كارلوس تبس: به طور 100 درصد از مانچيني حمايت مي كنم

کارلوس تبس، کاپيتان منچسترسيتي، تاکيد کرد که رابطه خوبي با روبرتو مانچيني دارد و از سرمربي ايتاليايي تيمش کاملا حمايت کرد
رابطه اين دو در چند وقت اخير فراز و نشيب هاي زيادي داشته و تبس در ديدار اين هفته نيز پس از تعويض در دقايق پاياني به مانچيني اعتراض کرد. اما مانچو وجود اختلاف با ستاره آرژانتيني اش را رد کرد و گفت که اشتياق تبس براي بازي کردن را دوست دارد و رفتار او نشان مي دهد که دوست دارد تا پايان بازي در زمين بماند.
تبس که کليدي ترين بازيکن سيتي در رقابت هاي اين فصل است و تاکنون توانسته 10 گل براي تيمش به ثمر برساند، نيز از مانچيني حمايت کرد و اعلام کرد به دليل مصدوميت بايد از زمين خارج مي شد.
او در مصاحبه با مجله باشگاه منچسترسيتي گفت:" بي ترديد من رابطه خوبي با روبرتو دارم و 100 درصد از او حمايت مي کنم. براي مثال من بسيار ناراحت شدم که بعضي از هواداران ما در ديدار مقابل بيرمنگام به خاطر تعويض من او را مورد بي احترامي قرار دادند.
چيزي که آنها نمي دانند اين است که من در سه بازي گذشته با درد بازي کردم و سرمربي اين را مي دانست. خيلي نزديک بود که دچار يک مصدوميت جدي شوم و همين نگراني او موجب شده که من اکنون شرايط خوبي داشته باشم.
اعتراضات به سرمربي به خاطر تصميمش بسيار ناعادلانه است زيرا ما بايد صبور باشيم. هنوز هفته هاي زيادي از اين فصل باقي مانده است. ما همه عاشق فوتبال هستيم و هدفمان تنها يک چيز است: موفقيت منچسترسيتي."