ته وز: رابطه من با منچسترسيتي قابل ترميم نيست

'کارلوس ته وز' ستاره آرژانتيني منچسترسيتي گفت: رابطه ام با مسئولان اين باشگاه خراب شده و ديگر قابل ترميم نيست.

ته وز گفت: هيچ مشکل شخصي با ''روبرتو مانچيني'' سرمربي تيم ندارد اما تصميمش را تغيير نمي دهد و بحث او با باشگاه بر سر پول هم نيست.
'' احساس من تغيير نکرده است و متاسفم که به اين نقطه رسيديم اما موضوع هايي هست که فکر مرا به خود مشغول کرده است. مي خواستم در فصل تابستان از منچسترسيتي بروم اما متقاعد شدم که بمانم.''
ته وز افزود: مي توانستم قرارداد بالاتري با باشگاه امضا کنم چرا که در طول همين فصل به من پيشنهاداتي کردند اما اين تصميم من به ترک تيم به خاطر پول نيست. من هم براي هيات مديره و هم سرمربي باشگاه بارها دلايلم را توضيح دادم.
اين ستاره آرژانتيني گفت: از صحبتهاي سرمربي که گفته است من تاثير سوء روي سايرين مي گذارم ، بسيار ناراحت شده ام و متاسفم که او سعي دارد مساله را به گونه اي ديگر جلوه دهد.
اشاره ته وز به آن بخش از بيانيه باشگاه منچستر سيتي بود که تاکيد کرده بود از اين اقدام ته وز نااميد شده و علت آن را بيش از آنکه '' دلتنگي براي خانواده اش در آرژانتين'' بداند، ''مسائل مالي'' عنوان کرده بود.
وي گفت: مساله ساده و واضح است.من دلتنگ خانواده ام هستم که در بوئنوس آيرس زندگي مي کنند.
پس از آنکه ته وز در ماه اوت اعلام کرد قصد ترک منچسترسيتي رادارد باشگاه به او پيشنهاداتي کرد که اگر مي پذيرفت بالاترين دستمزد يک فوتباليست در انگليس را مي گرفت.
اين پيشنهادات شامل افزايش يک ميليون پوندي درآمد سالانه او مي شد ولي ته وز آن را رد کرد و گفت بيش از اين نمي خواهد در تيم بماند.
او ابتدا مي خواهد به آرژانتين بازگردد ولي شايد پس از آن به اسپانيا برود.آرزوي او بازي در ''رئال مادريد'' است . درآن صورت خانواده اش را هم با خود خواهد برد.