مهدوي‌كيا‌: پيروزي بعد از 9 هفته را به فال نيك مي‌گيريم

کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين گفت: کسب برتري برابر فولاد خوزستان را بعد از 9 هفته ناکامي به فال نيک مي‌گيريم.

مهدي مهدوي کيا در مورد وضعيت تيم استيل آذين گفت: خوشبختانه بازيکنان استيل آذين با صرف کردن فعل خواستن بازي بسيار خوبي را برابر فولاد به نمايش گذاشتند و ماحصل اين بازي خوب کسب 3 امتياز پس از حدود 9 هفته ناکامي بود که جا دارد اين پيروزي ارزشمند را به فال نيک بگيريم.
وي افزود: هفته‌ها بود براي اين برد لحظه شماري مي‌کرديم چون با توجه به شرايط روحي بچه‌ها فقط يک برد مي‌توانست بازيکنان را به شرايط آرماني بازگرداند که خوشبختانه اين اتفاق مقابل تيم بسيار خوب و جوان فولاد به دست آمد و من اين پيروزي شيرين را به فال نيک مي‌گيرم و اميدوارم زمينه ساز بردهاي بعدي تيممان شود.
مهدوي کيا درباره علت عدم حضورش در ترکيب استيل آذين در بازي هفته گذشته برابر فولاد گفت: متاسفانه مصدوميتي از ناحيه کشاله داشتم که اجازه نداد در بازي برابر فولاد به ميدان بروم. سعي مي‌کنم با تلاش خودم و کمک پزشکان روز دوشنبه در ديدار برابر فولاد در جام حذفي به ميدان بروم تا انشاالله با کسب يک پيروزي شيرين ضمن راهيابي به مرحله نيمه نهايي جام حذفي از لحاظ روحي و رواني نيز در شرايط ايده الي قرار بگيريم.