذهبی و فرهنگی خودمان را داشته باشیم و این یک اصل اساسی و درستی است که در مورد بسیاری از تبادلات فرهنگی صدق می کند. واضح است که کراوات در جوامع اسلامی وجود دارد، پس شیوه معقول و منطقی آن است که ما از آن، برای تبلیغ و ترویج ارزش های دینی خود بهره بگیریم. بنابراین بنده کراوات اسلامی دیگری را ساخته و در اداره مالکیت صنعتی ایران به عنوان طرح صنعتی ثبت کرده ام که در طراحی آن، از شکل ظاهری قلم استفاده شده است به دلیل اینکه خداوند در قرآن به قلم سوگند یاد کرده و می فرماید: «ن و القلم و ما یسطرون».